Burberry Her Edp 50 ml Kadın Parfüm

2.623,19 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.623,20 TL
Kargo Bedava
3.279 TL

Ürün Bilgileri

Burberry Her Edp 50 ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yağmurkozmetik Satıcı Ünvanı: BAHADIR YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4568877241200015 Vergi Kimlik Numarası: 9540276221
    Bu ürün yağmurkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Burberry Her EDP 50ml Kadın ParfümBurberry Her Londra yaratıcı ve eklektik metropolün genç ruhunu yakalamak için tasarlanmıştır canlı maceracı ve cesur bir ruh Londrayı kalbinde hisseden kadınlar için yapılırBurberrynin yeni imza kokusu Z ve Y kuşağının senteziDikkat çekici bir duruşÜst notalar siyah frenk üzümü böğürtlen vişne çilek ahududu mandalina limonOrta notalar Menekşe yaseminAlt notalar Silhat misk odunsu notalar oakmos kehribar kaşmir vanilyaKompozisyon Francis Kurkdjian tarafından gourmand alt tonlarıyla çiçekmeyveli bir temanın yorumu olarak imzalanmıştırÜstteki ezil miş meyve meyvesi ortanca ve kehribara dayalı olarak menekşe ve yasemin orta notalarıyla birleştirilmiştir

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Burberry Her EDP 50 ml Parfüm

Tarzınızı yansıtan bir koku sayesinde kendinizi gün boyu keyifli hissetmeniz mümkün hale gelir. Burberry Her 50 ml EDP parfüm, size söz konusu hissi yaşatan bir kokuya sahiptir. Alt, orta ve üst notalarında seçkin içerikler ön plana çıkar. Son derece belirgin ve kalıcı bir kokusu bulunur. Cildin ve kıyafetlerin üzerine uyum sağlar. Bu parfüm, günün farklı saatlerinde rahatlıkla kullanılır. Ağır bir etkisi bulunmadığı için daima ferah kokmanızı mümkün kılar.

 
  • 50 ml boyutunda
  • EDP özellikli
  • Anti alerjik yapı

Burberry Her EDP 50 ml Parfüm Notaları

Burberry Her EDP 50 ml Parfüm Notaları

Burberry Her 50 ml EDP parfüm, içerdiği notalarla dikkat çeker. Söz konusu kokuda yer alan esansları parfümü ilk sıktığınız anda hissetmeniz mümkün olur. Bu parfümün üst notalarında; frenk üzümü, böğürtlen, vişne ve çilek gibi meyvemsi kokular yer alır. Hafif kokusunu bahsi geçen esanslardan alır. Ürünü sıktığınız anda aldığınız hissi bu koku meydana getirir. Belirli bir süre üzerinizde kaldıktan sonra orta notalar ön plana çıkar. İlgili parfümde orta nota olarak menekşe ve yasemin kullanılır. Çiçeksi notaların belirgin olduğu bu esanslar sayesinde kendinizi gün boyu rahat hissetmeniz mümkün olur. Belirli bir süre sonra alt notalar belirgin olarak hissedilir. İlgili parfümün alt notasında; silhat, misk, kehribar, kaşmir ve vanilya gibi esanslar bulunur. Esansların odunsu ve baharatlı bir etkisi vardır. Bu kokuları gün boyu rahatlıkla alabilirsiniz.

 

Burberry Her EDP 50 ml Parfüm Kalıcı mıdır?

Burberry Her EDP 50 ml Parfüm Kalıcı mıdır?

Burberry Her 50 ml EDP parfüm, fazlasıyla kalıcı bir üründür. Etkisini gün boyu devam ettirir. Cildinizin ve giysilerinizin üzerinde uzun süre kalmaya devam eder. Böylece bütün gün dışarıda olduğunuz günlerde kendinizi daima enerjik ve ferah hissetmenize yardımcı olur. Söz konusu koku, kalıcılık özelliğini EDP olmasından alır. EDP parfüm, etkisini uzun süre sürdüren kokular arasında bulunur. Belirgin esansı sayesinde az miktarıyla dahi istenen sonucu verir. Böylece parfümde yer alan tüm notaların kokusunu dilediğiniz gibi almanız da mümkün hale gelir. Burberry kadın parfüm, etkili ve belirgin bir koku arayanların tercihi olur. İlk sıktığınız andan itibaren istenilen yoğunluğu verir. Notalarında bulunan tüm esansları ayrı ayrı hissetmenizi sağlar. Böylelikle son derece keyifli bir kullanım şansı tanır. Bu parfümü günlük hayatta kullanmak için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

 

Burberry Her EDP 50 ml Parfüm Kimler İçin Uygundur?

Burberry Her EDP 50 ml Parfüm Kimler İçin Uygundur?

Burberry Her 50 ml EDP parfüm, oldukça geniş bir kesime hitap eder. Kokusu ve kalitesi bakımından tercih sebebi olur. Etkili ve dikkat çekici esansı sayesinde imza kokunuz olur. Giysilerinizin ve teninizin üzerinde hafif bir etki bırakır. Bu sayede hem keyifli hem de konforlu bir kullanım sağlar. Burberry Her 50 ml EDP parfüm, anti alerjik bir özellik taşır. Hassas cilt tipine sahip olanların kullanımı için uygundur. Cilt üzerinde ağırlık yapmaz. Yaz günlerinde de rahatlıkla kullanılabilir. Bu parfümü her mevsimde kullanabilirsiniz. Burberry Her EDP 50 ml, günün her saatine uyum sağlar. Tarzınızı tamamlayan şık bir seçenek olur. İlgili parfümü her an keyifle tercih edebilirsiniz. Arzu ederseniz ürünü daha önce deneyenlerin görüşlerini öğrenmek için Burberry Her EDP 50 ml yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan hızlıca sipariş edebilirsiniz.