Burberry Body Edp 85 Ml Kadın Parfüm

1.233,46 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Burberry Body Edp 85 Ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Burberry body edp. 85 ml. Yeni ambalaj Öz güveninizi ve güçlü karakterinizi, kişiliğinizi bütünleyen cezbedici kokunuz ile yansıtmak ve girdiğiniz her ortamda farkınızı ortaya koymak için bu fırsatı kaçırmayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 75 ml
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Burberry 5045352419129 Body Edp 85 Ml Kadın Parfüm

Burberry 85 ml body EDP kadın parfüm, ferah ve çekici notalarıyla kendinizi her an iyi hissetmenizi sağlar. Birbirinden cezbedici kokulara sahip olan bu parfüm, her yaştan kadının kullanımına uygundur. Ürün tüm detayları ile Burberry kalitesini yansıtır. Etkileyici ve zarif bir kokusu olan bu parfüm, gün boyu kalıcı etkiye sahiptir. Böylece günün ilk saatlerinden gecenin ilerleyen dakikalarına kadar hoş ve çekici kokmanızı sağlar. Söz konusu parfümde çiçek notalarından meyvelere kadar pek çok kokuyu bulabilmeniz mümkündür. Ayrıca ürünün odunsu notalara sahip olduğu da belirtilebilir. 85 ml’lik hoş şişesi ile gönderilen bu parfüm, tüm gün size eşlik eder. Ürünün şişesi şık olduğu kadar korunaklıdır. Böylece parfümün akması engellenmiş olur.

  • Miktar: 85 ml
  • Notalar: Çiçek ve Meyve
  • Parfüm Tipi: EDP

Burberry Body Edp 85 Ml Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

Burberry Body Edp 85 Ml Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

Burberry body kadın parfüm, bütün gün etkisini hissedebileceğiniz kalıcı bir kokuya sahiptir. Esans yoğunluğu son derece yüksek olan bu parfüm EDP sınıfına dâhildir. Bu sınıf da parfümü, 6 ila 8 saat arasında kalıcı hâle getirir. Güne enerjik başlamanızı sağlayan parfüm, tekrar tekrar yenilemeye gerek bırakmaz. Ürünün notalarında bulunan şeftali ve frezya aromalarıyla canlanmanız mümkündür. Ardından parfümün orta notaları olan gül ve zambak hissedilir. Bir çiçek buketini andıran bu parfümde odunsu notalar da yer alır. Özellikle kaşmir, vanilya, şehvetli kehribar ve misk parfümün alt notalarında baştan çıkarıcı bir etki yapar. Burberry body EDP kadın parfüm; zarif, ferah ve bakımlı hissetmenizi yardımcı olur. Parfüm ağır bir koku yaymadığından dört mevsim kullanılabilir.

Burberry Body Edp 85 Ml Kadın Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

Burberry Body Edp 85 Ml Kadın Parfümün Kalıcılığı Nasıldır?

Burberry 85 ml body EDP kadın parfüm, çiçek ve meyve kokularını seven bireyler için oldukça idealdir. Ferah olduğu kadar kadınsı kokmanıza da yardım eden bu ürün, tüm yaş grupları için uygundur. Bu yönüyle parfümün hem genç hem de olgun bireylere hitap ettiği söylenebilir. Kalıcı özellik taşıdığından söz konusu koku, çalışan kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Aynı şekilde gün boyu hareket hâlinde olması gereken bireyler de bu parfümü kullanarak her an taze ve ferah hissedebilir. Özellikle saha çalışanları, spor yapmayı sevenler, yürüyüş tutkunları ve öğrenciler için de bu hoş koku idealdir. Burberry 85 ml body EDP kadın parfüm, duyuları harekete geçiren bir üründür. Bu sebeple girdiği her ortama imzasını parfümle atmak isteyen bireyler, rahatlıkla bu kokuyu tercih edebilir.

Burberry Body Edp 85 Ml Kadın Parfümü Kimler Tercih Eder?

Burberry 85 ml body EDP kadın parfüm, gün içerisinde bir kez kullanıldığında bile varlığını hissettirir. Girdiğimiz her ortamda fark yaratacak bu koku, iklim koşulları fark etmeksizin günün her saatine uyum sağlar. Ürünü düğün ve davet gibi özel zamanlarda kullanabileceğiniz gibi günlük yaşamda da tercih edebilirsiniz. EDP formunda dizayn edilen bu koku, esanslarının yoğun olması sebebiyle saatlerce kalıcılık gösterir. 24 saat etkisini hissettiren parfüm, portatif şişesi ile çantada veya araçta taşımaya uygundur. Bu özellik dileyen kullanıcıların gün içerisinde parfümlerini yenilemelerine olanak sağlar. Parfüm hem gece hem gündüz rahatlıkla kullanılabilir. Siz de kokunuzla fark yaratmak istiyorsanız bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlarla sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce sizden evvel deneyimleyenlerin Burberry 85 ml body EDP kadın parfüm yorumlarına da göz atabilirsiniz.