Genel Markalar Unicorn Atlı Karınca Işıklı Sihirli Kar Küresi Arkadaşa Hediye

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
218,11 TL
260 TL'ye 19 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Unicorn Atlı Karınca Işıklı Sihirli Kar Küresi Arkadaşa Hediye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYD CONCEPT Satıcı Ünvanı: AYDIN ÇEVRE DANIŞMANLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0115133391100001 Vergi Kimlik Numarası: 1151333911
    Bu ürün AYD CONCEPT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevgilinizin ve sevdiklerinizin baş uçlarından ayırmayacakları , doğum günü sevgililer günü gibi özel günlerde armağan edebileceğiniz, müzik ve renk değiştiren ışık özelli ile görsel bir şölen sunan mutluluktan havalara uçuracak , sevginizi en derinden hissettirecek bir hediye. Ürün özellikleri
  • ürün gövdesi polyester malzemeden üretilmiştir. Gövde üzerindeki figürler 3d boyutlu ve gerçekçi detaylara sahiptir. Renk değiştiren ışık ve müzik özelliği mevcuttur. Kar küresi 3 adet aa pil ile çalışmaktadır. On / off düğmesi ile aktif edilmektedir. On off düğmesi ürün alt kısmında bulunmaktadır. Piller paket içeriğine dahil değildir. Tarafınıza muhafazlı özel kutusunda gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver

BY RK Tasarım MKBLK0043 Arkadaşa Hediye Unicorn Atlı Karınca Işıklı Müzikli Sihirli Kar Küresi

Kar küresi gibi oyuncaklar insanın hayal dünyasını geliştirir. By RK Tasarım unicorn atlı karınca ışıklı müzikli sihirli kar küresi de ona her baktığınızda farklı bir dünyaya yolculuk yapmanızı sağlar. Bu ürünü salladığınızda objenin içindeki parçacıklar hareket eder. Özellikle yoğun duygusal anlarda düşünce akışınıza hareket katacak olan böyle bir oyuncak, hayatınızı çok daha kolay hâle getirir. By RK Tasarım atlı karınca ışıklı müzikli pembe kar küresi sadece başkasına değil, kendinize de alabileceğiniz güzel bir hediyedir. Özel günlerde ve yıl dönümlerinde bu küçük oyuncak aracılığı ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiş olan bu ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

  • Üretim Materyali: Polyester
  • Gerekli Pil Sayısı: 3 adet AA
  • Ebatlar: 5 cm x 8 cm

By Rk Tasarım Atlı Karınca Kar Küresi Fonksiyonları Neler?

By Rk Tasarım Atlı Karınca Kar Küresi Fonksiyonları Neler?

By RK Tasarım unicorn atlı karınca ışıklı müzikli sihirli kar küresi, dekoratif bir obje olarak satın alınabilir. Bu ürün, hareket ettirildiği zaman kürenin içindeki kar hissi veren beyaz parçacıklar harekete geçer. Bu sevimli objenin insanı derinden etkileyen masalsı bir havası vardır. Bunun en büyük nedeni ise kürenin içinde yer alan ilgi çekici tek boynuzlu at figürüdür. Biraz hayal kurmak ya da kendinizi dinlemek istediğinizde küreyi yavaşça sallamanız yeterli olur. Bu dekoratif objenin ana gövdesi, polyester materyal kullanılarak imal edilmiştir. Üzerinde üç boyutlu şekillerin yer aldığı bu dekoratif obje, bulunduğu ortama huzurlu bir hava katar. By RK Tasarım atlı karınca ışıklı müzikli kar küresinin alt kısmında ürünün aydınlatma sistemini aktif hâle getiren bir tuş yer alır. Ürünün kutu içeriğinde pil bulunmaz.

By Rk Tasarım Unicorn Müzikli Sihirli Küreyi Kimler Alır?

By Rk Tasarım Unicorn Müzikli Sihirli Küreyi Kimler Alır?

Bu obje, büyük bir boyuta sahip olmadığı için kolayca muhafaza edilebilir. Küçük sürprizler yapmak için ya da özel bir kutlamanın öncesinde bu kaliteli ürünü sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. By RK Tasarım unicorn atlı karınca ışıklı müzikli sihirli kar küresi çocuk odaları için de tercih edilebilecek olan şık görünümlü dekoratif bir aksesuardır. Bu ürün, bulunduğu ortama duygusal ve romantik bir hava katar. Dikkat çekici görüntüsü sayesinde adından sıkça söz ettiren bu dekoratif objeyi yaşam alanlarınızı güzelleştirmek için de tercih edebilirsiniz. Kitaplığınızın rafına ya da masanızın üstüne yerleştirebileceğiniz bu ürün, gün içinde kendinizi çok daha pozitif hissetmenizi sağlar. Işığı açıldığı zaman daha da dikkat çekici bir hâle gelen ürün, karanlık ortamların ambiyansını değiştirmek için tercih edilebilir.

By Rk Atlı Karınca Işıklı Müzikli Küresi Materyali Nasıl?

By Rk Atlı Karınca Işıklı Müzikli Küresi Materyali Nasıl?

By RK Tasarım unicorn ışıklı müzikli kar küresinin üretim materyali polyesterdir. Katı ve şekillendirilebilir bir yapıya olan bu malzemenin en önemli özelliği nem tutmamasıdır. Söz konusu materyal, dayanıklılığı sayesinde de öne çıkar. By RK Tasarım unicorn ışıklı müzikli kar küresi, dışarıdan gelebilecek olan darbelerin sonucunda kolay bir şekilde kırılmaz ya da bozulmaz. Ürünün küre kısmı cam materyal kullanılarak imal edildiği için bu bölgeye sert ve sivri cisimlerin temas ettirilmemesi tavsiye edilir. Bu ürünün içinde gliserin ve glikol bulunur. Bu hafif yağlar, su ve antifriz ile bir araya getirilmiştir. Kürenin içinde bulunan ve hareket eden parçacıklar ise plastik kullanılarak üretilmiştir. Dilerseniz siz de By RK Tasarım unicorn atlı karınca ışıklı müzikli sihirli kar küresi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.