caddeoutlet Bluetooth Şarjlı Nostaljik Antika Radyo Müzik Çalar Işıldak Usb Tf Aux 4613

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

caddeoutlet Bluetooth Şarjlı Nostaljik Antika Radyo Müzik Çalar Işıldak Usb Tf Aux 4613

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Smart Sepet Şarjlı Nostaljik Radyo M-112BT USB/SD/MP3/Bluetooth Ayrıntılar Bluetooth Portable Şarjlı Hoparlörler SD/ kartlar ile Usb Flash Belleklerin içindeki MP3 leri okuyabilen standart üstü ürünlerdir. FM frekansları ile istediğiniz radyo istasyonunu dinleyebilirsiniz Şık tasarımı ve Taşınabilir yapısı ile istediğiniz yere götürün .Bahçenizde, Balkonunuzda, Piknikte, Seyahatte, Elektiriğe uzak yerlerde şarjlı yapısı ile rahatça kullanabilirsiniz. Sesli ders notlarınızı dinleyebilirsiniz. Ayrıca notebook pc mp3 çalar gibi ürünlere ihtiyaç kalmadan radyodan veya hafıza kartı usb bellekten müziklerinizi dinleyebilirsiniz Güçlü Ses ile dilediğiniz müziğe doyacaksınız. FM / AM / SW 1-2 4 BAND RADYO KUMANDA USB / SD/ TF KART GİRİŞİ BLUETOOTH FONKSİYONU FMRADYO Dahili ŞARJ EDİLEBİLİR BATARYA PİL YUVASI(BÜYÜK BOY PİL X2) EBATLARI : 23*16,5*10,5CM

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Caddeoutlet Bluetooth Şarjlı Nostaljik Antika Radyo Müzik Çalar Işıldak USB TF Aux 4613

Caddeoutlet Bluetooth şarjlı nostaljik antika radyo müzik çalar ışıldak USB adlı ürün müşteri hayatını kolaylaştırmak için tasarlanır. Ürün, antika modeldir ve kahverengidir. Suya veya tere dayanıklı özelliği mevcut değildir. Bu müzik çalar tasarımı ile dikkat çeker. Bu modelde çoklu bağlantı özelliği de mevcuttur. Müşteri kendi bağlantıları dışında FM frekansı ile istediği radyo istasyonunu dinleyebilir. Taşınabilir özelliği sayesinde istenilen yere götürülür. Müzik çaları evde, balkonda, parkta, bahçede, seyehatte, iş yerinde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Üründe şarj edilebilir batarya pil yuvası mevcuttur. Cihaz, iki adet büyük boy pil ile çalışır. Ebatları 23 x 16,5 x 10,5 cm şeklindedir. USB, SD ve TF kart girişi ve bluetooth özelliği mevcuttur. Ürün, size kumandası ile birlikte ulaşır.

  • Kolay taşınabilir yapısı
  • Çoklu bağlantı özelliği
  • Şarj edilebilir batarya

Kullanışlı Nostaljik Radyo Şarjlı Özellikleri

Kullanışlı Nostaljik Radyo Şarjlı Özellikleri

Caddeoutlet Bluetooth şarjlı nostaljik antika radyo USB müzik çalar ışıldak kaliteli ve kullanışlı özellikleri ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Bu ürün kolay taşınabilirliği sayesinde dilediğiniz yerde rahatlıkla kullanılabilir. Bu modelde birden fazla farklı giriş seçeneği özelliği bulunur. Bunlar USB, SD ve TF kart girişleridir. Cihaz, USB flash belleklerin içindeki MP3’leri okuma özelliğine de sahiptir. Müziklerinizi, sesli notlarınızı ya da radyoyu dilediğiniz gibi dinleyebilirsiniz. Bu model suya veya tere dayanıklı değildir. Doğru kullanım ile müzik çaların ömrü kolayca uzatılabilir. Ürün, antika modeli ile müşterinin ilgisini son derece çeker. Yüksek ses özelliği ile kaliteli bir müzik zevki yaşanılabilir. Nostaljik radyo şarjlı kullanışlı özellikleri ve tasarımı sayesinde oldukça dikkat çeker. Ürün, kumandası ile kolayca kontrol edilebilir.

Nostaljik Radyo Şarjlı Avantajları

Nostaljik Radyo Şarjlı Avantajları

Şarjlı radyolu ışıldak sağladığı avantajlar sayesinde yüksek kalitede bir üründür. Bu model yalnızca radyo dinleme özelliğine sahip olmakla kalmamıştır. Aynı zamanda USB, SD ve TF kart girişleri sayesinde müşteri kendi müziklerini, sesli notlarını, dilerse sesli kitap anlatımlarını da kolay ve rahat bir şekilde dinleyebilir. Yüksek ses kalitesine sahip olması sebebiyle açık ve kapalı alanda müşteriye kaliteli ve eğlenceli bir müzik dinleme keyfi yaşatır. Hafif ve kolay taşınabilir özelliği olduğu için istenilen yere gönül rahatlığıyla taşınır. Bu ürünü iki adet büyük boy pil ile rahatça kullanabilirsiniz. Ürün içeriğinde şarj edilebilir batarya pil yuvası da mevcuttur. Dilediğinizde ürünün ışıklarını açarak görsel bir şölen yaşayabilirsiniz. Ürünün radyo özelliğini kullandığınızda istenmeyen ses sıkıntısı yaşanmaz. Müzik çalar, son derece kaliteli bir deneyim sunar.

Bütçenize Uygun Nostaljik Radyo Şarjlı Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Nostaljik Radyo Şarjlı Fiyatı ve Yorumları

Caddeoutlet Bluetooth şarjlı nostaljik antika radyo USB müzik çalar ışıldak fiyat belirlenirken cihazın özellikleri ve kalitesi göz önünde bulundurulur. Bu model antika görünümünde ve kahverengi bir üründür. Ürün, müşteri memnuniyeti için özenle tasarlanır. Kullanıldığı yere ve ortama nostalji getiren bir modeldir. Yaratıcı ışık özelliği sayesinde görsel olarak da müşterinin dikkatini çeker. Kolay taşınabilir olduğu için müşterinin seyehatlerine, tatillerine, iş yerine de eşlik edebilir. Bu müzik çalar, tasarımı ile de oldukça beğeni toplar. Ürünün kullanımı için iki adet büyük boy pil yeterlidir. Ürün, müşteriye uzaktan kumandası ve şarj edilebilir batarya pil yuvası ile ulaşır. Ürün değerlendirmeleri hakkında bilgi almak için Caddeoutlet Bluetooth şarjlı nostaljik antika radyo USB müzik çalar ışıldak yorum bölümüne göz atabilir ve bu müzik çalara Trendyol güvencesiyle kolayca ulaşabilirsiniz.