Bulutlife Dekoratif Kozalak Kapı Süsü

449 TL
Boyut/Ebat: 240 x 250
240 x 250
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bulutlife Dekoratif Kozalak Kapı Süsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bulutlife Satıcı Ünvanı: ENVER YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4734402505400019 Vergi Kimlik Numarası: 9550159417
    Bu ürün Bulutlife tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mağazamızdan alacağınız tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. :) Saat 14:00'a kadar vereceğiniz siparişler aynı gün, 14:00'dan sonra vereceğiniz siparişler ertesi gün kendi ellerimiz ile kargoya verilir. Eğer ürünümüz ile alakalı aklınızda bir soru işareti varsa mesaj atarak bize ulaşabilir 10 dakika bilemediniz 15 dakika içerisinde aklınıza takılan soruya cevap alabilirsiniz. Ürün hazırlık, paketleme ve kendi ellerimizle kargoya verilme sürecinde personellerimiz tarafından eldiven ve maske kullanılmıştır. İade Koşulları : Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Bulutlife Kozalak Kapı Süsü Çeşitleri ile Odana Hava Kat

Ev eşyaları birçok kişi tarafından dekorasyon malzemesi olarak kullanılmasına karşın kullanıcıların tarzlarını da yansıtan ürünler olması nedeniyle sıklıkla tercih edilebilmektedir. Genel olarak farklı tasarımlara sahip olan ürünler kapılardan duvarlara, camlardan çalışma masalarına kadar geniş üretimlere sahiptir. Kapı süsleri de pek çok kişi tarafından tercih edilebilen ürünler olmasına ile geniş model çeşitliliği sunması nedeniyle farklı tarzlara sahip kullanıcılara hitap edebilmektedir. Kozalak kapı süsü seçenekleri tasarımları ve modelleri değişiklik göstermekte olup sıklıkla tercih edilmektedir. Genel olarak dış kapılarda kullanılan ürünler kullanıcıların isteklerine göre ev içerisinde bulunan kapılarda da kullanılabilmektedir. Boyutları ile dikkat çeken ürünler genel olarak yuvarlak tasarımlara sahip olabilmesine karşın kare ve üçgen tasarımları ile de kullanıcıların tarzlarına hitap edebilmektedir. Kozalak kapı süsü fiyatları konusunda da çeşitlilik gösteren ürünler farklı fiyatları ile tercih edilebilmektedir.

  • Şık kapı süsü
  • Yuvarlak tasarım
  • Uygun fiyat

Kozalak Kapı Süsü Modelleri

Kozalak kapı süsü modelleri kullanıcıların tarzlarına göre değişiklik gösterebildiği gibi üretici markalar tarafından da çeşitlilik sunabilmektedir. Genel olarak yuvarlak olarak üretilen kapı süsleri kullanıcıların tarzlarına göre kare ve üçgen modelleri ile de dikkat çekebilmektedir. Ebatları ile de değişiklik gösteren ürünler kullanıcıların isteklerine göre minimal tasarımlarda üretilebilmeleri gibi büyük boyutları ile de tercih edilebilir. Bulutlife dekoratif kozalak kapı süsü marka tarafından özel olarak imal edilen dekorasyon ürünleri arasında yer almaktadır. Boyutları ile dış kapılarda kullanılabilen ürünler aynı zamanda kullanıcıların isteklerine göre iç kapılarda da tercih edilebilmektedir. Oturma odası ve salonlarda tercih edilebileceği gibi aynı zamanda yatak ve çocuk odalarının kapılarına da asılabilen ürünler tasarımları ile pek çok kişiye uygun olarak üretilmektedir. Kozalakların yerleşim yerleri konusundaki değişiklikleri ürünlerin model ve tasarımlarının değişiklik göstermesine neden olmaktadır. Kullanıcıların isteklerine göre çeşitlilik sunan ürünler her tarza uygun olarak üretilebilmektedir.

Bulutlife Dekoratif Kozalak Kapı Süsü İçeriği

Bulutlife markası tarafından üretimi yapılan kapı süsü doğa severler tarafından tercih edilebilmesine karşın diğer pek çok kişiye uygun olarak üretilmektedir. Ahşap kullanımıyla imal edilen ürün kapı süsleri arasında önemli bir yere sahiptir. Ölçüleri ile de dikkat çeken ürün 240x250 boyutlarına sahipken 50 santimlik çapı ile kapılarda rahatlıkla tercih edilebilir. Bulutlife dekoratif kozalak kapı süsü 1KSUS0003 kahverengi rengi ile dikkat çeken ürün kullanıcıların isteklerine göre çeşitlilik sunmasın karşın içerisinde bulunan farklı renklere sahip çiçekler ile şıklığı yansıtmaktadır. Özel askıya sahip olan ürün kapılara sabitleme konusunda da dikkat çekmektedir. Güçlü ipleri sayesinde uzun yıllar deforme olmadan kullanılabilen ürün darbelere karşı koruma sağladığı gibi üzerinde bulunan özel kimyasallar ile rengini de kaybetmemektedir. Yuvarlak tasarımı sayesinde rahat bir kullanım sunan ürün pek çok kişinin tarzına hitap eden kapı süsleri arasında yer almaktadır.

Bulutlife Dekoratif Kozalak Kapı Süsü Yorum ve Fiyat

Bulutlife dekoratif kozalak kapı süsü yorum seçenekleri ile daha detaylı bir inceleme yapabilirsiniz ve yapılan yorumla genel olarak ürünün model, tasarım, renk ve kullanımları ile ilgili olurken fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunmaktadır. Kullanıcı deneyimleri ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Kozalak kapı süsü fiyatları sürekli olarak değişiklik gösterebilmektedir. Bulutlife dekoratif kozalak kapı süsü satın al seçeneği ile uygun fiyatları ile dikkat çeken ürünleri marka tarafından uygulanan indirim ve kampanyalar ile tercih edebilirsiniz. Tasarımları ve renkleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilen kapı süsü erişilebilir fiyatlardan sunulmaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.