Brother A4 Mono Dcp-1511-2t Laser Yazıcı Tarayıcı Fotokopi 20sayfa Usb 2.0 2 Adet Tonerli

4.800 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Brother A4 Mono Dcp-1511-2t Laser Yazıcı Tarayıcı Fotokopi 20sayfa Usb 2.0 2 Adet Tonerli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İZDİJİTAL Satıcı Ünvanı: ZAFER ALPGİRAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0570068082
    Bu ürün İZDİJİTAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GenelTeknolojiSiyah beyaz LazerHafıza16MBFonksiyonKompakt, Baskı, Kopya, TaramaArayüzYüksek Hız USB 2.0BaskıBaskı Hızı20 ppm'e kadarYazdırma Çözünürlüğü2400 × 600 dpi'a kadar (HQ1200 teknolojisi)KopyaMulticopy (Stack)1 - 99Büyütme / Küçültme25 - 400%Kopya çözünürlüğü600 x 600 dpiKopyalama Hızı20 / 21 cpmKağıt MuhafazasıKağıt Girişi (Standart Tepsi)150 sayfaKağıt Alma BoyutlarıA4Kağıt çıktısı100 sayfa yüz aşağıdaTaramaOptik Tarama Çözünürlüğü600 x 1,200 dpi'a kadarAra Değerli Tarama ÇözünürlüğüArttırılmış
  • 19,200 x 19,200 dpi'a kadarScan to ÖzelliğiE-mail, Görüntü, DosyaYazılımYazıcı sürücüsü (Windows®)Windows® XP Home sürümler, XP Professional sürümler, XP Professional x64 sürümler, Windows® Vista, Windows® 7Yazıcı sürücüsü (Macintosh®)Mac OS® X 10.6.x veya üzeriYazıcı sürücüsü (Linux)CUPS yazdırma sistemi (x86, x64 çevre) , LPD/LPRng yazdırma sistemi (x86, x64 çevre)Ebat/ AğırlıkBoyut (G x D x Y)385 x 340 x 255 mmAğırlık6.9kgwww.evimdeyokyok.com güvencesi ile...

Ürün Özellikleri

  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver

Brother A4 Mono Dcp-1511-2t Laser Yazıcı Tarayıcı Fotokopi 20sayfa Usb 2.0 2 Adet Tonerli

Küçük ve kullanışlı boyutuyla Brother A4 mono DCP-1511-2T laser yazıcı tarayıcı fotokopi 20 sayfa USB 2.0 2 adet tonerli, çalışma ortamları için idealdir. Çıktı alırken kağıtların cihazdan muntazam çıkması için sorunsuz baskılama teknolojisi ile dikkat çeker. Az enerji harcayan uygun fiyatlı bu cihaz, kolay kurulumu ile dikkat çeker. Küçük çalışma masaları için idealdir. Dilediğiniz ortamda sessiz kullanımıyla dikkat dağıtmadan çıktı alabilirsiniz. Kağıt sıkışma problemi yaşamadan hesaplı bir şekilde tek seferde kusursuz çıktıyı elde edebilirsiniz. Belge tarama işlemini kusursuz ve hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü bir tarama sunan ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Dilerseniz kullanımdan önce kağıtları düzenli bir hale getirerek verimli bir sonuç alabilirsiniz. Ürün özellikleri dikkat çekicidir.

  • Yüksek çözünürlüklü renkli tarama
  • Küçük masalar için ideal
  • Kolay kurulum

Fonksiyonel Brother Lazerli Yazıcı

Fonksiyonel Brother Lazerli Yazıcı

Tarayıcı, fotokopi ve yazıcı olarak kullanılan bu cihaz birçok görevi bir arada toplar. Dakikada 20 sayfa siyah beyaz baskı yapabilmenizi sağlayan ileri teknolojiye sahiptir. Hızlıca çıktı almak için ideal bir üründür. İlk baskı süresi 10 saniyedir. Masanızda az yer kapladığı gibi hızlı bir şekilde işlerinizi tamamlamanızı sağlar. Yüksek çözünürlüklü tarayıcı özelliği bulunan Brother A4 mono DCP-1511-2T lazer yazıcı çok yönlü tasarımıyla oldukça kullanışlıdır. Birden fazla işi aynı ürünle kolayca tamamlayabilirsiniz. Kolay kuruluma sahip Brother lazerli yazıcı cihazını zorlanmadan kullanabilirsiniz. Siyah beyaz kartuşlu baskı teknolojisine sahiptir. Toplam 150 sayfa kağıt girişine uygundur. 200 MHz işlemci hızıyla oldukça pratik bir üründür. İşlevsel ve kolay kullanımlı bu ürün size avantaj sağlar. Beyaz renkli tasarımıyla ofiste ve evde kullanım için tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Brother A4 Mono DCP-1511-2T Lazer Yazıcı

Kullanışlı Brother A4 Mono DCP-1511-2T Lazer Yazıcı

Birden fazla görevi aynı makineyle yapmak yer tasarrufu açısından oldukça önemlidir. Fotokopi, yazıcı ve tarayıcı işlemlerini tek cihazla yapmanıza sağlayan Brother markalı DCP-1511-2T, iş için oldukça pratiktir. Brother A4 mono DCP-1511-2T laser yazıcı tarayıcı fotokopi 20 sayfa USB 2.0 2 adet tonerli yorum bölümlerinden müşteri görüşlerine göz atarak ürünü kullanan kişilerin deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınızı bir cihazla karşılamak için bu yazıcıyı güvenle tercih edebilirsiniz. Enerji tasarruflu ve çok işlevli bir cihazla verimli çalışabilir, zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Bir adet toner bölmesine sahip olan ürün oldukça kullanışlıdır. Baskı tekniği olarak lazer teknolojisini kullanan cihazı, kaliteli baskılar için tercih edebilirsiniz. Tarayıcı çözünürlüğü ise 600 x 1200 DPI özelliğindedir. A4 tipindeki kağıtlar için sorunsuz bir şekilde fotokopi, baskı ve tarama işlemi yapabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Brother Yazıcı Tarayıcı Fotokopi Cihazı

Her Bütçeye Uygun Fiyatlı Brother Yazıcı Tarayıcı Fotokopi Cihazı

Çoklu görev özelliğiyle Brother A4 mono DCP-1511-2T laser yazıcı tarayıcı fotokopi 20 sayfa USB 2.0 2 adet tonerli fiyat performans olarak oldukça başarılıdır. Ekonomik bir ürün olmasının başlıca sebebi birden çok ihtiyaca karşılık gelebilen bir cihaz olma özelliğidir. A4 boyutunda kusursuz baskılar elde etmek için avantajlı ve kaliteli bir üründür. Brother DCP-1511-2T kolay kurulum ve kullanım özellikleriyle öne çıkar. USB girişi sayesinde hızlı bir şekilde bilgisayarınıza bağlantı yapabilirsiniz. Zorluk yaşamadan bilgisayarınızdan dosya çıktısı alabilirsiniz. Dilerseniz 2.0 USB girişini kullanarak telefonunuzla bağlantı kurabilirsiniz. Hızlı ve kusursuz baskılar için kağıdı düzgünce cihaza yerleştirmeniz yeterlidir. 1000 sayfaya yakın baskıyı tam dolu toner yardımıyla yapabilirsiniz. Bu özelliğiyle oldukça ekonomiktir. Trendyol’dan çok işlevli olan bu ürünü güvenle ve hızlıca satın alabilirsiniz.