Buff Iphone 12 Pro Max Rubber S Kılıf Gray

489,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Buff Iphone 12 Pro Max Rubber S Kılıf Gray

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aksesuar Adası Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ÖZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3328023263200015 Vergi Kimlik Numarası: 6700064949
    Bu ürün Aksesuar Adası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgileri Buff iPhone 12 Pro Max Rubber S Kılıf Sektörün lider markaları arasında yer alan BUFF eşsiz tasarımı ve dizaynı, mükemmel darbe önleyici materyali, inceliği ve göz alıcı renkleri ile şimdi satışta. Elinize alır almaz hissedeceğiniz yüksek kaliteli materyal ve mükemmel işçilik size BUFF markasının neden bu kadar tercih edildiğini hissettirecektir. Ürün Türkiye distribütörü garantisi altındadır. Üstün Koruma Cihazınız için tasarlanan Rubber S kılıf, ses düğmelerine, yan düğmeye ve telefonunuzun eğimli kenarlarına cihazınıza mükemmel uyum sağlar. İç kısımdaki yumuşak mikrofiber kaplama, iPhone’unuzu korumanıza yardımcı oluyor. Yumuşak dokulu silikon dış yüzey ise, elinizde harika bir his yaratıyor. Ayrıca telefonunuzu her zaman, hatta kablosuz şarj olurken bile kılıfıyla kullanabiliyorsunuz. Üstün Koruma 1.2 milimetre uzunluğundaki dış kenar payı ile cihazınızın ekranı, yüzey ile asla temas etmez, darbelere - çizilmere karşı korumaya yardımcı olur. 0.3mm arka kamera dış kenar payı ile kameranızın çizilmesine engellemeye yardımcı olur.Bu kılıfın, telefonun ön yüzü aşağı bakacak şekilde cihazınızın ekranının herhangi bir düz yüzeye temas etmesini önleyen yükseltilmiş bir çerçevesi bulunmaktadır. Bu, cihazınızın ekranında istenmeyen herhangi bir çiziklerin oluşmasını engellemeye yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 12 Pro Max
  • Renk Gri
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver