ÇağatayElektrik Mutfak Dolap Altı & Tezgah Altı 3 W Gün Işığı Spot Led Aydınlatma Ve Priz

288 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ÇağatayElektrik Mutfak Dolap Altı & Tezgah Altı 3 W Gün Işığı Spot Led Aydınlatma Ve Priz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çağatay Elektrik Satıcı Ünvanı: ÇAĞATAY ELEKTRİK İNŞAAT TAAHHÜT VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0216011696200015 Vergi Kimlik Numarası: 2160116962
    Bu ürün Çağatay Elektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 Lİ TOPRAKLI PRİZ ve 3 W SLIM LEDLİ ANAHTARLI GÜNIŞIĞI ( SARI-3200K ) RENK SPOT TEZGAH ALTI ARMATÜR MUTFAK TEZGAH ALTLARINDA PRİZ ve AYDINLATMA İHTİYACINI KARŞILAMAKTADIR. ÜRÜN KABLOSU 2,5mm TESİSAT KABLOSU OLUP TÜM BAĞLANTILARI YAPILMIŞTIR. KLEMENSİNE YAPACAĞINIZ ELEKTRİK BAĞLANTISI SONRASI DUVAR MONTAJINI YAPIP DİREKT KULLANMAYA BAŞLIYABİLİRSİNİZ. PVC SERT PLASTİK KASA 3 W GÜNIŞIĞI (SARI-3200K ) IŞIK SPOT UZUN ÖMÜR-YÜKSEK IŞIK-DÜŞÜK TÜKETİM KALİTELİ YÜKSEK AMPERLİ GÜÇLÜ İKİLİ PRİZ FİRMAMINIZ ÖZEL ÜRÜNÜ OLUP PİYASADAKİ ÜRÜNLER İLE KIYASLAMAYINIZ. Ürün Tamamen Elektrik KaçaklarınıÖnleyici Özel Malzeme İle Üretilmektedir. Ürün Sayesinde Mutfak Dolapları,Çalışma Masaları, Banyo Dolapları, Ofis Dolapları ve Karavanları DekoratifŞekilde Aydınlık Kılacak ve Dilediğiniz Zaman Prizi Kullanabileceksiniz. Kurulum: Arkasındaki klemens faz nötr toprak kablolarının bağlantısınıyaptıktan sonra 2 adet vida yardımıyla montajını yapıp ürünü direkt kullanmaya başlayabilirsiniz. Kurulum Yapacağınız yer elektrik olan yerden uzaksaklemense girecek mesafe kadar kablo termin etmelisiniz. Ürünün sağlıklı bağlantısı, uzun ömürlü olması vegönül rahatlığıyla kullanım için Profesyonel elektrikçiden yardım almalısınız .

Ürün Özellikleri

  • Tip Elektrik Prizi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver