9
Battal Boy Pike Takımı kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

bursa çeyiz Fransız Dantelli Pike Takımı

849 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

bursa çeyiz Fransız Dantelli Pike Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çeyizciler Caddesi Satıcı Ünvanı: BURSA ÇEYİZ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0191123562100001 Vergi Kimlik Numarası: 1911235621
    Bu ürün Çeyizciler Caddesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Azra Pike Takımı Çift Kişilik Krem Pike takımı modelleri yaz aylarının en gözde tercihi, sadece yazın değil çeşitli zaman dilimlerinde de kullanılmaktadır. Gerek misafirlerimize şık görünmek gerekse de kendi kullanımınız açısından son derece önemlidir pike takımı seçimi. Sultan pike takımı odanıza ayrı bir hava katacak! Ürün Özellikleri Pike kapağı ile 2 yastık ile fransız danteli kullanılarak işlenmiştir. % 100 pamuk. Çarşafı ve pikenin kenar fonları pamuk saten kumaştan üretilmiştir. Paket İçeriği 1 Adet 240*260 cm Pike 1 Adet 230*240 cm Çarşaf 2 Adet 50*70 cm Fransız Güpürlü Yastık Kılıfı 2 Adet 50*70 cm Dekoratif Yastık Kılıfı

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% pamuk
Geri Bildirim Ver

Bursa Çeyiz 55683356 Fransız Dantelli Pike Takımı

Bursa Çeyiz Fransız dantelli pike takımı, çeyizlerin gözde parçalarından biridir. Gelin adaylarının, yeni evlilerin veya yatak odasında seçimini şıklıktan yana kullananların tercih edebileceği bir üründür. Şık ve temiz görünümüyle dikkatleri üzerine çeker. Yatak odanızın ferah hissettirmesini sağlar. Setin içerisinde bir uyku takımında bulunması gereken tüm parçalar yer alır. Özellikle çarşafın pamuk ve saten materyalden üretilmesi, yaz aylarında ekstra konfor sağlar. Ürün kırışmaz özelliği sayesinde kullanıcıyı, uzun süren bir işlem olan çarşaf ütüsünden kurtarır. Dayanıklı bir ürün olan pike seti; defalarca yıkanıp kullanılmaya uygundur. Bu uzun ömürlü ürün, sizlere yıllar boyu huzurlu ve sağlıklı bir uyku deneyimi sunar.

  • Tüm çift kişilik yataklara uyumlu
  • Ana materyali %100 pamuk
  • Fransız danteliyle süslenmiş yapı

Bursa Çeyiz Fransız Dantelli Pike Takımının Ebatı

Bursa Çeyiz Fransız Dantelli Pike Takımının Ebatı

Bursa Çeyiz Fransız dantelli pike takımı, çift kişilik bir üründür. Bu set, toplam altı parçadan oluşur. Takımı oluşturan bu parçalar, birer adet pike ve çarşaf ile dört yastık kılıfıdır. Yastık kılıflarının ikisi, Fransız kupürü ile işlenmiştir. Diğer iki kılıf ise dekoratif niteliklidir. Setin içinde yer alan pikenin ölçüsü, 240 x 260 cm olarak belirlenmiştir. Bu boyutlara sahip olan bir pike ile iki yetişkin rahatlıkla örtünebilir. Pike takımının çarşafı ise 230 x 240 cm’dir. Çift kişilik yataklar, en fazla 200 x 200 cm olacak şekilde üretilir. Bu çarşaf, en büyük çift kişilik yataklar için bile yeterli ölçülere sahiptir. Yastık kılıflarının tamamı, standart ölçülerde üretilir. Boyutları 50 x 70 cm olan bu kılıflar, hemen her yastığa uyum sağlar.

Bursa Çeyiz Fransız Dantelli Pike Takımının Kumaşı Nasıl?

Bursa Çeyiz Fransız dantelli çift kişilik krem pike takımı, %100 pamuk kumaştan imal edilir. Pike kapağı ve iki yastığın işlemesinde Fransız dantel kullanılır. Çarşafta ve pikenin kenar fonlarında ise pamuk ile saten kumaş tercih edilir. Ana materyali %100 organik olan bu pike takımının üretiminde sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmaz. Teninize doğrudan temas eden bu set; vücudu tahriş etmez, kaşındırmaz. Hassas bir cilt tipine sahip olan kişilerde bile alerjik reaksiyona sebep olmaz. Hava geçirgenliğine sahip, nefes alabilen pamuklu kumaşı sayesinde bu takım; terleme yapmaz. Yaz ve kış aylarında gönül rahatlığı tercih edilebilir. Pike takımındaki pamuk ve saten kullanılarak üretilen çarşaf, kırışmadığı için ütü gerektirmez. Çeşitli bölgelerde yer alan Fransız dantel işlemeleri ise ince ve şık yapılarıyla ürüne zarif bir görünüm kazandırır.

Bursa Çeyiz Fransız Dantelli Pike Takımı Kaliteli mi?

Bursa Çeyiz Fransız dantelli pike takımı hem üretim materyali hem de tasarımı ile adından sıkça söz ettiren kaliteli bir üründür. Son derece yumuşak bir yapıya sahip olan bu takım, kullanıcıya konforlu bir uyku deneyimi sunar. Defalarca yıkansa bile ilk günkü rengini ve formunu kaybetmez. Krem rengi pike seti, zarif görünümünü, uzun yıllar boyunca korur. Yaşam alanlarına ayrı bir hava katacak olan ve şıklığıyla göz dolduran bu ürün; bir çeyiz setinin barındırması gereken tüm parçalara sahiptir. Çift kişilik yataklar ile uyumludur ve iki yetişkinin ihtiyaçlarını karşılar. Dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilmiş olan söz konusu ürün, tavsiye edilen biçimde temizlendiği takdirde kalitesini korur. Dilerseniz siz de Bursa Çeyiz Fransız dantelli pike takımı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Şıklığı ve konforu yaşam alanlarınıza taşıyacak olan bu ürünü Trendyol’dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.