Buzsu Su Arıtma Cihazı ( Pompasız Model)

10.299 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Buzsu Su Arıtma Cihazı ( Pompasız Model)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buzsu Arıtma Sistemleri Satıcı Ünvanı: FERHAT KAVAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5290320306
    Bu ürün Buzsu Arıtma Sistemleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neden Buzsu CODE Su Arıtma Cihazını Seçmeliyim? Buzsu CODE su arıtma cihazı, birçok nedenle tercih edilebilir. İşte bazı nedenler: 1. Yüksek performans: Buzsu CODE su arıtma cihazı, yüksek performanslı filtreleri sayesinde suyu en yüksek kalitede arıtır ve içme suyunuzu taze, temiz ve lezzetli hale getirir. 2. Güvenilirlik: Buzsu CODE su arıtma cihazı, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Ayrıca buzsu CODE su arıtma cihazı, uluslararası standartlara uygun olarak tasarlanmıştır. 3. Kolay Kurulum: Buzsu CODE su arıtma cihazı, Kolay kurulumu sayesinde, evlerinizde veya iş yerlerinizde hızlı ve kolay bir şekilde her alana kurulabilir. 4. Çoklu Filtreleme: Buzsu CODE su arıtma cihazı birden fazla filtreleme aşaması ile suyu arıtarak, içme suyunuzu daha da temiz hale getirir. 5. Ekonomik: Uzun ömürlü yüksek performanslı filtreleri sayesinde, uzun vadede ekonomik bir çözümdür. 6. Çevre Dostu : Atık su oranın oldukça az olması sayesinde çevre dostu bir yaşam tarzı benimsememize yardımcı olur. 7. Kullanımı Kolay: Kullanımı kolay ve bakımı da oldukça basittir. Ayrıca, cihazın filtrelerinin değiştirilmesi gerektiğinde, buzsunun müşteri hizmetleri desteği ile kolayca değiştirilebilir. 8. İleri Teknoloji: Gelişmiş teknolojisi sayesinde en yüksek kalitede arıtır ve içme suyunuzu sağlıklı hale getirir. 9. İşlevsellik: Arıtmanın yanı sıra, Smart Modeli, Permeate Modeli, Pompalı / Pompasız ve 3 Yollu Batarya Opsiyonları sunar. 10. Sağlık: Suyun içindeki zararı maddeleri ortadan kaldırdığı için, sağlıklı bir yaşam sürmenize yardımcı olur ve bağışıklık sisteminizi güçlendirir. Pompa seçeneği Neye Göre Belirlenir ? Şebeke suyunuzun basıncı düşük yada çok yüksek katlarda bulunuyorsanız mutlaka cihazı pompalı olarak satın almanızı öneririz. Bu sayede su basıncı düşük olsa dahi CODE su arıtma cihazı basınç düşüklüğünden etkilenmeden arıtma işlemine devam edebilmektedir. Teknik Özellikleri : Fiberglas Dış Gövde 304 Kalite Krom Paslanmaz Musluk 47x41x33 cm 12" İnline KORE Filtre Setleri 5 Adet 100 GPD KORE Membran Filtre 8 Litre Paslanmaz Çelik Tank Kaçak Sızıntı Sensörü Günlük Üretim 370 Litre Otomatik Shatoff Sistemi Flow 300cc Atık Kısıcı 1/2 Atık Oranı Paslanmaz Çelik Şase Kullanım Alanları : Artezyen Suları Şebeke Dağıtım Suları Belediye Suları Kuyu Suları

Ürün Özellikleri

  • Tip Tezgah Altı
  • Hacim 8 L
  • Garanti Süresi 5 Yıl
Geri Bildirim Ver

Buzsu Code Dünyanın En İyi Pompalı Su Arıtma Cihazı

Yeni nesil teknolojiler ile geliştirilen işlevsel su arıtma cihazları, birçok ev ve iş yeri için ihtiyaç duyulan ürünler arasında yer alır. Temiz içme suyunun her zaman elinizin altında bulunması çeşitli avantajlar sağlar. Yüksek kaliteli filtreleme yapan Buzsu Code dünyanın en iyi pompalı su arıtma cihazı basit şekilde sağlıklı içme suyu elde edilmesini sağlar. Son derece gelişmiş bir teknoloji kullanılarak tasarlanan cihaz ideal boyutu sayesinde dar alanlara bile rahatlıkla sığar. Ergonomik tasarımı bulunan ürün 32 cm en, 47 cm boy ve 41 cm yükseklik ölçüleriyle rahat kullanım sağlar. Cihaz ağırlığı ise 12 kilogramdır. Kaliteli filtreleme sistemleri sayesinde düşük atık üreten cihaz, su tasarrufu sağlar. Atık oranının düşük olması çevre sağlığı açısından da büyük önem taşır.

