Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
255,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
326,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genleriniz tarafından hayatınızın geri kalanında belirli bir şekilde olmak için kaderinize terk edilmediniz. Tüm insanları seçtikleri gerçekliği yaratmaları için yetkilendiren yeni bir bilim dalı ortaya çıkıyor. Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak isimli bu kitapta meşhur yazar, konuşmacı, araştırmacı ve kiroprakti uzmanı Dr. Joe Dispenza size gerçekten nelerin mümkün olduğunu göstermek için kuantum fiziği, nörobilim, beyin kimyası, biyoloji ve genetik alanlarını bir araya getiriyor.Yalnızca benliğinizin herhangi bir özelliğini değiştirmek için gereken bilgiye sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda yaşamınızın herhangi bir alanında ölçülebilir değisiklikler yapmak için öğrendiklerinizi uygulayabileceğiniz adım adım araçlar öğreneceksiniz. Dr. Dispenza, eski çağ anlayışlarının önündeki gizem perdesini kaldırıyor ve bilim ile spiritüellik arasındaki uçurumda bir köprü yaratıyor. Güçlü atölye çalışmaları ve konferanslarıyla 24 ülkeden binlerce insan bu ilkeleri baştan aşağı degişmek için kullandı. Siz de kendiniz olma alışkanlığını kırıp zihninizi gerçek anlamda değiştirdiğinizde, hayatınız bir daha asla eskisi gibi olmayacak!

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2023
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak

Hayatta yapılan köklü değişiklikler ve iyi bir yaşam için bencil düşüncelerden arınmak gerekir. Bunun için de kişi kendi olma alışkanlığını değiştirir. Birey kendini ne kadar ölçüde değiştirebilir ise ancak o kadar kalıcı bir çözüm bulur. Bu gibi deneyimler Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak adlı kitap ile kolayca yaşanabilir. Kitabı samimi bir şekilde yazan Joe Dispenza, kitabında insan bilinçaltında yer edinen düşüncelerinden arınması durumundan bahsedilir. Ayrıca kitapta nörobilim, genetik ve beyin kimyası gibi bilimsel konuları yer alır. İnsan hayatında öğrenilen değişiklikleri uygulamaya hangi seviyede aktarılan bileceğine dair geniş kapsamlı bilgilendirmeler de yapılır. Aslında Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak meselesi tamamen insanın iç nefsi ile alakalı olan bir durumdur. Burada kendi benliğinin dışına çıkarak farklı duygu ve düşünceler ışığında değişime ayak uydurabilirsiniz.

  • Kişisel gelişim
  • Nörobilim
  • Açıklayıcı anlatım

Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak Detayı

Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak Detayı

Bu kitap kişinin her yönüyle kendini tanıma fırsatını yakalamasını sağlar. Kişiler arası iletişimi iyi derecede kurmayı, kişinin kendine olan sorumluluk duygusunu en üst seviyeye çıkarmasını ve her türlü olaya karşı pozitif bir şekilde yaklaşımını destekler. Bu kitabı alanlar Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak yorumlarında üründen olumlu olarak bahseder. Okuma sırasında kitapta bahsedilen karakterleri direkt olarak kendi yerinize koyarak maceraya katılabilirsiniz. Bu sayede karakterlerle empati kurarak, birbirinden farklı hayallere dalabilirsiniz. Bu kitap ayrıca, bireyin davranışlarında olan değişikliklerin fark edilmesine katkı sağlar. Açıklayıcı ve sürükleyici anlatım diline sahiptir. Günlük hayatta yapılan yanlış hareketlerin farkına vararak hangi hareketlerinin değiştirilmesi gerektiği kanısına varma sürecine destek olur. Kitabı düzenli bir şekilde okuyarak monoton bir yaşamdan sıyrılabilir, eğlenceli ve keyifli bir yaşama yönelebilirsiniz.

Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak Yorumlar

Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak Yorumlar

İnsanların bilinçaltında bulunan duygu ve düşüncelerinin genelde eyleme dönüştürülme konusunda probleme dönüşmesi kaçınılmaz olur. Bu durumda da birey alışagelmiş hal ve hareketlerine devam eder. İdeal boyutlarda üretilen kitap 428 sayfadan oluşur. Kaliteli baskısı ile uzun süreli kullanım ömrü sunar. Eski yaşantısından bugünlere gelen davranışlardan vazgeçmek çoğu insan için zor bir hale gelir. Çünkü, kendinde değişim yaşamak isteyen bireyler konfor alanını terk ederken huzursuz olur. Bu aşamada Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak kullananlar konfor alanını terk ederken, farklı ve heyecan verici bir hayata adım atacaklarını bilirler. Konfor alanı birey tarafından güvende hissedilen bölgelerden biridir. İnsan, konfor alanından uzaklaşırken kendilerini çeken mutluluğa adım atar. Bu kitap sayesinde sıkıntılı yaşamdan keyif verici bir hayata geçebilmenin yollarını belirleyebilirsiniz.

Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak Fiyatı

Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak Fiyatı

Hayata farklı bir perspektiften bakılmasına aracılık eden bu kitap, aynı zamanda bireyin konfor alanında bulunan alışkanlıklarından uzak olmasına katkı sağlar. Bu sayede empati kurulması ve hareket sürecini değiştirilmesine imkan tanır. Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünün kalitesi, sayfa sayısı, baskı kalitesi gibi özellikleri fiyatının belirlenmesinde aktif rol oynar. İdeal boyutlara sahip kitabı çantanızda kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Joe Dispenza’nın tarafından ele alınan kitap, bireyin bir empati kurma yeteneğinin geliştirilmesi ve hareket edebilme yetisini destekler. Bu kitaba Trendyol’un tarafından müşteriler için sunulan olduğu avantajlı fiyatlar ile sahip olabilirsiniz. Bu sayede müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen Butik Yayıncılık Kendiniz Olma Alışkanlığını Kırmak satın alarak keyifli zaman geçirebilir, öğretici bilgiler ile kişisel gelişiminize katkı sunabilirsiniz.