2
Süsleme Tülü kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Buse Tül Grek Tül Süs Tülü Parti Kapı Süsü Bebek Nikah Şekeri Süsleme Tütü Tülü

35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Buse Tül Grek Tül Süs Tülü Parti Kapı Süsü Bebek Nikah Şekeri Süsleme Tütü Tülü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUSE TÜL Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ESKİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3840463868000001 Vergi Kimlik Numarası: 3800193714
    Bu ürün BUSE TÜL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Grek tül - Süsleme tülü 1.Kalite En: 70 cm boy : 5 metre Araba süsleme tülü bebek odası - Kapı süsleme tülü Nikah - Nişan - Bebek şekeri merdiven süsleme - Sandalye süsleme Doğum günü kına gecesi - Düğün organizasyonlarında süsleme amaçlı kullanılır. 1 adet alımda 70 cm eninde 5 metre uzunluğunda gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Buse Tül GREK-70cmx5m Grek Parti Bebek Nikah Şekeri Tütü Kapı Süsü Süsleme Tülü

Organizasyon malzemesi olarak kullanılan tüller, farklı ihtiyaçlara ve zevklere uygun tasarlanır. Ortamı farklı şekillerde süslemeye olanak vererek hem zarif hem de modern bir görüntü oluşturur. Buse grek parti kapı bebek nikâh şekeri süsleme tülü, kullanışlı tasarımıyla öne çıkar. Kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sunar. Aynı zamanda şık ve modern görüntüsüyle ortama yakışır. Farklı kullanım alanlarına sahip olan Buse tül beyaz 70 cm x 5 m grek tül, pek çok süsleme ihtiyacınıza cevap verir. Kolay şekil alan yapısıyla işinizi kolaylaştırır ve özel günlerde unutulmaz bir atmosfer oluşturmanızı sağlar.

  • Buse süsleme tülünün eni 70 cm, boyu 5 metre uzunluğundadır.
  • 1. sınıf kaliteli malzemeden üretilir.
  • Düğün, nişan, kına ve doğum günü gibi etkinliklerde kullanılır.

Buse Kapı Süsü Nikâh Şekeri Süsleme Tülü Özellikleri Neler?

Buse Kapı Süsü Nikâh Şekeri Süsleme Tülü Özellikleri Neler?

Süsleme tülleri, özel günleri unutulmaz kılan malzemeler arasında yer alır. Kaliteli bir süsleme tülü, bulunduğu ortama hem şık hem de modern bir hava katar. Buse grek parti kapı bebek nikâh şekeri süsleme tülü, beklentilerinizi karşılar. 1. sınıf kalite malzemeden üretilen tül, dayanıklı yapısıyla büyüler. Grek tül cinsinden üretildiği için hafif sert bir dokuya sahip olan ürün, sağlamlığının yanında kolay şekil almasıyla da dikkat çeker. Formunu uzun süre korur. Yırtılma, solma ve aşınma başta olmak üzere çeşitli olumsuz durumlara karşı direnç gösterir. Yıkamaya da elverişli olan ürün, süsleme giderlerini azaltarak bütçenize de destek olur. Buse grek parti kapı bebek nikâh şekeri süsleme tülünü tercih ederek özel günlerinizi unutulmaz hâle getirebilirsiniz. Şık beyaz rengi ile göz dolduran ürünü dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz.

Buse Süs Parti Kapı Süsü Bebek Süsleme Tülünün Ebatı Nasıl?

Buse grek parti kapı bebek nikâh şekeri süsleme tülü, farklı amaçlara ve tercihlere hizmet eder. Kullanım alanının genişliği sayesinde pek çok kişinin ihtiyaçlarını karşılar. Kullanıcılara rulo hâlinde ulaştırılan ürünün eni 70 cm, boyu ise 5 metre olur. Ölçüleri sayesinde düğün, nişan, kına ve doğum günü gibi pek çok etkinlikte birçok iş için kullanılabilir. Buse tül beyaz 70 cm x 5 m süs tülü, çoğunlukla süsleme malzemesi olarak tercih edilir. Bunun yanı sıra hobi işlerinde pratik çözümler sunar. Süslemeye başlamadan önce ihtiyaçlarınızı önceden belirlemeniz tavsiye edilir. Uygun ölçülere göre Buse tül beyaz 70 cm x 5 m parti kapı süsü miktarını makasla kolayca kesebilir, ürünü tasarruflu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Buse Tül Grek Tül Bebek Nikâh Şekeri Tülü Kullanımı Nasıl?

Buse tül beyaz 70 cm x 5 m nikâh şekeri süsleme tülü, partilerden düğünlere kadar birçok şekilde kullanılabilir. Tülü ihtiyaç duyduğunuz kadar satın alarak paketleme malzemesi olarak veya süsleme malzemesi olarak tercih edebilirsiniz. Buse grek parti kapı bebek nikâh şekeri süsleme tülü; düğün, kına gecesi ve nişan gibi etkinliklerde sandalyelerin süslenmesinde rol oynar. Bunun yanı sıra kapı, bebek odası, şekerleme ve merdiven süslemesi olarak da kullanılabilir. Yapay güllerle birleştirildiğinde modern bir hava sergileyerek ortama zarafet katar. Aynı zamanda şık ve beyaz renge sahip tülü farklı renkteki tüllerle de kombinleyebilirsiniz. Buse grek parti kapı bebek nikâh şekeri süsleme tülü yorumlarına göz atarak fikir edinebilirsiniz. Özel günlerinizi unutulmaz kılan bu ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.