Genel Markalar Bu-bu Ahşap Puzzle Türkiye Haritası Bölge

52 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bu-bu Ahşap Puzzle Türkiye Haritası Bölge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZEL EGE EĞİTİM Satıcı Ünvanı: ÖZEL EGE EĞİTİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Mersis Numarası: 0685006714900017 Vergi Kimlik Numarası: 6850067149
    Bu ürün ÖZEL EGE EĞİTİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 30 x 21,5 cm.
  • Ürün kesinlikle kanserojen madde içermez.
  • Ürün Avrupa oyuncak standartına (EN71) uygun üretilmiştir.
  • Ürünü Sipariş Etmeden Önce Açıklama Kısmını Dikkatlice Okuyup Özelliklerini İnceleyiniz, Açıklama Kısmında Yeterli Bilgi Yok İse Lütfen Satıcıya Sor Kısmından Bizimle İrtibata Geçerek Çok Kısa Sürede Yanıt Alabilirsiniz. Keyifli Alışverişler..

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 2+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Bubu Ahşap Puzzle Türkiye Haritası Bölge

Çocuklar için eğitici ve aynı zamanda eğlendirici özelliğe sahip olan Bubu ahşap puzzle Türkiye haritası bölge ürünü müşteriler tarafından memnuniyetle tercih edilir. Gelişen oyuncak sektörü sayesinde çocuklar öğrenirken aynı zamanda eğlenebilir. Çocuklar için oldukça kullanışlı bir ürün olma özelliğine sahiptir. Ebeveynlerin çocukları ile harika vakit geçirmesini sağlayan bu model, kişisel gelişime de yaptığı katkı ile fark yaratır. Türkiye’de bulunan tüm bölgelerin puzzle haline getirilmesi ile oluşturulmuş bu ürün, kanserojen madde içermez ve Avrupa oyuncak standardına uygun olarak üretilir. Dikkat çekici renk ayrımları ile belirlenmiş bölgeler keyifli bir deneyim sunar. Baskı kalitesi üst düzey olan ahşap Türkiye haritası puzzle oldukça dayanıklı malzemeden yapılır. Rahatlıkla sökülen ve takılabilen yapısı pratik şekilde tasarlanır.

  • EN71 standardına uygun
  • Dikkat çeken renk ayrımları
  • Kaliteli baskı

Bubu Ahşap Puzzle Türkiye Haritası Bölge Özellikleri

Bubu Ahşap Puzzle Türkiye Haritası Bölge Özellikleri

Avrupa oyuncak standardına uygun bir şekilde üretilen ahşap puzzle Türkiye haritası bölge modeli ahşap malzemeden yapılır. Kaliteli ve dayanıklı ahşap malzemesi ile uzun ömürlü bir ürün olma özelliği gösterir. Çocuklar oyun oynarken öğrenme deneyimi yaşar. Görsel hafızayı kuvvetlendiren ve el becerisini geliştiren özellikleri ile çocukların gelişimine yardımcı olur. Kanserojen madde içermez ve sağlıklı bir kullanım avantajı sunar. 30 x 21,5 cm ebatına sahip olan ürün, keyifli bir deneyim yaşama fırsatı sunar. Farklı renkler ile ayrılan bölgeler görsel açıdan güzel bir görüntü oluşturur ve dikkat çeker. Her bir bölgenin üzerinde bulunan tutamaçlar pratik bir kullanım fırsatı verir. Kaliteli ve parlak baskı özelliği ile ilk bakışta kolaylıkla fark edilir. Dilediğiniz her yere rahatlıkla ürünü yanınızda götürebilir ve çocuklarla birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Bubu Ahşap Puzzle Türkiye Haritası Bölge Avantajları

Bubu Ahşap Puzzle Türkiye Haritası Bölge Avantajları

Öğretici olması ile ön plana çıkan ürün, müşterilere sunduğu avantajlar ile de beğeni toplar. Ebeveynlere çocukları ile eğlenceli vakit geçirme fırsatı sunan model, oldukça kullanışlı ve kalitelidir. Çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlayan ürün, hem eğlendirici hem de eğitici özellikleri ile büyük bir avantaj yaratır. Bubu ahşap puzzle Türkiye haritası bölge kullananlar ürünün kullanışlı ve kaliteli malzemesinden memnun kalır. Bu modeli tercih ederek ailenizle birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Her yere yanınızda rahatlıkla götürebilir ve dilediğiniz zaman ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz. Pratik bir şekilde sökülüp takılabilen puzzle ile keyifli ve kolay bir kullanım avantajı sağlayabilirsiniz. Kaliteli baskısı ve malzemesi sayesinde uzun süreli kullanım avantajı sunan model, farklı renk ayrımları ile görsel şölen oluşturur. Ürünü piknikte, yolculukta ve ailecek yaptığınız tüm aktivitelerde kullanabilirsiniz.

Bubu Ahşap Puzzle Türkiye Haritası Bölge Fiyatları ve Yorumları

Bubu Ahşap Puzzle Türkiye Haritası Bölge Fiyatları ve Yorumları

Bubu ahşap puzzle Türkiye haritası bölge fiyatları her yerde rahatlıkla kullanılabilen ve çocuklarla keyifli vakit geçireceğiniz bu ürünün tüm özellikleri ve avantajları dikkate alınarak belirlenir. Uygun fiyat aralığına sahip olan model, müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Eğitici oyun kategorisinde bulunan ürün çocukların kişisel gelişimlerine, hesaplı fiyatları ile de ebeveynlerin bütçesine katkıda bulunur. Müşteriler tarafından yapılan Bubu ahşap puzzle Türkiye haritası bölge yorumları ürünün sahip olduğu tüm özellik ve avantajların kişiler üzerindeki etkisine dair önemli ipuçları verir. Memnuniyetlerin belirtildiği bu değerli yorumlar, diğer müşterilere kaliteli alışveriş yapabilmeleri için büyük bir fırsat tanır. Kaliteli malzeme ve baskısı ve pratik bir şekilde kullanım avantajı ile ön plana çıkan model, uygun fiyat özelliği ile müşterilerin beğenisini kazanır. Keyifli anlar yaşayabileceğiniz bu modele Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.