Cadence Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml

80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cadence Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lotus Hobby Tasarım Satıcı Ünvanı: TASF.HAL.LOTUS HOBBY TASARIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609126500200001 Vergi Kimlik Numarası: 6091265002
    Bu ürün Lotus Hobby Tasarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cadence markası halinde gelecetir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml

Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml tam koruma sağlayan verniklerden biridir. Özel formülü ile dayanıklı bir zemin oluşturur. Farklı uygulama alanlarında kullanılabilmesi mümkündür. Miktarı ile pek çok uygulama alanında verimlilik sağlar. Bu özellikleri ile tercih edilen Cadence parlak vernik farklı boyama tekniklerinde kullanılabilen bir üründür. Farklı uygulama alanlarında kullanılabilmesi ve temizlenebilmesi ile öne çıkar. Farklı alternatiflerine ulaşabilmek ve ihtiyaçlara göre seçim yapabilmek de mümkündür. Evlerinde hobi amaçlı boya uygulamaları yapan ya da bu alanlarda çalışan kişilerin rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür. Kullanımında oluşturduğu tabaka ile yüksek koruma sağlayarak uzun süreli yenileme sağlar.

  • Su Geçirmez Yapı
  • Koruma Tabakalı
  • Zararsız

Yüksek Korumalı Yüzeyler İçin Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml cadence-su-bazli-parlak-vernik-120ml

Yüksek Korumalı Yüzeyler İçin Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml cadence-su-bazli-parlak-vernik-120ml

Cadence su bazlı parlak vernik sağladığı yüksek koruma kalitesi ile bilinir. Uygulama yapılan alanlarda oluşturduğu tabaka ile ürünlerin korunmasında rol oynar. Su geçirme özelliği bulunmayan su bazlı vernikler arasında yer alır. Boya işlemlerinden sonra vernik kullanımı oldukça önemlidir. Boya uygulamalarının sonra vernik kullanımı gerçekleştirilir. Bunun dışında yüzeyleri parlatmak ve pürüzsüz hale getirebilmek için de su bazlı vernik Cadence kullanımı tercih edilebilir. Kokusu bulunmayan bu verniğin rahatlıkla kullanılabilmesi mümkündür. Rahatsız etmeyen yapısı ve içeriği ile farklı yaş grupları tarafından kullanılabilir. Yüksek koruma ve kullanımının yanı sıra su bazlı olan bu vernik parlak bir görünüm sağlanmasında da rol oynar. Bu özelliği ile de diğer verniklerden ayrılması mümkün olur. Uygulama alanların temiz ve parlak sonuçların elde edilmesini, bu alanların korunmasını sağlar.

Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml cadence-su-bazli-parlak-vernik-120ml Kullanımı

Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml cadence-su-bazli-parlak-vernik-120ml Kullanımı

Tercihlere ve ihtiyaçlara göre Cadence boya su bazlı parlak vernik kullanım farklılık gösterebilir. Boyamalarda her kattan sonra uygulanması ya da uygulama sonunda boya üzerine kullanılmasını mümkün olur. Diğer vernik çeşitlerine göre çok daha kısa sürede kuruma özelliğine sahip bir verniktir. Uygulamalardan sonra birkaç saat içerisinde kuruması mümkün olur. Ancak mobilya gibi farklı yüzeyler için 1 veya 2 gün beklenilmesi de tavsiye edilir. Kullanımı genellikle iki kat olarak gerçekleşir. Yani vernik yüzeyler iki kez uygulanır ve kuruması beklenir. Bu şekilde istenilen sonuçlara rahatlıkla ulaşılabilir. Isıya dayanıklılık özelliği de bulunan su bazlı parlak vernikler temizlenebilme özellikleri ile de bilinir. Yalnızca su ile ya da sabun içeren sular ile temizlenebilmesi mümkün olur. Sizler de bu ürüne ihtiyaç duyuyorsanız Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml satın al şeklinde araştırmanızı yapabilirsiniz.

Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml cadence-su-bazli-parlak-vernik-120ml Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml cadence-su-bazli-parlak-vernik-120ml Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml kampanya ve indirim günlerinde satın alınabilecek ürünler arasında yer alır. Kaliteli içeriği ve kullanımı ile talep edilen, yaygın kullanıma sahip verniklerden bir tanesidir. İhtiyaçları karşılaması, farklı tekniklerde kullanılabilmesi ile avantajlı olarak adlandırılabilecek bir üründür. Çatlatma teknikleri hariç olmak üzere tüm tekniklere uyumlu şekilde kullanılabilir. Sizler de vernik kullanımına ihtiyaç duyuyorsanız, bu özelliklere sahip bir vernik arıyorsanız Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml yorum ve ürün detaylarına ulaşarak fikir edinebilirsiniz. Cadence Boya Su Bazlı Parlak Vernik 120 ml indirim ve fırsatlardan da faydalanabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.