Budakoğulları Çocuk Damla Kehribar Kolye Hediye

Beden: M
M
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Budakoğulları Çocuk Damla Kehribar Kolye Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Budakoğulları Satıcı Ünvanı: BUDAKOĞULLARI İTHALAT İHRACAT VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0188110601100001 Vergi Kimlik Numarası: 1881106011
    Bu ürün Budakoğulları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kehribarın Kolyenin Özellikleri Nelerdir? Kehribarın en çok çıkarıldığı yerler, Lübnan, Baltık Denizi, Meksika, Sicilya, Polonya ve Kanada'dır. Baltık Denizi'nden çıkarılan kehribar, uzun yıllardan bu yana kadınların süs eşyalarında tercih edilir. Rengi ve parlaklığıyla, diğer taşların tümünden ayrılır. Kehribarın üzerine yapışmış olan fosilleşmiş bitki ve böcekler diğer taşlarda olmayan özellikleri arasındadır. Kehribar ısıtıldığında manyetik ve elektriksel özelliklerini açığa çıkarır. Geçmiş topluluklarda saflaştırılmış yağı, boğmaca ve isteri tedavilerinde kullanılmıştır. İlk Çağ ve sonrasında parfüm imalatında tercih edilmiştir. Anadolu'da mürekkep ve takı alanında ilk insanlardan bu yana kullanılır. Orijinal kehribar, etrafa çam kokusu yayar. Taklitleri ise plastik veya camdan imal edilir. Taklit olanı vücutta kaşıntılara neden olur. Kehribarın içerisindeki asitler, bağışıklık güçlendirici olduğundan eski tıpta sıkça kullanılırdı. kehribar-kolye.jpg Kehribar Kolyesinin Faydaları Nelerdir? Bebeklerin diş çıkarma dönemindeki ağrıları azaltır. Bebeklerin salya akıntısını ciddi ölçüde azaltır. Huysuz ve aşırı gergin bebekleri sakinleştirir. Ağrı ve sızı olan vücut bölgelerine koyulduğunda ağrı kesici özelliği gösterir. Nazara karşı koruyucu olduğu belirtilir. Astım, soğuk algınlığı, alerji ve bronşit için iyi geldiği söylenir. Depresyon ve stres azaltıcıdır. İnançlara göre kehribar bereket taşıdır. Kişiye cesaret ve özgüven verir Ruhsal dengenin sağlanabilmesi için kehribar kullanılması önerilir. Şifa yüklü enerjisi olduğu belirtilir. Zor zamanlarda, hayattan sıkılma durumlarında kullanıldığında, canlandırıcı etki yapabilir. Pozitif enerjisi olduğuna inanılır. Yaşamın güzel yanlarını keşfetmeyi sağlar. Kehribar kolye takan kişilerin yaşama karşı bakış açılarının değiştiği belirtilir. Çocuklarda ve Bebeklerde Kehribar Kolye Kullanımı Kehribarın faydalarının keşfedilmeye başlanmasıyla, çocuklar ve bebekler üzerinde kullanılmaya başlanmıştır. Bebeklerin diş çıkarma dönemlerinde kullanılmasının faydalı olacağı belirtilir. Çocuklarda ağrı bölgelerinde kullanılmasının fayda getireceği belirtilir. Bebeklerin salyalarını azaltıcıdır. Hem çocuk hem bebeklerde sakinleştirici olduğu gibi bağışıklığı güçlendirici özellikler gösterir. Bebeklerin rahat ve uzun uyumalarına destek olur. Kolik bebeklerde kullanılması önerilir. Bebeklerde gaz giderici fayda sağlayabilir. Çocukların bronşit ve astım sorunlarında kullanılmasının uygun olacağı ifade edilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Taş
  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Kapama Şekli Klipsli
  • Renk Sarı
  • Tema / Stil Doğal Taşlılar
Geri Bildirim Ver