Bvlgari Goldea Edp 90 Ml Kadın Parfüm

794,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bvlgari Goldea Edp 90 Ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 90 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bvlgari Kadın Goldea Edp 90 Ml Parfüm

Baştan çıkarıcı bir parfüm için Bvlgari Goldea parfüm kaçırmak istemeyeceğiniz bir alternatif olabilir. Kalıcılığı ve özgün özü ile benzersiz kokuda bir parfüme sahip olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Tahriş etmeyen bir formüle sahip olan bu parfüm tüm gözleri üzerinizde toplayabilir. İlk kullanım anından itibaren sizi memnun eden uzun süre kalıcı ve farklı bir kokuya sahiptir. Kalıcılık özelliği sayesinde bir sonraki sıkım süresini uzatır. Auranızı üst düzeye çıkaracak bu markanın ürünü ile benzersiz hissedebilirsiniz. Farklı esans içeriğiyle müşterilere zarif bir hava kazandırır. Kalitesi sayesinde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar. Bergamot, nar, gül ve misk özlerine ağırlıkla yer veren Bvlgari parfüm bayan Goldea kadınların ve erkeklerin başını döndürebilir. Kaliteli ve özel kokusu ile eşsiz bir deneyim yaşatır.

  • Kalıcı koku
  • Kaliteli esans
  • Özgün ve özel

Benzersiz Kokusu ile Bvlgari Kadın Goldea

Benzersiz Kokusu ile Bvlgari Kadın Goldea

Markanın uzmanlığı ile özenle üretilen Bvlgari Goldea parfüm her kadının makyaj masasında bulunması gereken bir üründür. Yasemin çiçeği, şeftali ve şakayığın eşsiz esansı ile sunulan bu ürün kadınlar kadar erkeklerin de gözdesidir. Benzersiz bir hediye olabilecek bu ürünle sevdiğiniz herkesi mutlu edebilirsiniz. Bvlgari parfüm bayan Goldea kokusu %100 orijinaldir ve son derece kaliteli öz içerir. Ayrıca kullanmayı tercih ettiğiniz parfüm, özgün içeriği ve formülü sayesinde kalıcıdır. Bu ürün teninizin kokusunu benzersiz kılabilir. Marka, en son moda içeriği, uzun süre kalıcı kokusu ve benzersiz esansları birleştirerek müşterilere özel bir ürün oluşturur. Bu özel ve özgün Bvlgari Goldea kadın parfüm EDP 90 ml ile kendinizi her an spot ışıklarının altında yürüyormuş gibi hissedebilir ve ayrıcalıklı olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Bvlgari Kadın Goldea Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Bvlgari Kadın Goldea Fiyatları

Ünlü markanın 783320502507 parfümü ile aradığınız çiçek kokularını bir arada bulabilirsiniz. Her zaman en son modaya uygun niteliklere sahip esansı ve kalıcılığı ile bu şaheser, hem kadınların hem erkeklerin gözdesi olur. Eşsiz ürünün ana odak noktası açıkça çekicilik, lüks, kalite ve asalettir. Kadınların dikkat çekici bir kokuya sahip olması için özenle yaratılan bu ürünle çarpıcı bir kokuya sahip olabilirsiniz. Erkeklerin ve kadınların başını döndüren bu markanın kalıcı kokusu ile bütçenizi de koruyabilirsiniz. Bvlgari Goldea parfüm fiyatı müşterinin cebine uygun bir aralıkta olduğu için dikkat çeker. Bütçeleri zorlamayan bu ürünle her adımınızda eşsizliğinizi sergileyebilirsiniz. Bvlgari Goldea EDP 90 ml kadın parfüm yorumlarına göz atarak kadınların deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Birbirinden ayrıcalıklı deneyimleri okuyarak karar verebilir ve bu benzersiz ürünü rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Kalıcı Kokusuyla Bvlgari Kadın Goldea

Kalıcı Kokusuyla Bvlgari Kadın Goldea

Dünyaca ünlü ve sıra dışı Bvlgari parfüm Goldea sayesinde kendinizi daha özel hissedebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak kalite ve yüksek kalıcılığa sahip kokular açısından her zaman bu marka pazarın zirvesindeki isimler arasındadır. Markanın sunduğu benzersiz koku ve eşsiz formül, canlandırıcı etkisi ile kullanımının ardından çevrede bulunan herkesi mest eder. Markanın özenle üretilen kokularını deneyimlemiş kişilerin görüşleri, ilk kez satın alacak müşteriler için oldukça önemlidir. Bvlgari Goldea parfüm kullananlar tarafından yapılan yorumlar ışığında karar verebilir ve eşsiz bir deneyimin kapılarını açabilirsiniz. Bvlgari Goldea EDP 90 ml kadın parfüm baş döndüren içeriği ve kalıcı esansı ile her yaştan kadına benzersiz bir tecrübe sunar. Bu özel ürün kadınlar için üretilmiştir ve eşsiz bir kokuya sahiptir. Trendyol'un sunduğu bu fırsat sayesinde ürünü satın alabilirsiniz.