Cacharel Anais Anais Kadin Eau De Toilette 100 ml 3360374533205

2.619,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.620 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.550 TL

Ürün Bilgileri

Cacharel Anais Anais Kadin Eau De Toilette 100 ml 3360374533205

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOLAND Satıcı Ünvanı: NEHİR KOZMETİK PARFÜMERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630043653000011 Vergi Kimlik Numarası: 6300436530
    Bu ürün COSMOLAND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tazeliğin değer kattığı bir koku: Anais Anais. Bir çiçeğin kırılganlığını, bir buket çiçeğin kokusunun verdiği coşkuyu, gençliğin saflığını ve uyumunu simgeler nitelikte tasarlanan bir şişe tasarımı. Kokusuyla da parfüm sektörünün devrim niteliğindeki ürünlerinden biri olan Anais adeta bir klasik! Bourbon zambaklarının çiçek tazeliğiyle başlayan hayal gücü ile dolu romantik bir koku. Gül ve yaseminin baştan çıkarıcı duygusallığı, parfümün kalbinde ortaya çıkar ve dip notada misk ile birleşti. Güçlü otsu notalar, parfüm sektöründe elde edilmesi mümkün olmamış sümbülün varlığıyla ise adeta zirve yapıyor. ÜST NOTALAR: Frenk üzümü, sümbül, müge KALP NOTALARI: Zambak, hanımeli, centifolia gülü DİP NOTALAR: Sandal ağacı, Teksas sediri, meşe yosunu, vanilya, misk Kullanım Şekli: Vücudunuzun sıcak noktalarına uygulayınız: bilek, dirsek içi ve boyun. 15-20 cm uzaktan, enseye, omuz başlarına ve saç uçlarına sıkınız. Göze ve tahriş olmuş deriye temas ettirmeyiniz. Boy:100 ML Tip:EDT Cilt Tipi:Her Cilt Tipine Uygun Cinsiyet:KADIN

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cacharel Anais Anais Kadin Eau De Toilette 100 ml 3360374533205 Trendyol'da!

Cacharel Anais kadın Eau De Toilette 100 ml, zarif ve kalıcı kokusuyla insanların duyusal deneyimlerini etkileyen güçlü bir unsurdur. Zarafeti ve benzersiz aromalarıyla öne çıkan parfüm, kadınların çekiciliğini artırır. Aynı zamanda benzersiz notalarıyla eşsiz bir ten uyumu sağlamasını destekler. Uzun süreli kalıcı yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sunar.

  • Benzersiz aroma

  • Uzun süre kalıcılık

  • Zarif şişe

Cacharel Anais Kadin Eau De Toilette 100 ml Özellikleri

Cacharel Anais Kadin Eau De Toilette 100 ml ÖzellikleriCacharel Anais Kadin Eau De Toilette 100 ml özellikleri incelendiğinde 100 ml şişe kapasitesinin yanı sıra, uzun süre kalıcı ve benzersiz bir koku deneyimi sunması ön plana çıkar. Cacharel Anais, çiçeksi ve odunsu notaların mükemmel bir karışımını sunar. Beyaz çiçeklerin hafif ve zarif kokuları, odunsu notaların derinliğiyle buluşur. Uzun süre kalıcı bir yapıya sahip olan bu parfüm, hem gündüz hem de gece kullanıma sahip olması bakımından, çok yönlü kullanım sunar. Gün boyu kokunun üzerinizde kalmasını ve etkileyici yapısının ön plana çıkmasını sağlar. Şık ve ergonomik tasarımı sayesinde uzun süreli kullanım sağlayan parfüm, ekonomik ve kullanışlı bir üründür. Kadınlar için özel olarak tasarlanan ve çiçek özlerinin en uyumlu versiyonları kullanılan bu parfüm, kadınların zarifliğini vurgular. Zarif ve sade bir ambalajla sunulan parfüm, hem kişisel kullanımlar hem de hediye seçenekleri olarak düşünülebilir.

Cacharel Anais Kadin Eau De Toilette Kullanımı

Cacharel Anais Kadin Eau De Toilette Kullanımıİçerisinde bulunan çiçek ve nota özeleri sayesinde, konforlu kullanıma sahip olan bu parfüm, pratik kullanım sunar. Parfümün içerisindeki çiçek notalarının daha net bir şekilde hissedilmesi için temiz ve kuru cilde uygulanması önemlidir. Temiz cilt, parfümün kokusunu daha uzun süre korumanıza yardımcı olur. Parfümü vücut üzerinde tercih ettiğiniz bölgelere püskürterek kokuyu kullanabilirsiniz. Bilek, boyun, kulak, dirsek içi ve diğer bölgelere sıkılabilen parfüm, cilt dostu yapısı sayesinde alerjik reaksiyonlara sebebiyet vermeden kaliteli kullanım sunar. Parfümü teninize uyguladıktan sonra, bölgelerin kapanmasını önleyerek kokunun daha iyi yayılmasını sağlayabilirsiniz. Kişinin ihtiyacına göre gün içerisinde yeniden kullanarak kokunun kalıcılığını ve etkisini artırabilirsiniz. Küçük şişesi sayesinde yanınızda taşınması mümkün olan bu parfüm şişesi, koruyucu kapağının kapalı olduğu süre boyunca, kokusundan ve kalitesinden ödün vermeden maksimum kalitede performans sunar.

Cacharel Anais Kadin Eau De Toilette Fiyatı

Cacharel Anais Kadin Eau De Toilette FiyatıCacharel Anais, çiçeksi ve odunsu notaların harmanı ile zarif ve benzersiz bir koku sunar. Taze ve hoş kokusuyla sıkıldığı ilk andan itibaren rahat hissetmenizi sağlayan bu parfüm, özellikle kadınlar için tasarlanır. Kadınların zarifliğini ve çekiciliğini vurgulayan bir yapıya sahiptir. Zarif ve şık ambalajı, hem kişisel kullanım hem de hediye olarak mükemmel bir seçenek yapar. Kişisel bir ifade şekli olarak kullanılan bu koku, duyusal deneyimi artırır ve çevresindeki insanlara hoş bir etki bırakabilir. Benzersiz aroması ve zarif tasarımı ile öne çıkan bir parfüm olan Kadın Eau De Toilette, uzun süre kalıcı hoş bir koku deneyimi sunar. Cacharel Anais Kadin Eau De Toilette 100 ml yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürünün kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Cacharel Anais Kadin Eau De Toilette 100 ml fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.