Buccotherm Travel Kit 25 Ml-florürüsüz Hassas Diş Macunu Fırça

127 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Buccotherm Travel Kit 25 Ml-florürüsüz Hassas Diş Macunu Fırça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sağlıkkapsülü Satıcı Ünvanı: ATAR İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0097066345900001 Vergi Kimlik Numarası: 0970663459
    Bu ürün Sağlıkkapsülü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buccotherm Travel Kit Sensitive Gums Bio 25 ml - İthal Buccotherm Seyahat kiti 25 Ml Diş Macunu + Fıça Buccotherm Hassas Diş Etleri İçin %99 Doğal İçerikli Florsuz Diş Macunu 25ML, NANE AROMALI Özellikleri : Nazik ve doğal günlük diş macunu jeli BUCCOTHERM® Florürsüz Hassas Diş Etleri, %99 oranında doğal kaynaklı bileşenlerden oluşan ORGANIC* sertifikalı bir diş macunu jelidir. Yatıştırıcı ve yeniden mineralleştirici özelliklere sahip istisnai bir su olan Castéra-Verduzan Termal Kaynak Suyu içinde konsantre edilmiştir, Aşındırıcı değildir ve ara sıra kanamayı ve diş eti hassasiyetini azaltmaya yardımcı olur. Günlük hijyeninizin en büyük müttefiki olacak, küçük diş rahatsızlıklarını hızlı ve nazikçe giderecektir. En hassas dişler ve diş etleri için çalışılan ve optimum verimlilik sağlayan, sizin ve gezegenimiz için eksiksiz ve güvenli bir bakım. Tartışmalı maddeler içermez. Castéra-Verduzan termal suyu : iltihabı, tahrişi gidermeye ve diş eti hassasiyetini azaltmaya yardımcı olur Doğal nane aroması : her fırçalamada ferah bir nefes sağlar İçeriği : Aqua (Castéra-Verduzan termal suyu*), Gliserin**, Hidrojene Nişasta Hidrolizat, Aqua, Hidratlanmış Silika, Decyl Glucoside, Selüloz Sakız Aroması, Sodyum Benzoat, Stevia rebaudiana özü, Sodyum hidroksit, Limonen. *Caséra-Verduzan termal suyu pH 8'de stabilize edilmiştir (patentli proses) **Organik içeriklerden işlenmiştir Toplam içeriğin %99,4'ü doğal kökenlidir. Toplam içeriğin %20'si Organik Tarımdan elde edilmiştir. Tavsiyelerimiz : Günlük fırçalamada günde en az iki kez 2 dakika. Gerekirse, diş etine - veya ağız ülserine - birkaç saniye masaj yaparak lokal olarak uygulanabilir. Durulama olmadan. Bu diş macunu jeli uygundur: Eksiksiz ağız bakımı arayan yetişkinler için Dişeti aşırı duyarlılığı olan kişiler için Fırçalarken suyu kapatmayı unutmayın.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Hassasiyet
Geri Bildirim Ver