Broow Kadın Siyah Dolgu Topuk Sandalet

849 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
36
37
38
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Broow Kadın Siyah Dolgu Topuk Sandalet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MuSoon Satıcı Ünvanı: KÜBRA KAMIŞ OZANSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4940638601
    Bu ürün MuSoon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • TOPUK YÜKSEKLİK: 5,5CM
  • PLATFORM YÜKSEKLİĞİ 4 CM
  • YUMUŞAK TABAN
  • SUNİ DERİ

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Topuk Boyu Orta Topuklu (5-9 cm)
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Broow Sandalet Kadın Siyah Dolgu Topuk Sandalet Trendyol'da!

Kadın giyimin oldukça önemli parçalarından biri de ayakkabılardır. Broow kadın siyah dolgu 5.5 cm topuk sandaletler de bu ürünlerdendir. Bu ayakkabılar özellikle sıcak havaların ve yazlık bölgelerin vazgeçilmezidir. Sandaletler kullanıcılara büyük rahatlık sunar. Söz konusu ürün şık tasarımı ve kaliteli yapısı ile pek çok kişi tarafından tercih edilir. Broow kadın siyah dolgu 5.5 cm topuk sandaletin birden fazla bedeni mevcuttur. Böylelikle ürün geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır. Kullanıcılar satın alma aşamasından önce kendine uygun bedeni seçebilir. Son derece şık bir görüntüye sahip olan ürünü sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Sandaletler özel günler için harika armağanlar olabilir.

  • Topuk Boyu: 5.5 cm
  • Renk: Siyah
  • Materyal: Suni Deri

Broow Kadın Siyah Dolgu Topuk Sandaletin Özellikleri Nelerdir?

Broow Kadın Siyah Dolgu Topuk Sandaletin Özellikleri Nelerdir?

Broow kadın siyah dolgu topuk sandalet pek çok farklı özelliğe sahiptir. Ürünün ayırt edici yanlarından biri dolgulu tabanıdır. Böylelikle ayakkabının topuğu yerden 5.5 cm yüksektedir. Sandaletin topuk boyu çok fazla olmadığı için ürün günlük hayatta rahatlıkla giyilebilir. Ayakkabının bu yanı pek çok kullanıcı tarafından beğenilir. Ürünün ön kısmında bir bant mevcuttur. Böylece yürürken ayaklarınız ileri doğru kaymaz. Buna ek olarak ayakkabının arka kısmında topukluk mevcuttur. Bu sayede yolda rahatça yürüyebilirsiniz. Ürün ayağınıza tutunmak için bir de tokalı bir kemere sahiptir. İncecik yapıdaki bu kısım sandaletin dizaynına hoş bir detay katar. Ürünün açık tasarımı sayesinde ayaklar havadar olur. Böylelikle Broow kadın siyah dolgu 5.5 cm topuk sandalet sıcak yaz günlerinde terlemenizi de engeller. Yaz mevsimi için ideal bir üründür.

Broow Kadın Siyah Dolgu Topuk Sandalet Şık mıdır?

Broow Kadın Siyah Dolgu Topuk Sandalet Şık mıdır?

Broow RYNAYKDOLGUBOMBE kadın siyah dolgu topuk sandalet son derece şıktır. Yüksek topuklu ürün hoş bir görüntü sağlar. Broow kadın siyah dolgu 5.5 cm topuk sandalet yaz mevsimi modasında son derece popülerdir. Ürünün hem koyu hem de açık renk tonları estetik bir görüntü oluşturur. Ayrıca bu sayede sandaletlerle birlikte pek çok farklı giysi seçiminden yararlanıp harika kombinler oluşturabilirsiniz. Ürün elbise, etek veya pantolonla birlikte giyilebilir. Sandaletin bu açıdan çok yönlü olması birçok kişi tarafından beğenilen bir özelliktir. Yüksek topuklu kadın ayakkabısı açık hava organizasyonlarında da giyilebilir. Broow kadın siyah dolgu 5.5 cm topuk sandaletin modern tasarımı sayesinde ürün geniş bir kitleye hitap etmeyi başarır.

Broow Kadın Siyah Dolgu Topuk Sandalet Kaliteli midir?

Broow Kadın Siyah Dolgu Topuk Sandalet Kaliteli midir?

Broow kadın siyah dolgu 5.5 cm topuk sandalet oldukça kaliteli bir üründür. Ayakkabı birinci sınıf materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Böylelikle Broow kadın siyah dolgu 5.5 cm topuk sandalet kolayca deforme olmaz ve şeklini korur. Ürünün üretiminde suni deriden yararlanılmıştır. Bu sayede titiz bir işçilikle üretilen ayakkabı dayanıklı bir yapıya sahip olur. Söz konusu materyal doğal olana kıyasla daha az nem tutar. Bu sayede ayakkabı suya dayanıklı olur. Malzemenin bu özelliğinin de yardımıyla Broow kadın siyah dolgu 5.5 cm topuk sandaleti deniz kenarında da giymek mümkün olur. Ürünü uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayakkabının topuk dolgusu son derece dayanıklıdır, böylelikle çökme oluşmaz. Dilerseniz Broow kadın siyah dolgu 5.5 cm topuk sandalet yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Böylelikle ayakkabıyı daha önce giyen kişilerin tecrübelerinden yararlanmanız mümkün olur. Siz de bu konforlu ve şık sandaleti Trendyol üzerinden zahmetsiz bir şekilde satın alabilirsiniz.