Cadence Hybrıd Akrilk Multısurfaces H-006 Dantel 500ml

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Hybrıd Akrilk Multısurfaces H-006 Dantel 500ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hobi Rüzgarı Satıcı Ünvanı: TOLGA AĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0080698980
    Bu ürün Hobi Rüzgarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence multısurfaces - Tüm yüzeyler için akrilik boya Craft sektörü için özel formüle edilmiş tüm yüzeylere rahatlıkla tutunabilen su bazlı yeni nesil akrilik boyadır.
  • Ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal, duvar, strafor ve kağıt gibi tüm yüzeylerde yüksek kapatıcılık sağlar.
  • Iç ve dış mekanlarda kullanılabilir.
  • Astar ve zımparalama gerektirmez.
  • Süper akışkan ve dayanıklı boyadır.
  • Deri ve kumaş üzerinde sulandırılarak kullanılmalıdır.
  • Tüm yüzeylerde ikinci kat için en az 24 saat beklenmelidir.
  • Sağlığa zararlı madde içermez. Ce ve en71 normlarına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cadence Boya H-003 Eskimiş Beyaz Hybrid Multisurface Akrilik Boya 500 ml

Cadence markası 2018 yılında altın kategoride uluslararası liderlik ödül yıldızı alır. Craft sektörü için ürünler özel formüle edilir. Cadence ürünleri hem profesyonel hem de amatör olarak okullarda güvenle kullanılır. Tüm yüzeylere rahatlıkla tutunabilen Cadence hybrid multisurface akrilik boya su bazlı yapısı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Yüksek kapatıcılık imkanı ile boya müşteriye kolaylık sağlar. Cadence h-003 eskimiş beyaz hybrid multisurface akrilik boya üstün tutuş özelliğine sahip olması avantajları arasındadır. Eskimiş beyaz hybrid multi surface akrilik ürünü her mekanda kullanılır. Akışkan ve dayanıklı yapıya sahiptir. Cadence H-003 eskimiş beyaz hybrid multisurface akrilik 500 ml sağlığa zararlı bir madde içermeyen malzemelerle üretilir. Sahip olduğu birbirinden farklı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Su bazlı yapısı
  • Her yüzeye tutunması
  • Yüksek kapatıcılık imkanı

Yüksek Kalite Cadence Akrilik Boya ile Kolay Kullanım

Yüksek Kalite Cadence Akrilik Boya ile Kolay Kullanım

Eski boya markalarından birisi olan Cadence, bu uygulamaya başlayanlar için uygun bir seçenektir. Cadence hybrid multisurface beyaz, her yüzeye uygun bir yapıdadır. Ahşap, cam, kumaş, plastik, metal, tuval ve kağıt gibi tüm farklı yüzeylerde yüksek kapatıcılık sağlar. Cadence hybrid multisurface ürünü su bazlı olduğu için hiçbir ayrıştırıcı ile karıştırılmadan çalışmak istediğiniz ahşap, cam, kumaş, plastik gibi yüzeylere direkt sürülür. Bir kat sürüldükten sonra bir gün bekletilir ve tekrar uygulama yapılması gerekir. Astar ve zımparalama gerekmediği için kolay kullanım imkanı sunar. Cadence hybrid multisurface 500 mL ile 5-6 metrekare alan boyanır. Cadence ile eşyalarınıza yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bu sayede eşyalar sağlamlığını korur. Ayrıca Cadence hybrid multisurface 500 mL akrilik boya ile eşyalar parlaklıklarını ve canlılıklarını uzun süre muhafaza eder.

Cadence Akrilik Boya Avantajları

Cadence Akrilik Boya Avantajları

Cadence h003 eskimiş beyaz renk firma için özenle üretilmiş birçok avantajı vardır. Boya her yüzeye rahatlıkla tutuna bilen su bazlı yeni nesil akrilik yapıya sahiptir. Cadence h003 eskimiş beyaz boya ile müşterine kaliteli bir deneyim sunar. Cadence multisurface çok fazla ekstra işlem gerektirmeden her yüzeyde kullanılabilir. Bütün iç ve dış mekanlarda kullanılan eşyalar için tercih edilebilir. Deri ve kumaş üzerinde kullanımlarda sulandırılarak işlem yapılması gerekir 2. kat için bir süre beklenmesi tavsiye edilir. Cadence müşterilerin sağlığını düşünerek su bazlı yapısı olduğu için hiçbir şekilde sağlığa zararlı maddeler içermez, üretiminde çocukların sağlığına zarar veren materyaller kullanılmaz. Çocuklar ve yetişkinler Cadence H003 eskimiş beyaz hybrid multisurface akrilik 500 ml boy ile rahatlıkla çalışabilir. Çocuklar için CE ve EN71 normlarına uygundur.

Cadence Akrilik Boya Fiyatları ve Yorumları

Cadence Akrilik Boya Fiyatları ve Yorumları

Cadence H-003 eskimiş beyaz multisurface fiyatları ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün su bazlı yapısı ile iç ve dış mekanlarda her yüzeyde rahatlıkla kullanılabilir. Cadence boya H-003 eskimiş beyaz hybrid multisurface akrilik boya 500 ml yorumları satın alan müşteriler tarafından yazılır. Satın almak isteyen müşterilere yol gösteren bu yorumlardan siz de faydalanabilirsiniz. Cadence h-003 eskimiş beyaz boya performansıyla öne çıkar. Hem kullanışlı hem de kaliteli malzemelerden üretilen bu akrilik tipler ile hobilerinizi gerçekleştirirken istediğiniz eşyalarınızın da görünümlerini değiştirebilirsiniz. Cadence boya g-003 eskimiş beyaz hybrid multisurface akrilik boya 500 ml kolay kullanımı ve kaliteli yapısı ile Trendyol’da uygun fiyat avantajıyla size sunulur. Bütçenize uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.