Genel Markalar Hindistan Cevizi Coconut Kokteyl, Pasta Ve Kahve Şurubu Yeni Formül Yüksek Aroma 750 Ml

259,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hindistan Cevizi Coconut Kokteyl, Pasta Ve Kahve Şurubu Yeni Formül Yüksek Aroma 750 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: By Tüfekçi Satıcı Ünvanı: İSMAİL TÜFEKÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8730076805
    Bu ürün By Tüfekçi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • By Tüfekçi Hindistan Cevizi (Coconut) Kokteyl, Pasta ve Kahve Şurubu, tropikal ve kremsi hindistan cevizi lezzeti ile içeceklerinizi tatlandırmak ve özelleştirmek için kullanabileceğiniz bir üründür. İşte bu şurubun özellikleri: ? Gerçek Hindistan Cevizi Lezzeti: Bu şurup, gerçek hindistan cevizinin tatlı ve tropikal tadını içeceğinize getirir. Taze hindistan cevizi tadını deneyimleyebilirsiniz. ? Kahve ve Kokteyller İçin Mükemmel: Hindistan cevizi şurubu, kahve, pasta ve kokteyl içeceklerinizi tatlandırmak için idealdir. Özellikle hindistan cevizli latte, hindistan cevizli mocha veya hindistan cevizli milkshake gibi içeceklerde kullanabilirsiniz. ? Pastalar ve Tatlılar İçin Harika: Bu şurubu tatlılarınıza ve pastalarınıza lezzet katmak için de kullanabilirsiniz. Hindistan cevizi aroması, tatlılarınıza tropikal bir dokunuş kazandırır. ? Büyük Ambalaj: 750 ml'lik bir şişede gelir, bu da uzun süre kullanım için yeterli miktarda şurup sunar. ? Kolay Kullanım: Hindistan cevizi şurubu kullanımı son derece kolaydır. İhtiyacınıza göre ölçüm yapabilir ve içeceğinize veya tatlılarınıza ekleyebilirsiniz. Hindistan cevizi şurubu, içeceğinize tropikal bir lezzet ve hindistan cevizi aroması katmanın harika bir yoludur. Bu şurubu kullanarak lezzetli ve exotik içecekler veya tatlılar hazırlayabilirsiniz. Şimdi Hindistan Cevizi Kokteyl, Pasta ve Kahve Şurubunu denemek için sipariş verebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver