2
Masa Tenisi Raketi kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

BUTTERFLY Timo Boll Black Masa Tenisi Raketi

1.224 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
12 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.269 TL
12 saat 35 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.377 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BUTTERFLY Timo Boll Black Masa Tenisi Raketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elif Spor Satıcı Ünvanı: ELİF SPOR MALZEMELERİ SANAYİİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332004717500013 Vergi Kimlik Numarası: 3320047175
    Bu ürün Elif Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Timo Boll Black Masa Tenisi Raketi

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Butterfly Timo Boll Black Masa Tenisi Raketi

Butterfly, masa tenisine dair ihtiyaçlarınızı bulabileceğiniz bir markadır. Masa tenisi iki ya da dört oyuncunun karşılıklı olarak birbirine top attığı ve ortasında ağ olan bir oyundur. Bu oyun bir masanın üzerinde oynanır. Bu nedenle de adı masa tenisidir. Birçok insan tarafından sıkça tercih edilir. Bu oyun çok eski zamanlardan beri oynanır. Masa tenisi için çok geniş bir alana ve eşyaya ihtiyaç duyulmaz; bir masa, top ve tenis raketi yeterlidir. Butterfly Timo Boll black masa tenisi raketi bu oyunu oynamak için eşsiz bir seçimdir. Bu ürün rahat tutuş sağlayarak oyun sırasında rahatça hamle yapmanızı mümkün kılar. Elinizden kaymayacağı için hareket halinde raketi kontrol etmek için ekstra çaba harcamanız gerekmeden oyuna konsantre olabilirsiniz.

  • Siyah renk
  • Yumuşak gövde
  • Dayanıklı materyal

Butterfly Timo Boll Black Masa Tenisi Raketi Kullananlar

Butterfly Timo Boll Black Masa Tenisi Raketi Kullananlar

Butterfly Timo Boll black masa tenisi raketi kullananlar bu oyunu aktif ya da hobi olarak oynayan kişilerdir ve tercihleri bu markadan yanadır. Bu spor hız ve beceri gerektirir. Ayrıca bu oyunu reflekslerinizi geliştirmek için de değerlendirebilirsiniz. Oldukça kolay öğrenilen bir oyundur ve bu açıdan boş vakitlerinizi değerlendirmek isteyen herkes için uygundur. Yoğun geçen bir günün ardından, kalan boş vakitleri iyi bir şekilde geçirmek isterseniz ergonomik tasarıma sahip Timo Boll raketi edinerek, bu aktiviteyi gerçekleştirebilirsiniz. Bu masa oyununda sizi tatmin edecek bir raket istiyorsanız Butterfly Timo Boll black tam olarak size göredir. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra oynamak için yapılan alan yaratmak oldukça kolaydır. Bu nedenle okul gibi binaların içerisinde sıklıkla tercih edilir. Masa tenisi aktivitesini profesyonel şekilde oynamak isteyen kişiler için de uygun bir üründür.

Butterfly Timo Boll Black Masa Tenisi Raketi Yorumları

Butterfly Timo Boll Black Masa Tenisi Raketi Yorumları

Kalabalık bir ailede yaşıyorsanız bu tarz aktiviteler sizler için oldukça zevkli olur. Sevdiklenizle vakit geçirirken Butterfly tenis raketi sayesinde keyifli maçlar yapabilirsiniz. Ortak tatil günlerinizde, kalabalık bir şekilde toplandıktan sonra bu oyun ile çok eğlenceli turnuvalar düzenleyebilirsiniz. Oynamak için kalabalık bir çevreniz olması gerekmez, bir arkadaşınızla birlikte kafa dağıtma amaçlı oynayabilirsiniz. Ayrıca yoğun geçen bir günün ardından bu raketle topa vurarak rahatlayabilirsiniz. Butterfly Timo Boll black masa tenisi raketi yorumları genel olarak masada tenis oynamayı seven insanlar tarafından yapılır. Bu ürünü satın alanlar ürünle ilgili oldukça detaylı yorum yaparlar. Yorumların hepsini okuyarak bu ürünle ilgili başkalarına ait öneri ve tecrübelerden yararlanabilirsiniz. Yorumlara ek olarak özellikler ve görsellerde karar verirken yardımcı olan detaylardır. Kararınızı verdikten sonra ürüne kısa sürede sahip olarak istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

Uygun Butterfly Timo Boll Black Fiyatı

Uygun Butterfly Timo Boll Black Fiyatı

Masa oyununda kullanılan raketin sahip olduğu şekil ve dayanıklılık oldukça önemlidir. Bu ürünü sadece kendiniz için değil, bir yakınınıza hediye etme amacı ile de satın alabilirsiniz. Eğer sevdiklerinizden biri bu aktiviteyi gerçekleştirmeyi seviyorsa Butterfly masa tenisi raketi harika bir hediye seçimidir. Aynı zamanda çocuklarınız için de satın alabileceğiniz eşsiz bir eşyadır. Ürün çocuklarınızın oldukça dikkatini çeker. Bu ürünü onlar için alarak, hem hareket etmeye teşvik edebilir hem de bir hobi edinmelerine yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızla iletişiminizi artırmak için bu aktiviteyi değerlendirebilirsiniz. Butterfly Timo Boll black fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kaliteli özellikleri düşünüldüğü zaman ürünün fiyatlandırması oldukça uygundur. Bu raket hakkında daha detaylı bilgiye Trendyol üzerinden ulaşabilir ve avantajlı fiyat seçenekleri ile satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.