5
Mürekkep kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Brons Beyaz Tahta Kalemi Mürekkebi 100 Cc. Kırmızı Tx

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
3. Ürüne %13 İndirim
Kurumsal Fatura
53,32 TL
Kurumsal Fatura
57,95 TL
Kurumsal Fatura
61,18 TL
100 TL'ye 5 TL İndirim
4 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
79,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Brons Beyaz Tahta Kalemi Mürekkebi 100 Cc. Kırmızı Tx

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brons Beyaz Tahta Kalemi Mürekkebi 100 cc. BR-354 dolum yapılabilen her marka tahta kalemi için kolaylıkla uygulanabilir.tüm beyaz yazı tahtalarından kolaylıkla silinebilir ve iz bırakmaz. Tahta kalemleri kullanılamaz hale geldiği her seferde yeni tahta kalemi almak yerine biten tahta kalemlerini doldurmak daha avantajlıdır. Bunun için kaliteli boyaya sahip ve zemin üzerinden kolay silinebilen mürekkepler oldukça kullanışlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tahta Kalem Mürekkebi
Geri Bildirim Ver

Brons Tx T8480 Beyaz 100 cc Kırmızı Tahta Kalemi Mürekkebi

Brons 100 cc kırmızı beyaz tahta kalemi mürekkebi, son derece pratik ve basit bir kullanıma sahiptir. Ürün, tahta kalemlerinde kullanım için üretilmiştir. Brons tahta kalemi mürekkebi, 100 cc içeriğe sahiptir. Bu sayede uzun süre kullanılabilen mürekkep, parlak kırmızı renktedir. Bu renk sayesinde vurgulanmak istenilen alanlarda tercih edebilen mürekkep, oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Pek çok farklı yaş ve meslek grubundan kişi, Brons 100 cc kırmızı mürekkebi satın alabilir. Ürün, darbelere karşı dayanıklı plastik bir ambalaja sahiptir. Ambalajın dayanıklı yapısı sayesinde mürekkebin hava ve ışık ile teması da engellenir. Bu sayede mürekkebin ambalajı içinde uzun süre saklanabilmesi mümkün hâle gelir. Ayrıca ambalajın üzerinde renk ve kod gibi bilgiler de yer alır.

  • Miktar: 100 cc
  • Renk: Kırmızı
  • Kullanım Alanı: Tahta kalemi

Brons Beyaz Tahta Kalemi Mürekkebinin Özellikleri Neler?

Brons Beyaz Tahta Kalemi Mürekkebinin Özellikleri Neler?

Brons 100 cc kırmızı beyaz tahta kalemi mürekkebi çeşitli alanlarda kullanıma uygundur. Bu ürün ile tahta kalemlerinin biten mürekkeplerini tazelemek mümkündür. Yazılıp silinebilen bir yapıya sahip olan mürekkep, okul ve iş yerlerinde sıkça tercih edilen beyaz ve akıllı tahta modellerinde kullanılır. Ürün, kara tahta üzerinde kullanıma uygun değildir. Mürekkep, bir tahta silgisi ya da peçete yardımıyla kolayca silinip temizlenebilir. Ürün, ayrıca kâğıt ev kumaş gibi yüzeyler üzerinde de kullanılabilir. Ancak bu yüzeylerden ürünü silmek mümkün olmayabilir. Bu mürekkebi tahta kalemlerinin arka kısmında bulunan hazne içerisine doldurarak kullanabilirsiniz. Kaleme doldurduktan sonra ürünün kapağını kapatarak mürekkebi muhafaza edebilirsiniz. Ambalaja zarar gelmediği sürece mürekkepte kuruma ve donma gibi sorunlar görülmez. Böylelikle ürünü birden çok kez rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Brons Beyaz Tahta Kalemi Mürekkebi Kaliteli mi?

Brons board marker 100 cc kırmızı mürekkep, yapımında kaliteli malzemeler kullanılan bir üründür. Mürekkep, bu sayede oldukça canlı ve parlak bir renge sahiptir. Ürün, yeniden doldurma işleminin ardından kalemlerin sorunsuz bir şekilde çalışmasını sağlar. Kullanım sırasında kolayca sabitlenebilen ürün, herhangi bir akma ya da dağılmaya neden olmaz. Doldurulduğu ürüne de zarar vermeyen bu mürekkep, kullanım sırasında sağlığa zarar verebilecek kötü kokular da oluşturmaz. Ürünün kokusu ancak yakın mesafeden alınabilecek bir seviyededir. Ürünün tasarımı da kalitesine etki eden bir unsurdur. Brons board marker 100 cc kırmızı mürekkep, kaliteli ambalajı sayesinde dökme yapmadan son derece kolay bir şekilde doldurulabilir.

Brons Beyaz Tahta Kalemi Mürekkebini Kimler Alır?

Brons beyaz tahta kalemi mürekkebi, sahip olduğu geniş kullanım alanı sayesinde pek çok kullanıcıya hitap etmeyi başarır. Ürünün oldukça geniş bir alıcı kitlesi bulunur. Mürekkebi sıkça kullanılan kişilerin başında öğretmenler gelir. Bunun yanı sıra ürün, öğrenciler tarafından da tercih edilebilir. Her yaş grubundan öğrenci, okulda kullandığı tahta kalemlerini doldurmak için Brons 100 cc kırmızı beyaz tahta kalemi mürekkebini tercih edebilir. Bu ürünü satın almak isteyecek bir diğer grup ise ofis çalışanlarıdır. Beyaz tahtanın kullanıldığı işletme, hastane ve yemekhane gibi alanlarda da mürekkebi biten kalemlerin doldurulması için bu üründen yararlanılabilir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Brons 100 cc kırmızı beyaz tahta kalemi mürekkebi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu tahta kalemi mürekkebine sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.