Buffer Limon Tipi Mini Hava Oda Nemlendirici Ledli Işıklı Buhar Makinesi

467,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Buffer Limon Tipi Mini Hava Oda Nemlendirici Ledli Işıklı Buhar Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buffer Shop Satıcı Ünvanı: ATASAN GRUP EV GEREÇLERİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0097075009200001 Vergi Kimlik Numarası: 0970750092
    Bu ürün Buffer Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buffer Limon Tipi Mini Hava Oda Nemlendirici Ledli Işıklı Buhar Makinesi Limon Tipi Kolay Taşınabilir Ledli USB Kablolu Hava Nemlendirici ile Bulunduğunuz Mekanda Huzurlu Hava Kalitesine Ulaşabilirsiniz Buffer Limon Tipi Ultrasonik Difüzör Buharlı Oda Nemlendirici Ürün Kullanımı Buhar makinesine maksimum 180 ml su ekleyin, dilerseniz aromatik esanslar kullanarak mekanının hem havasını hem de kokusunu değiştirebilirsiniz. Ürünü pakedin içinden çıkan USB kablosuna bağlayın ve güç adaptörüne takın. Düğmeye bir kez tıklandığınızda ortama buhar verir, basılı tutulduğunda cihazın ışığı yanar. Ürünün tabanındaki slikon yapıştırıcıyı kullanarak istediğiniz yere sabitleyebilirsiniz. Su kapasitesine bağlı olarak tek seferde yaklaşık 7 saat çalışabilir. Ürünün Özellikleri: Su Kapasitesi: 180 ml Sprey Miktarı: Saatte 30 ml - 30ml/H Net Ağırlık: 148 gr Materyal: Plastik Çalışma Süresi Servis Gücü:2W İşletme Akımı:500MA Ürün Paket Boyutu:

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver