CACAZI 2 Alıcılı Kablosuz Uzaktan Kumandalı LED Kapı Zili

719,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,99 TL

Ürün Bilgileri

CACAZI 2 Alıcılı Kablosuz Uzaktan Kumandalı LED Kapı Zili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sonexson Satıcı Ünvanı: ORHAN ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2785397399200015 Vergi Kimlik Numarası: 7140358960
    Bu ürün Sonexson tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cacazi 2 Alıcılı Kablosuz Uzaktan Kumandalı LED Kapı Zili 1 Verici 2 Alıcı Olan Model Özellikleri Renk : Siyah Çalışma mesafesi : Açık alanda 300 metre Ses seviyesi : 5 seviye (0-110dB) Zil tonu : 60 adet Verici boyutu: 75 * 51 * 20mm Alıcı boyutu: 95 * 65 * 24mm Pil tipi : 12 V 23A alkalin pil (pil dahildir) Alıcı voltajı: 220V Su geçirmez sınıf: IP44 (Su geçirmez değildir. Dış ortamda kullanımını tavsiye etmiyoruz. Sadece sıçrayan suya dayanır.Su ile teması halinde hızlıca kurutmanızı tavsiye ederiz.) Müziğinizi değiştirmeniz gerekirse, aşağıdaki adımları izleyin: 1. İlk önce kullanmak istediğiniz müziği seçin. 2. Alıcının ses düğmesini 4 sn basılı tuttuğunuzda ışığı yanar ve zil tonu değiştirme moduna girer. 3. Vericiye iki kez basın
  • alıcı tekrar çalar ve müzik başarıyla eşleştirilir.
  • Cacazi Kablosuz Kapı Zili Kablosuz Uzaktan Kumandalı LED Kapı Zili Özellikler : Renk : Siyah Çalışma mesafesi : Açık alanda 300 metre Ses seviyesi : 5 seviye (0-110dB) Zil tonu : 60 adet Verici boyutu: 75 * 51 * 20mm Alıcı boyutu: 95 * 65 * 24mm Pil tipi : 12 V 23A alkalin pil (pil dahildir) Alıcı voltajı: 220V Su geçirmez sınıf: IP44 (Su geçirmez değildir. Dış ortamda kullanımını tavsiye etmiyoruz. Sadece sıçrayan suya dayanır.Su ile teması halinde hızlıca kurutmanızı tavsiye ederiz.) Müziğinizi değiştirmeniz gerekirse, aşağıdaki adımları izleyiniz: 1. İlk önce kullanmak istediğiniz müziği seçin. 2. Alıcının ses düğmesini 4 sn basılı tuttuğunuzda ışığı yanar ve zil tonu değiştirme moduna girer. 3. Vericiye iki kez basın alıcı tekrar çalar ve müzik başarıyla eşleştirilir. 1. Kablosuz Teknoloji ile Sınırsız Özgürlük Geleneksel kapı zillerinin aksine, kablosuz kapı zilleri ev sahiplerine kablo çekme veya karmaşık montaj işlemleriyle uğraşma zorunluluğu olmadan kolay bir kurulum imkanı sunar. Bu özellik sayesinde, kapı zilinizi istediğiniz herhangi bir noktaya yerleştirebilir ve çekim mesafesi endişesi yaşamadan evinizin farklı bölgelerinden gelen misafirleri rahatça karşılayabilirsiniz. 2. Yüksek Ses Seviyesi ile Dikkat Çekin Kablosuz kapı zilleri, 110 dB gibi yüksek ses seviyelerine sahip olmasıyla dikkat çeker. Bu güçlü ses, evinizin içinde veya bahçede olmanıza rağmen gelen zil sesini duymanızı sağlar. Böylece, misafirlerinizin kapınızda beklediğini hemen fark edebilir ve gerekli aksiyonu alabilirsiniz. 3. Geniş Zil Tonu Seçenekleri ile Kişiselleştirme Kablosuz kapı zilleri, 60 farklı zil tonu seçeneği sunarak ev sahiplerine kişiselleştirme imkanı tanır. Sevimli melodi tonlarından klasik zil seslerine kadar geniş bir yelpaze sunan bu ziller, evinizin atmosferine uygun bir zil tonu seçmenize olanak sağlar. 4. Pil Ömrü ve Dayanıklılık Kablosuz kapı zilleri genellikle uzun pil ömürleri ile öne çıkar. Bu özellik, sık pil değişimi ile uğraşmadan uzun bir süre boyunca kapınızın güvenliğini sağlamanıza yardımcı olur. Ayrıca, dayanıklı tasarımları sayesinde dış etkenlere karşı dayanıklılıklarını korurlar. Kablosuz kapı zilleri, modern evlerin vazgeçilmez güvenlik araçlarından biri haline gelmiştir. Kolay kurulum, yüksek ses seviyeleri, geniş zil tonu seçenekleri ve dayanıklı tasarımlarıyla, bu teknoloji ev sahiplerine konforlu ve güvenli bir yaşam sunmaktadır. Ev güvenliğinizi artırmak ve misafirlerinizi rahatça karşılamak için kablosuz kapı zili kullanımını düşünün.
Geri Bildirim Ver