2
Salep kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Bucak Yöresel Ürünler Bucak Salebi 50 G / %100 Doğal Salep, Saf Bucak Sahlebi Sıcak Salep/dondurma Salebi

349,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bucak Yöresel Ürünler Bucak Salebi 50 G / %100 Doğal Salep, Saf Bucak Sahlebi Sıcak Salep/dondurma Salebi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bucak Yöresel Ürünler Satıcı Ünvanı: MELİKE SATILMIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1970527200
    Bu ürün Bucak Yöresel Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler : %100 Saf Salep Tozu Sıcak Salep İçin Gerekli Malzemeler: · 1 lt Süt (mümkünse günlük doğal taze süt) · 1 çay kaşığı Salep(4-5g) · 4 yemek kaşığı Şeker (Şeker Oranı
  • az şekerli için 3 yemek kaşığı, orta şekerli için 4 yemek kaşığı, şekerli için 4.5-5 yemek kaşığı şeker kullanabilirsiniz.) Tarif: - Sütü kaynatınız. - Bu arada şeker ile salebi bir kapta iyice karıştırınız. - Hazırladığınız salep şeker karışımını kaynamaya başlayan süte azar azar ilave edip, karıştırınız. - Kaynamayı kesen sütün orta ateşte tekrar kaynamasını beklerken ara ara karıştırınız. - Süt kaynamaya başlayınca kısık ateşte ara ara karıştırarak 20 dk kaynatınız. Sıcak Salebiniz Hazır! Afiyet Olsun.. Servis Önerisi * Salebi servis ederken fincan salep üzerine toz tarçın yada öğütülmüş ceviz ekleyerek sunabilirsiniz. Saklama Önerisi * Eğer arta kalan salep olursa buzdolabında birkaç gün saklayıp sonrasında tekrar ısıtarak tüketebilirsiniz. Pişirme Önerisi * Daha iyi sonuç almak için en az 500 ml yada 1 Lt hazırlayınız. * Salep ve şekeri süte eklemeden önce topaklanma olmaması için iyice harmanlayın. * Sütü, salep ve şeker karışımı ilave edildikten sonra kaynama öncesinde ve sırasında ara ara karıştırmayı ihmal etmeyin. Dondurma İçin Gerekli Malzemeler: 1LT Süt (mümkünse günlük doğal süt), 6-7g Salep ( 1 tatlı kaşığı) , 200g Şeker (1 Su bardağı + 2 Yemek Kaşığı) 1 Paket Vanilya (Bu Malzemeler Sade Dondurma İçindir, dilerseniz kakaolu yada meyveli hazırlayabilirsiniz ancak bu katkıları (meyve vs.) sütü pişirip soğuduktan sonra ekleyiniz.) Tarif: (hazırlama öncesinde dondurma koyacağınız kasenizi buzluğa soğuması için koyunuz) Sütü kaynatınız. Bu arada şeker ile salebi bir kapta iyice karıştırınız. Bu karışımı kaynamaya başlayan süte azar azar ilave edip karıştırınız. Kaynamayı kesen sütü orta ateşte ara ara karıştırarak tekrar kaynamasını bekleyiniz. Tekrar kaynamaya başlayan sütü kısık ateşte 20-25 dk boyunca ara ara karıştırarak biraz koyu kıvam alıncaya kadar pişirin ve ocağın altını kapatıp sütü soğumaya bırakın. (Soğuma sürecinde ara ara karıştırmayı unutmayın)Sütümüz s oğuduktan sonra dondurmaya dönüşmesi için öncesinde buzluğa koyduğumuz kaseye alıp, biraz karıştırdıktan sonra tekrar buzluğa koyunuz. Her 30 dk da bir -buzlanma olmaması için- çıkarıp çırpınız/karıştırınız, bu işlemi ortalama 5 kez tekrar ediniz. Ev Yapımı Bucak Dondurması Hazır. Afiyet olsun. (Evde dondurma hazırlama ile ilgili farklı tarif/ekipmanlar da mevcuttur, araştırıp deneyimleyebilirsiniz.)

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 200 ml
Geri Bildirim Ver