Bubu Games Blook -gm0029

170 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,50 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
286,20 TL259,90 TL

Ürün Bilgileri

Bubu Games Blook -gm0029

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZME STORE Satıcı Ünvanı: TEOMAN ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1808642867000001 Vergi Kimlik Numarası: 6980516486
    Bu ürün KOZME STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu-Bu Games Blook Ürün Açıklaması Doğru Hamleni Yap! Oyunu Kazan! Bubu Games Blook gençlerin ve yetişkinlerin mantık yürütmesini ve strateji geliştirmesini sağlayan harika bir oyundur. Harika bir strateji oyunu olan bu oyunda amaç rakibin hareket eden piyonunu engellemeye çalışırken kendi piyonunuzu rakipten önce karşı tarafa geçirmektir. NASIL OYNANIR? 2 kişilik oyunda her bir oyuncu 10 adet ahşap blook engelini alır ve oyun platformu üzerinde kendisine ait yere dizer. Her oyuncu kendi piyonunu, bloklarının önündeki ilk sıranın orta karesine yerleştirir. Oyuna kura ile başlanır. Her oyuncu, sırası geldiğinde piyonuyla bir hamle yapmayı veya bir blok koymayı seçer. Eğer blokları bitmişse mecburen piyonuyla bir hamle yapmak durumundadır. Piyon ile oyuncu her seferinde öne, arkaya veya yanlara doğru sadece bir kare gitme suretiyle bir hamle yapabilir. Piyonlar blokların üzerinden atlayamazlar, blokların çevresinden dolaşmak zorundadırlar. İki oyuncunun piyonu arada blok olmaksızın karşı karşıya gelirse sırası gelen oyuncu rakip oyuncunun taşının üzerinden atlayabilir. Her bir blok iki kareyi engelleyecek şekilde konur. Engel koymada amaç oyuncunun ya kendi ilerlemesini kolaylaştırmak ya da rakibinin yolunu uzatmaktır. Ancak geçecek yer bırakmayacak şekilde tamamen rakibin yolunu kapatmak yasaktır. Rakibe en az bir geçiş karesi bırakmak şarttır. Oyuncu kendisi ilerlerken aynı zamanda rakiplerini engellemelidir. OYUN KAZANIMLARI Bubu Games oyunu engelleri aşma, mantık yürütme ve stratejik düşünme yetisi sağlayan harika bir oyundur. Kutu İçeriği: Ahşap oyun platformu, 4 adet piyon, 20 adet ahşap blok.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 5+ Yaş
Geri Bildirim Ver