Brons Çerçeveli Tual 50x70 Cm

174 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Brons Çerçeveli Tual 50x70 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bidünya Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9720118884
    Bu ürün Bidünya Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brons Çerçeveli Tual 50x70 Cm Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Tip Guaj Boyalar
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Brons 50 X70 Tuval Br-338

Resim yapmak, kişilerin manevi ve sanatsal duygularını geliştirerek iç dünyaya huzur verir. Amatör ve profesyonel sanatseverler için tuval, en önemli resim araçları arasında yer alır. Bu resim araçları, pamuklu ve keten karışımlı bezlerin yanı sıra çerçevesini oluşturan dayanıklı ahşap çubuklardan oluşur. Kaliteli beze sahip Brons 50x70 tuval BR-338 31.13.031.003, son derece iyi performansıyla adından söz ettirir. Brons marka tuval sayesinde güzel ve kaliteli resim çalışmaları gerçekleştirilir. Resim aracının kalitesi, yapılan çalışmaların görünümünü etkileyen önemli faktörlerin başında yer alır. Bu sebeple kaliteli tuval seçimi son derece önemli bir konudur Tuval bezinin yanında çerçevesini oluşturan tahta çıtaları, birinci sınıf ahşap malzemelerle elde edilir. Brons tuval çeşidini kaliteli malzemesi sayesinde gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Beyaz ve yumuşak yüzey
  • Kaliteli ahşap çerçeve
  • 50x70 ölçü

Brons 50x70 Tuval Özellikleri

Brons 50x70 Tuval Özellikleri

Tuval, profesyonel ya da amatör şekilde resim çalışmasını gerçekleştirmek isteyenlerin çokça tercih ettiği resim araçlarından biridir. Mükemmel resimler için boya kusmayan, renkleri sızdırmayan ve rahat şekilde dağılmasını sağlayan kaliteli ürünler tercih edilmelidir. Brons marka tuvalin kaliteli bezi sayesinde boyaların rengi ve canlılığı değişmez. Resim araçlarını satın alırken dikkat etmeniz gereken hususlardan biri de tuval çerçevesidir. Brons 50x70 tuval, bembeyaz pamuklu liflerden oluşan beze ve sağlam bir ahşap çerçeveye sahiptir. Tuvalin ahşap çıtaları, kolay kolay kırılmaz. Bu özellikleri sayesinde yüksek verimliliği ve kullanışlılığı garanti eder. Çatlamayan yapısı ile uzun ömürlüdür. Kaliteli bezlerinin sızdırmaz özelliği, boyaların kolay bir şekilde dağılmasını sağlar. Brons 50x70 tuval kullananlar, yumuşak yüzeye sahip ürün sayesinde muhteşem resimler çizer. Bu nedenle yüksek memnuniyet yaşar. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Kaliteli ve Kullanışlı Brons 50x70 Tuval

Kaliteli ve Kullanışlı Brons 50x70 Tuval

Brons markalı tuval, kullanım sırasında çatlama yapmaz ya da kırılmaz. Resmin arkasına boya geçirmeyen bezi sayesinde yüksek görsellik sağlar. Müşterilerin talep ve beklentilerini karşılayan kaliteli özellikleriyle adından söz ettirir. Dayanıklı ve kaliteli lif yapısına sahip tuval, başarılı sanatsal işlerin ortaya çıkmasına katkı sağlar. Ayrıca bir araya getirilen tüm avantajlı özelliklerinin sonucunda resimlerin görselliği ve ömrü de yüksek olur. Pek çok açıdan memnuniyet yaşayan müşteriler, bunu yorumlarında yansıtır. Brons 50x70 tuval yorumları, genellikle müşterilerin etkili performans deneyimlerini ve hoşnutluklarını içerir. Ürün hakkında yapılan yorumlar, modele dair fikir sahibi olmanıza imkan tanır. Yüksek memnuniyete sahip olan bu ürün, kullanım sırasında zahmet çıkarmaz. Hafif yapısıyla istediğiniz yere kolay bir şekilde taşınabilir. Aynı zamanda kaliteli özellikleri ile sanatsever müşterilerin beğenisini kazanır. Ürünü gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Cazip Brons 50x70 Tuval Fiyatları

Cazip Brons 50x70 Tuval Fiyatları

Kaliteli beze ve çerçeveye sahip Brons markalı tuval, gösterdiği yüksek resim performansı sayesinde kişilerin dikkatini çeker. Bu ürün, fazla boya kullanımı gibi teknik hataları gizleme konusunda son derece başarılıdır. Müşterilerin ihtiyaçlarına karşı verimlilik sağlayan tuval, sıklıkla tercih edilir. Tuval, kalitesi ve doğru ölçüleri sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Brons 50x70 tuval fiyatları, ürün özellikleri kapsamında şekil alır. Ürün özellikleri, satış rakamları üzerinde doğrudan etkili olur. Rakamlar, farklı bütçelere hitap eder. Bu araç, resimlerin görselliğini artıran kalitesinin yanında cazip fiyatları ile sanatseverlerin dikkatini çeker. Farklı bütçelere uyum sağlayan fiyatları sayesinde iyi ve kaliteli bir tuvale ulaşmak kolay bir hale gelir. Kaliteli yapısıyla uzun süre deforme olmadan kullanma şansınız bulunur. Eşsiz bir resim deneyimi yaşatan bu aracı Trendyol aracılığıyla avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.