Cadence Pritech Rf-020 Sakal Burun Kulak Tüy Alma Makinesi

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Cadence Pritech Rf-020 Sakal Burun Kulak Tüy Alma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALKILIC Satıcı Ünvanı: ABDULLATİF KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5490473506
    Bu ürün ALKILIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN GENEL ÖZELLİKLERİKaş araları, ense , sırt ,sakal, favoriler, burun ve bıyıklarda kısacası her bölgede istenmeyen tüylerden kurtulmak artık çok kolay.Normal kalem boyutlarında tasarıma sahip yapısı ile her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz kalem şeklinde traş makinesi ile , her zaman bakımlı ve şık görünebilirsiniz.Oldukça keskin bıçaklara sahip ince ucu sayesinde, en hassas bölgelerde bile gönül rahatlığıyla kullanmak mümkün.Kaşlara, sakal ve bıyıklara şekil vermenizi ve uzunluk ayarı yapmanızı sağlayan tarak şeklinde çift taraflı bıçak başlığı ile bu traş makinesini kullanmak oldukça kolay ve keyifli.Artık ufak tüyleriniz için berbere gidip vakit kaybetmeye gerek kalmadan, kalem görünümlü traş makinesine tükenmeden sahip olun- Kalem şeklinde, kapaklı şık tasarıma sahip.- Keskin ve paslanmaz ince bıçak yapısı.- Uzunluk ayarı yapılmasını sağlayan ve kolayca temizlenebilen çift taraflı bıçak başlığı.- Yer kaplamaz kolayca taşınabilir boyutlar- 1 adet AAA 1.5v pil ile çalışır (piller paket içeriğine dahil değildir).- Boy: 13 cmPaket İçeriği- 1 adet kalem şeklinde traş makinesi

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 3 Bıçaklı
  • Paket İçeriği 12 - 16
  • Tipi Kullan-at Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver