Bübchen Çocuk Şampuanı ve Duş Jeli 3 In1 230 ml

229,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bübchen Çocuk Şampuanı ve Duş Jeli 3 In1 230 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rammar Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Rammar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bübchen Çocuk Şampuanı Duş Jeli 3 İn 1 Yeni 230 ml Özellikleri
  • -Zengin balsam içeriği ile saça ipeksi parlaklık verir ve tarama kolaylığı sağlar -Yumuşak ve derinlemesine temizlik sağlar -Doğal malzemeleri aloe vera, buğday proteini ve provitamin B5 ile sacları besler, güçlendirir ve bakımını sağlar -Gözyaşı ve tahrişe neden olmaz -Çocukların hassas cildi için özel olarak tasarlanmıştır -Bitkisel bazlı yıkama hammaddelerinden oluşan özel bir nem kompleksidir -Cildin ph dengesi ile uyumludur -Dermotolojik olarak test edilmiştir
Geri Bildirim Ver

Çocuk Şampuanı Duş Jeli 3in1 ile Eğlenceli Temizlik

Çocuklara banyo yapmayı olabildiğince eğlenceli ve konforlu kılabilmek büyük önem taşımaktadır. Aynı zamanda banyo esnasında kullandığınız şampuan vb. kimyasal içerikli unsurlara da dikkat etmeniz gerekmektedir. Çocukların cildi yetişkin bireylere kıyasla çok daha hassastır. O yüzden çocuklarınız için satın aldığınız şampuanların içeriği oldukça önemlidir. Alerjen madde içermemesi, ağır kimyasallar bulundurmaması gibi kriterlere dikkat etmenizde fayda vardır. Bübchen çocuk şampuanı duş jeli 3 in1 230 ml harika kokusu ve bol köpüklü yapısıyla çocuklarınız için banyo yapmayı çok daha keyifli hale getirebilir. Çocuklar için özel üretildiğinden dolayı, banyo yaparken göze köpük kaçması durumunda herhangi bir yanma veya gözyaşı yaratmayacaktır.

  • Organik İçerik
  • Hoş Koku
  • Göz Yaşı Yapmaz

Çocuk Şampuanı Duş Jeli 3 in1 230 ml Özellikleri

Birçok farklı markanın kendine ait çocuk şampuan ürünleri vardır. Ancak çocuğunuz için en uygun şampuanı yine çocuğunuzun cildi söyleyecektir. Bu aşamada organik yapıda, alerjen madde içermeyen şampuanlara yönelmeniz çok daha akıllıca olacaktır. Bübchen çocuk şampuanı duş jeli 3 in1 230 ml özellikleri şu şekilde sıralanabilir; İçerisinde yoğun miktarda balsam bulunur. Bu sayede saçlara ipeksi bir parlaklık verir ve tarama işlemini kolaylaştırır. Gözyaşı ve tahrişe karşı üretilmiştir. Gözlerde bir yanma yaratmaz .Çocukların hassas ciltleri için özel olarak üretilmiştir. Cildin pH dengesi ile uyumludur. Bu sebeple ciltte bir kuruluk ya da tahriş yaratmaz. Dermatolojik olarak test edilmiş bir üründür. Güzel kokusu ve sağlıklı içeriğiyle çocuklar için banyoyu çok daha keyifli hale getirebilir.

Çocuk Şampuanı Duş Jeli 3 in1 230 ml İçeriği

Çocukların hassas bir cildi olduğu için kullandığınız şampuanlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Bübchen çocuk şampuanı duş jeli 3 in1 230 ml içeriği organik yapısıyla çocuklarınızın hassas cildi için üretilmiştir. İçerisindeki doğal malzemeler; aloe vera, buğday proteini ve provitamin B5 şeklindedir. Aleo vera saç köklerinin güçlenmesine ve yeni köklerinde yeni saç oluşmasın destekler. Buğday proteini ise saçları daha parlak ve yıpranmaya karşı destekler. Provitamin b5 ise saçların daha hızlı uzamasına ve saç tellerinin güçlenmesinde etkilidir. Çocuk şampuanı duş jeli 3 in1 230 ml kullananlar üründen memnuniyetlerini dile getirir.

Bübchen Bebek Şampuanı Yorumları

Bübchen bebek şampuanları göz yaşı yapmayan ve gözü tahriş etmeyen içeriği sayesinde, bebeklerinizin banyo esnasında çok rahat ve huzurlu hissetmesine olanak sağlar. Bübchen bebek şampuanı kullananlar şampuanın hoş kokusu ve köpüren yapısıyla bebeklerine keyifli bir banyonun kapısını açar. Bununla beraber Bübchen bebek şampuanı içeriği organik bileşenler sayesinde bebeğinizin ya da çocuğunuzun cildini zarar vermeden çok daha güçlü ve sağlıklı saçlara sahip olmasına yardımcı olmaktadır. Daha parlak ve ipeksi saçlar ile çocuğunuz kendini daha özgüvenli hissedebilir. Siz de çocuğunuz için en doğru şampuanı bulabilmek için Trendyol üzerinden daha önce ürünü satın almış kişilerin Bübchen bebek şampuanı yorumları inceleyebilirsiniz. Hoş kokusu ve organik içeriği ile çocuklarınız için banyo yapmak artık çok daha keyifli olacaktır.