  • Üstün teknoloji
  • Kaliteli filtrele sistemi
  • Ergonomik tasarım

Buzsu Code Su Arıtma Cihazı Teknik Özellikleri

Buzsu Code Su Arıtma Cihazı Teknik Özellikleri

Buzsu Code su arıtma cihazı 5 adet filtre içerir. Bu kaliteli membran sistemine sahip olan filtreler sayesinde 5 aşamalı arıtma sağlanır. 5 mikron sediment filtre suda bulunan kaba tortuları alır. Gac karbon filtre, granül aktif karbon ile suda bulunan organik maddeleri tutar. Renk, koku ve tat bakımından kaliteli içme suyu elde edilmesi bu aşamada sağlanır. CTO blok karbon filtre ile içme suyunun kalitesini bozan bakteri ve ağır metaller uzaklaştırılır. Dördüncü aşamada membran filtre ile suyun sertliği düzenlenir ve son aşamada suyun mineral yapısı dengelenir. Buzsu Code su arıtma sisteminin filtreleme özellikleri sayesinde 8.0 ya da 8.1 pH değerinde bazik sıvı elde edilir. 320 litre günlük üretimi bulunan ürün son derece yüksek verimli çalışır. Siz de güvenle tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Buzsu Code Su Arıtma Cihazı Avantajları

Kullanışlı Buzsu Code Su Arıtma Cihazı Avantajları

Bu arıtma cihazı ile hijyenik ve sağlıklı sonuçlar elde edilir. Enerji ve su tasarrufu sağlayan ürün, düşük atık oranıyla ön plana çıkar. Teknik özellikleri arasında yer alan kaç sızıntı sensörü olumsuz durumlarda baskınları önler. Cihazın düzgün çalışması için cihaz içi basınç düşürücü bulunur. 5 adet yüksek kaliteli membran sistemi sayesinde ideal içme suyu değerleri elde edilir. Cihazın kaliteli iç tasarımı kirece karşı üstün dayanıklılık gösterir. 8 litre hacmine sahip paslanmaz çelik depo tankı sayesinde temiz içme suyu her zaman mevcuttur. %80 atık tasarrufu sağlayan permeate pompa opsiyonu verimli sonuçlar ortaya koyar. Buzsu code su arıtma cihazı fiyatları ürünün yüksek kaliteli tasarımı ve avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Tak çıkar şeklinde değişen filtreleri sayesinde kolay kullanım sunan cihazı güvenle alabilirsiniz.

Çarpıcı Özellikleriyle Buzsu Code Su Arıtma Cihazı

Çarpıcı Özellikleriyle Buzsu Code Su Arıtma Cihazı

Buzsu Code markasının bu cihazı sahip olduğu teknik özellikler ve sağladığı avantajlar sayesinde sıklıkla tercih edilir. Güvenli içme suyu sağlayan ürün sayesinde sebze ve meyveleri de gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Berrak ve lezzetli içecekler elde etmek amacıyla tercih edilen içme suyu, içeceklerin gerçek tadının anlaşılmasını sağlar. Yüksek mineral oranı sayesinde son derece sağlıklı sonuçlar ortaya koyan cihaz, birçok kişi tarafından severek tercih edilir. Ürün içeriğinde yer alan krom paslanmaz musluk oldukça şık görünüme sahiptir. Dekoratif açıdan özenle tasarlanan musluk güvenli kullanım sağlar. Su tasarrufu sağladığı için çevre dostudur. Müşteriler Buzsu Code su arıtma cihazı yorumları ile ürün hakkında beğenilerini dile getirir. Siz de yorumlar sayesinde verimli sonuçlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Siz de yüksek teknolojilere sahip olan ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.