Cadence Boya Hybrid Multisurface Akrilik Boya 500 Ml. H-091 Antrasit Siyah

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Boya Hybrid Multisurface Akrilik Boya 500 Ml. H-091 Antrasit Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evimde Hobi Satıcı Ünvanı: LİBRA İNTERNET HİZMETLERİ PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608071070800001 Vergi Kimlik Numarası: 6080710708
    Bu ürün Evimde Hobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence hybrid akrilik multisurfaces 500 ml - H091 antrasit siyah .cadence multisurface - Tüm yüzeyler için akrilik boya- Craft sektörü için özel formüle edilmiş tüm yüzeylere rahatlıkla tutunabilen su bazlı yeni nesil akrilik boyadır.- ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal, duvar, strafor ve kağıt gibi tüm yüzeylerde yüksek kapatılık sağlar.- iç ve dış mekanlarda kullanılabilir.- astar ve zımparalama gerektirmez.- süper akışkan ve dayanıklı boyadır.- deri ve kumaş üzerinde sulandırılarak kullanılmalıdır.- cam üzerinde ikinci kat için mutlaka 12 saat beklenmelidir.- sağlığa zararlı madde içermez.- ce ve en71 normlarına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Parlaklık (Ansilümen) Yarı Parlak
Geri Bildirim Ver

Cadence Hybrid C.H-091 Antrasit Siyah 500 ml Multisurface Akrilik Boya

Cadence Hybrid Multisurface 500 ml antrasit siyah akrilik boya, son derece kaliteli ve dayanıklı bir üründür. Cadence, %100 yerli sermaye ile üretim yapan bir Türk firmasıdır. Cadence deneyimiyle üretilen ürün, büyük ambalajı sayesinde geniş alanları boyamak için kullanılabilir. Bu ürün; profesyonel ressamlar, sanatçılar, öğrenciler veya kaliteli bir akrilik boyaya ihtiyaç duyanlar tarafından tercih edilebilir. Sağlık açısından hiçbir zararı bulunmayan bu dayanıklı ürünü uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Bu boyayı pek çok farklı amaç doğrultusunda tercih edebilirsiniz.

  • Miktar: 500 ml
  • Formül: Su bazlı
  • Uygunluk: Tüm yüzeyler

Cadence Hybrid Multisurface Siyah Akrilik Boya 500 ml Özellikleri

Cadence Hybrid Multisurface Siyah Akrilik Boya 500 Ml Özellikleri

Cadence Hybrid Multisurface 500 ml antrasit siyah akrilik boya, craft sektörü için özel olarak imal edilir. Tüm yüzeylere rahatça tutunabilme özelliğine sahiptir. Bu boya aracılığı ile kâğıdın ya da tuvalin üzerine resim yapabilir, eski masanızı yenileyebilirsiniz. Bu ürünle ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal ve strafor gibi farklı materyalleri renklendirebilirsiniz. Yoğun pigmente ve koyu bir renge sahip olan bu boya, tam kapatıcılık sağladığı için ürünü tek kat uygulamanız yeterlidir. Cadence Hybrid Multisurface akrilik boya, iç ve dış mekânda kullanıma uygundur. Örneğin bu boya ile odanızın duvarlarını renklendirebilirsiniz. CE ve EN71 standartlarına uygun olacak şekilde üretilen boya, insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Alerjik ve toksik madde içermeyen bu ürünü, çocuklarınızın eşyalarında dahi güvenle kullanabilirsiniz.

Cadence Hybrid Multisurface Antrasit Siyah 500 ml Yapısı Nasıldır?

Cadence Hybrid Multisurface 500 ml akrilik boyanın yapısı su bazlıdır. Bu tür yapıya sahip boyalar, suda çözünmüş olan pigment parçacıkları içerir. Su bazlı ürünler, zararsız formülleri ile öne çıkar. Akrilik boyaların yapısında elyaf, pigment ve reçine gibi maddeler bulunur. Ürün, akışkan bir yapıya sahiptir. Bu, boyayı doğrudan yüzeye uygulamanıza imkân tanır. İnceltme ya da benzeri herhangi bir ön işlem gerçekleştirmeniz gerekmez. Deri ve kumaş üzerinde kullanılacağı zaman boyanın sulandırılması önerilir. Ürün, yapısı gereği astarlama ve zımparalama gerektirmez. Her türlü yüzeyin üzerinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Kapatıcılığı bir hayli yüksek olan bu boya, tek kat uygulandığında bile beklentileri karşılar. İki kat uygulama yapmak isteyen bireylerin ilk aşama tamamlandıktan sonra 24 saat beklemesi gerekir.

Cadence Multisurface Antrasit Akrilik Boya 500 ml Dayanıklı mıdır?

Cadence Hybrid Multisurface 500 ml antrasit siyah akrilik boya, dayanıklı bir üründür. Su geçirmeyen bu boya, sıvıdan ve nemden kolayca etkilenmez. Buna karşın suda çözünebildiği için hemen yıkandığı takdirde elden, fırçadan ve yüzeylerden kolaylıkla temizlenir. Hem iç hem de dış mekânda kullanılabilecek olan bu boya, güneş ışınlarından ve ısıdan olumsuz etkilenmez. Yüksek sıcaklıklar veya ani ısı değişimleri, boyanın direncini düşürmez. Yüzey doğrudan güneş ışığına maruz kalsa bile ürünün rengi solmaz. Cadence Hybrid Multisurface boya; yağmur, rüzgâr ve kar gibi olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Ürün, iç mekânda kullanıldığı takdirde çok daha uzun ömürlü olur. Pek çok farklı mobilyayı ve dekoratif eşyayı renklendirmek için bu boyayı kullanabilirsiniz. Ürünün bu özelliği, tarzınızı dışa vurmanızı kolaylaştırır. Dilerseniz siz de Cadence Hybrid Multisurface 500 ml antrasit siyah akrilik boya yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu dayanıklı ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.