Brother Mürekkep Seti 4 Renk |dcp-t500w-t510w

795,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Brother Mürekkep Seti 4 Renk |dcp-t500w-t510w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Print Bilgisayar Satıcı Ünvanı: PRİNT BİLGİSAYAR HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733121114100001 Vergi Kimlik Numarası: 7331211141
    Bu ürün Print Bilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Brother 4 renkli seçenekli mürekkep renk : Siyah sarı kırmızı mavi
Geri Bildirim Ver

Brother Mürekkep Seti 4 Renk DCP-T500W-T510W

Pek çok alanda kullanılan yazıcılar için tercih edilen mürekkebin cihaza uyumlu olması ve kalitesi büyük önem taşır. Yazıcı ile birebir uyum gösteren mürekkep sayesinde kaliteli çıktı almak mümkün olur. Brother mürekkep seti 4 renk DCP-T500W-T510W modeli, ilgili marka için gerekli olan orijinal bir üründür. Kaliteyi ve güvenilirliği sağlamak adına her bileşen bir diğeri ile uyumlu çalışacak şekilde tasarlanır. Bu durum baskı kalitesini, donanım performansını ve cihazın işleyişini etkiler. Ürün, devamlı yüksek kalitede baskı imkanı sunar. İşlem sırasında lekelenme ya da çizik gibi sorunlar yaşanmadan üstün kalitede baskı elde etmenizi sağlar. Bu sayede gerçekçi görüntüler elde edilebileceği gibi çok uzun yıllar dayanma potansiyeline sahip olur. Zaman içinde solma gibi durumlar yaşanmaz. Özellikle uzun süre saklanması gereken belgeler için bu özellik önemlidir.

  • Kaliteli baskı
  • Uzun süreli kullanım
  • Yüksek çözünürlük

Mürekkep Seti 4 Renk Özellikleri

Mürekkep Seti 4 Renk Özellikleri

Brother DCP T510W mürekkep, orijinal olması ile kaliteli baskı almanızı sağlar. Aynı zamanda makinenin ömrünü de uzatır. Bu sayede asgari derecede olabilecek arıza ve onarımla hem zamandan hem de bütçeden tasarruf edilebilir. Setin içerisinde 4 farklı renk bulunur. Renkli çıktı almak isteyenler için bu set oldukça idealdir. Kaliteli malzeme özelliği ile gerçeğe yakın baskılar alınır. Yüksek kalite kontrolü ile üretilen bu ürün, söz konusu markanın yazıcısı ile mükemmel bir performans sergiler. Hiçbir şekilde sızdırma yapmadan ve fazla oranda yazdırma hacmi elde edebilirsiniz. Müşteriler tarafından yapılan Brother mürekkep seti 4 renk DCP-T500W-T510W yorumları, ürünün özellikleri ve kalitesi ile ilgili bilgi edinmenize imkan verebilir. Bu yorumlara göz atarak kafanızda oluşan soru işaretlerine yanıt bulabilirsiniz. Müşteriler tarafından genellikle olumlu dönüt alan bu ürün ile beklentilerinizi karşılayabilirsiniz.

Brother Mürekkep Set 4 Renk Avantajları

Brother Mürekkep Set 4 Renk Avantajları

Brother markasına ait DCP-T500W mürekkep, kalitesi ile öne çıkan ürünler arasında yer alır. Set halinde bulunan bu ürün, size 4 farklı renk seçeneği ile sunulur. Bu sayede aldığınız renkli çıktılar hem canlı görünüp hem de gerçeği yansıtır. Ayrıca kalitesi sayesinde yazılar, son derece yüksek çözünürlüğe sahiptir. Brother mürekkep seti 4 renk DCP-T500W-T510W kullananlar, tüm bu özelliklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirir. Orijinal ürün, yazıcı kafasında tıkanıklık gibi sorunlara yol açmaz. Çıktıların güneş ışığı ve sudan etkilenmesi mümkün olmaz. Mükemmel kalitede fotoğraf çıktıları almanız da mümkündür. Ayrıca fotoğraflarda da solma yaşanmaz. Ürünü deneyimleyerek beğenen müşteriler sizin için tavsiyelerde bulunabilir. Bu mürekkep seti, sık tavsiye edilen ürünler arasında bulunur. Brother mürekkep seti 4 renk DCP-T500W-T510W satın almayı düşündüğünüzde, müşterilerin deneyimlerini inceleyebilir ve birçok detayı öğrenebilirsiniz.

Brother Seti 4 Renk Fiyatları

Brother Seti 4 Renk Fiyatları

Brother mürekkep seti, sürekli aynı kalitede baskı imkanı sunan ürünler arasındadır. Sorunsuz şekilde kullanılması ve leke ya da çizik gibi problemlerin oluşmaması, müşteriler için önemli bir avantaj oluşturur. Sette bulunan 4 farklı renk ile kaliteli ve gerçekçi görüntüler elde etmeniz mümkündür. Brother mürekkep seti 4 renk DCP-T500W-T510W fiyatı, tüm bu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünün özellikleri gibi fiyatı da müşterileri memnun edebilir. Fiyatının makul oranlarda olması, her bütçeye hitap etmesini sağlar. Bunun yanı sıra belirli aralıklarla düzenlenen kampanya dönemlerinde cazip indirimler yapılabilir. Bu indirimlerle birlikte mürekkep seti, bütçe dostu fiyatlarla karşınıza çıkabilir. Bu indirimlerden yararlanmak için kampanya dönemlerini takip etmeniz yeterlidir. Müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu Brother markasının bu ürününü online olarak incelemeniz mümkündür. Trendyol'dan ürünü inceleyebilir ve kolaylıkla alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.