BuanArt Lastikli Penye Çarşaf 1. Kalite 26 Renk Tek Çift Battal Boy

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BuanArt Lastikli Penye Çarşaf 1. Kalite 26 Renk Tek Çift Battal Boy

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • BuanArt Home Te Kişilik & Çift Kişilik ve Battal Boy %100 Pamuklu Penye Lastikli Çarşaf | 26 Renk #Yastık kılıfı dahil değildir. Ürün Ebatları Tek Kişilik 100x200 cm + 25 cm Çift Kişilik 160x200 cm + 25 cm Battal Boy 180x200 cm + 25 cm yatak yükseklik payı ilavelidir. Ürünümüz 1. kalite %100 pamuklu örme penye kumaştan üretilmiştir. Yıkama sonrası boyut küçülmesi ve renk solması yaşanmamaktadır. Yıkama sonrası kırışıklık oranı düşüktür, oluşan lekeler kolaylıkla çıkmaktadır. Terletmez ve rahat bir uyku konforu sağlar. Yatak yüksekliği normalden büyük ölçü kullanılarak üretilmiştir ve toplanma riski ortadan kaldırılmıştır. Özel tasarım ambalajı ile gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Renk Pembe

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% pamuklu
Geri Bildirim Ver

Buanart Lastikli Penye Çarşaf 1. Kalite 26 Renk Tek Çift Battal Boy - Pembe

Çarşaflar yatağınızın temiz kalmasını ve uyku kalitenizin artmasını sağlar. Farklı özelliklere sahip pek çok çarşaf seçeneği vardır. Bunlar içerisinde pratik kullanımı ile BuanArt lastikli penye çarşaf 1. kalite 26 renk tek çift battal boy 153-95-100001 dikkat çeker. Ürün, %100 pamuklu penye kumaştan üretilir. Pamuk kumaş yumuşaklığı ile konfor ihtiyacını karşılarken nefes alan yapısı ile nemi çeker ve rahat uyku imkanı sunar. BuanArt lastikli penye çarşaf 1. kalite 26 renk tek çift battal boy seçeneği lastikli çarşafı ile pratik kullanım imkanı sunar. Ürün yatağın şeklini alarak toplanma, kayma gibi istenmeyen durumların önüne geçer. Kaliteli kumaş özelliği sebebiyle yıkama sonrasında ürünün boyutunda küçülme olmaz. Ürün zahmetsiz temizlik özelliği ile lekelerin kolay çıkmasını sağlar.

  • %100 pamuklu, penye kumaş
  • Lastikli çarşaf
  • Kolay temizlik

Pratik Kullanımı ile Penye Lastikli Çarşaf

Pratik Kullanımı ile Penye Lastikli Çarşaf

Lastikli penye çarşaf battal boy, özellikleri ile müşteri beğenisini kazanır. Ürün lastik detayına sahiptir. Çarşaf yatağın biçimini alarak zahmetsiz bir şekilde kullanım imkanı sunar. Bu niteliği kapsamında çarşafın toplanması ya da kayması gibi sorunların önüne geçilir. Ürün, kolay ve pratik bir şekilde kullanılır. Ürün kullanımında, yıkama sonrası renkte akma ya da boyutta küçülme gibi istenmeyen durumlar ile karşılaşılmaz. Lastikli penye çarşaf, %100 pamuk, penye kumaştan üretilir. Pamuk kumaş doğal ürünlerden üretilmesi sebebiyle ciltte meydana gelebilecek hassasiyetin önüne geçer. Kumaş, farklı hava şartlarına uyum sağlayarak kişilerin kaliteli uyku ihtiyacını karşılar. Ürün, pembe renktedir. Çift kişilik yataklar için kullanılabilir. Zahmetsiz temizliği ile müşterilerin beğenisini toplar. Leke tutmaz özelliği, temizlikte kolaylığı sebebiyle müşterilerin memnuniyetini kazanır. Kumaş niteliği neticesinde kırışık bir görüntü meydana getirmez.

Müşteri Yorumları ile Lastikli Battal Boy Çarşaf

Müşteri Yorumları ile Lastikli Battal Boy Çarşaf

BuanArt lastikli penye çarşaf 1. kalite 26 renk tek çift battal boy yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Kişiler yorumlarında ürüne karşı beğenilerini ifade ederler. Müşteriler ürün kullanımı ile uyku kalitelerinin arttığından bahsederler. Lastikli kumaşın kullanımda tanıdığı kolaylık ve pratiklikten memnundurlar. Ürünün yatağı tamamen kapladığını, herhangi bir açıklık olmadığından kayma, toplanma gibi durumların önüne geçtiğinden söz ederler. BuanArt lastikli penye çarşaf 1. kalite 26 renk tek çift battal boy kullananlar zahmetsiz temizlik özelliğinin ürünü tercih etme nedenleri arasında bulunduğunu ifade ederler. Ürün, kumaş özelliği neticesinde cilt hassasiyeti bulunan kişilerin de tercihleri arasındadır. Tek kişilik ürün seçeneği ebatları, 100 x 200 cm + 25 cm şeklindedir. Çift kişilik ürün seçeneği ebatları ise 160 x 200 cm + 25 cm boyutlarında yer alır.

Cazip Fiyatlı Penye Lastikli Battal Boy Çarşaf

Cazip Fiyatlı Penye Lastikli Battal Boy Çarşaf

BuanArt lastikli penye çarşaf 1. kalite 26 renk tek çift battal boy fiyatları ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Ürün, müşterilerinin bütçesine uygun fiyat aralıklarında yer alır. Ürün; lastikli çarşaf özelliği ile kullanımda kolaylık sağlarken pamuklu kumaş niteliği ile müşteri memnuniyetini kazanır. Pamuk kumaşın uyku süresini olumlu yönde etkilemesi, temizlikte sağladığı kolaylık müşterilerin ürünü tercih etme sebepleri arasında bulunur. Lastikli çarşaf battal boy müşterilerin ihtiyaç ve isteklerini karşılayacak donanımlara sahiptir. Ürün, pamuk kumaştan üretilmesi sebebiyle farklı mevsimlerde kullanılabilir. Ürün kumaşı sayesinde kışın sıcak; yazın ise serin tutabilme özelliğine sahiptir. Kaliteli malzemelerin bir araya getirilmesi ile oluşturulan ürün, uzun süre kullanıma uygundur. Bozulma ya da yıpranma ile karşılaşmadan yıllarca kullanılabilir. %100 pamuk, penye kumaşa üretilen ürüne Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.