Bukosh Red String Kırmızı Ip Çift Bileklik

39,99 TL
Tükeniyor!
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
2'li
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)

Ürün Bilgileri

Bukosh Red String Kırmızı Ip Çift Bileklik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BD AKSESUAR Satıcı Ünvanı: MELİH TAŞDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8270676374
    Bu ürün BD AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Red String of Fate, Kaderin Kırmızı İpliği çift bileklik. Görseldeki kart ile gönderilir.
  • 2 adet kırmızı asansörlü ayarlanabilir bileklikten oluşur.
  • Çin mitolojisi kaynaklı bir inanışa göre, aşk ve ay tanrısı Yuè Xià Lao, birbirinin kaderinde olan insanları sadece kendisinin gördüğü uzun bir kırmızı iple ayak bileklerinden birbirine bağlarmış. Bu ip kördüğüm de olsa, araya ölüm, savaş, ayrılık, yıllar, mesafeler, başka insanlar girse bile asla kopmazmış ve kader bu iki insanı mutlaka bir araya getirirmiş. Japon kültüründe ise kaderi birbirine bağlı insanların serçe parmaklarından kırmızı ve görünmeyen bir iple bağlı olarak doğduklarına, eninde sonunda birbirlerini bulacaklarına inanılıyor. Yani, bedenlerden önce ruhlar birbirini aramaya devam ediyor ve sonunda mutlaka buluyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Tema / Stil Aşk
Geri Bildirim Ver

Bukosh Red String Kırmızı İp Çift Bileklik

Bukosh Red String kırmızı ip çift bileklik Japon kültürü kaynaklı inanışa göre ortaya çıkmıştır. Aşk ve Ay tanrısının insanları sadece kendisinin gördüğü uzun bir kırmızı iple ayak bileklerinden birbirine bağlandığı kördüğümü anlatır. Bu ip kördüğüm olsa da savaş, ölüm, mesafeler ve ayrılık durumlarında bile asla kopmaz.

 
  • Bilek ergonomisine göre
  • Zarif ve şık tasarım
  • Pratik kullanım

BukoshRedString Kırmızı İp Çift Bileklik BKSHİP04 Özellikleri

BukoshRedString Kırmızı İp Çift Bileklik BKSHİP04 Özellikleri

Bukosh Red String kırmızı ip çift bileklik özellikleri ürünün birbirinin kaderinde olanların zamana ya da koşullara bakmaksızın birbirine manevi güçle bağlanan ve asla kopmayan duygu bağını ön plana çıkarır. Sağlam ve kaliteli yapı özellikleriyle uzun süre deformasyon problemi oluşturmadan rahatlıkla kullanabileceğiniz, sevdiklerinizle aranızdaki sevgi bağını güçlendiren, birbirinizi tamamlayabileceğiniz mitolojik bir aksesuardır. Özel anlam ifade eden bu ürün iplik uzayıp kısalsa da dolansa da asla kopmayan manevi gücü, estetik tasarımı ve ergonomik kullanım özellikleriyle oldukça ilgi görür. Japon kültüründe popüler şekilde tercih edilen bu ürün günümüzde 7'den 70'e kullanıcılar tarafından sıklıkla kullanılır. Manevi boyutu, özel anlamı ve içeriğiyle oldukça ilgi gören, kaderi birbirine bağlı insanların kırmızı ve görünmeyen bir iple bağlı olduğuna inanılan oldukça özel ve anlamlı bir hediyedir. Japon kültüründe kaderle birbirine bağlanan insanların serçe parmaklarında kırmızı ve görünmeyen ip sevenlerin en sonunda birbirine bulacaklarını anlatır.

 

BukoshRedString Kırmızı İp Çift Bileklik BKSHİP04 Kullanımı

BukoshRedString Kırmızı İp Çift Bileklik BKSHİP04 Kullanımı

Japon kültürü kaynaklı inanışa göre özel olarak tasarlanan birbirlerine kader bağıyla bağlanan insanların sonunda birbirine ulaşacaklarını anlatan özel içerikli bu ürünü kendiniz ve sevdikleriniz için tercih edebilirsiniz. Bedenden önce ruhlar birbirini aramaya devam eder ve sonunda muhakkak bulur. Bilekteki duruşu, zarif ve şık tasarımıyla öne çıkan, sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz en anlamlı, duygu dolu, özel hediyeler arasında yer alır. 2 adet kırmızı ayarlanabilir bilekten oluşan bu set çeşitli testlerden geçirilmiş olup cildinizde herhangi bir tahriş, kızarıklık ve alerjen etkisi uyandırmadan hijyenik bir şekilde kullanılabilir. Sevenlerin en sonunda birbirlerini bulacaklarına inanılan, Japon kültürüne dayanan, özel anlamıyla oldukça beğeni toplayan bir üründür. Farklı bilek ergonomisine uygun yapısı sayesinde kolaylıkla herkes tarafından tercih edilebilir. Çantanızda ya da cebinizde taşıyarak istediğiniz an çıkarıp kendinize ya da sevdiklerinize takabilirsiniz. Rahat kullanımıyla ön plana çıkan özel, duygu dolu temasıyla popüler şekilde tercih edilen bu ürün geçmişten günümüze hala yoğun şekilde tercih edilmektedir.

 

BukoshRedString Kırmızı İp Çift Bileklik BKSHİP04 Fiyatı

BukoshRedString Kırmızı İp Çift Bileklik BKSHİP04 Fiyatı

Bilek ergonominiz için özel olarak dizayn edilmiş olan kırmızı ip bileklik çeşitli testlerden geçirildiği için hijyenik ve güvenilir kullanım avantajı sağlar. Teması aşk olan kırmızı renkli bu ürün canlı renkleri, estetik tasarımı ve rahat kullanım özellikleriyle popüler şekilde tercih edilir. Sade ve zarif yapısıyla ön plana çıkan bu ürün özellikle taşıdığı özel anlam ve dikkat çekiciliğiyle sıklıkla tercih edilir. Birbirinin kaderinde olan insanları her koşulda birbirine bağlayan, araya yıllar, mesafe, ölüm, savaş gibi olumsuzluklar girse de asla kopmayan özel anlamıyla yüksek beğeni toplayan, Japon kültürü başta olmak üzere dünyanın pek çok bölgesinde oldukça ilgi gören bir aksesuardır. Minimalist yapısı, özel aşk dolu içeriği ve pratik kullanımıyla ön plana çıkan bu ürünü Trendyol'dan analiz edebilir; kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. Kendinize alabileceğiniz gibi sevdiklerinize armağan edebileceğiniz Bukosh Red String kırmızı ip çift bileklik yorumları ve değerlendirmeleri ile birlikte sayfada yer alır. Bukosh Red String kırmızı ip çift bileklik fiyatı indirim ve kampanya seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir.