CajuArt Dekoratif Minyatür Buda Heykeli Biblo Budha Yoga Zen Süs

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CajuArt Dekoratif Minyatür Buda Heykeli Biblo Budha Yoga Zen Süs

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Caju Art&Decoration Satıcı Ünvanı: SEYYİT ALİ YÜCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9910218913
    Bu ürün Caju Art&Decoration tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MİNYATÜR BUDA HEYKELİ 3 farklı renkte (Altın, Gümüş, Siyah) meditasyon yapan Buda heykelidir. Özgün ve otantik bir ürünümüzdür. Polyester malzemeden üretilmiştir. Ürün altı yumuşak eva kaplıdır. Ebat: 11.5 cm x 7 cm Fiyatımız tek Buda Heykeli fiyatıdır. 3'lü set halinde satılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Poliresin
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

CajuArt Buda Heykeli Çeşitleri ile Aradığın Aksesuarlar

Heykeller, sanat tarihinin en eski dallarından bir tanesi olarak devam etmektedir. Farklı yapı materyalleri genel olarak üretilen heykellerin yapılarının değişmesine neden olurken heykel yapabilmek için taş, kil, ağaç ve cam gibi materyaller kullanılabilmektedir. Farklı üretim materyalleri heykellerin yapılarının değişmesine olanak sağlarken aynı zamanda tasarımların çeşitliliği farklı tarzlara sahip olan kullanıcılar için de tercih edilebilmesine olanak sağlamaktadır. Portre tasarımları heykellerde sıklıkla tercih edilmesine karşın kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren heykel modelleri de bulunabilmektedir. Dizi ve film karakterlerine ek olarak çizgi film karakterlerinden de oluşturulan heykeller gerek ebatları gerekse diğer özellikleri ile pek çok kişinin tercihi arasında yer alabilmektedir. Oturan Buda heykeli kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen modellerden bir tanesidir. Ebatları ile değişiklik gösteren ürünler büyük olarak üretilebilmelerine karşın aynı zamanda minimal tasarımları ile de dikkat çekebilmektedir.

  • Minimal tasarım
  • Polyester üretim
  • Uygun fiyat

Cajuart Buda Heykelleri

Milattan öncesine dayanan tarihi ile dünya tarihinin en eski sanat dallarından birisi olan heykelcilik farklı şekillerde ve materyallerle üretilebilen dekorasyon ürünleri olarak kullanılmaktadır. Son zamanlarda çok sayıda farklı materyalden üretilebilen heykeller kullanıcılarının isteklerine göre de değişiklik gösteren model ve tasarımlara sahiptir. Genel olarak kullanıcıların tarzlarına göre değişiklik gösteren heykeller belirli modeller esas alınarak üretilebilmelerine karşın aynı zamanda müşterilerin tercihlerine göre bir karakter için de özel olarak üretilebilmektedir. Farklı üreticiler tarafından sürekli olarak farklı modellerle üretilmeleri ürün çeşitliliğinin artmasına neden olurken aynı zamanda ebatları ile de çeşitlilik sunmaktadır. Buda'nın heykeli uzun yıllardır üretimi yapılan heykel modelleri arasında önemli bir yere sahiptir. Yapılan üretimler kullanıcılarının isteklerine göre farklı ebatlarda olabildiği gibi aynı zamanda renk seçenekleri de değişiklik gösterebilmektedir. Buda heykelleri büyük tasarımlarda tercih edildiğinde özel alanlarda sergilenirken minimal tasarımlar orta sehpa, komodin, TV üniteleri gibi alanlarda sergilenir. Dekorasyon için sıklıkla tercih edilen ürünler şekilleri ile de değişiklik gösterebilmektedir. Kimi modeller gerçekçilikleri ile dikkat çekerken kimi heykel modelleri daha sade şekillerde üretilmektedir.

Cajuart Minyatür Buda Heykeli

Minyatür Buda heykeli Cajuart tarafından yapılan üretimlerde önemli bir yere sahiptir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen ürün tasarımları ile dikkat çekerken aynı zamanda renk seçeneği sunması nedeniyle de sıklıkla tercih edilmektedir. Polyester malzemeden üretilen heykel hafifliği ile dikkat çekerken aynı zamanda boyutları ile satın alınabilmektedir. Küçük buda heykeli boyutlarının minimal olması sebebiyle geniş kullanım alanı sunmaktadır. Ağırlıklı olarak komodin, orta sehpa gibi alanlarda kullanılmasına karşın ofislerde masa süsü olarak da tercih edilebilmektedir. 11,5x7 cm ebatlarında üretilerek satışa sunulan ürün minimal boyutları sebebiyle pek çok farklı alanda kullanılabilmektedir. Özgün ve otantik olan Buda01 heykeli alt tabanında yumuşak parça kullanılması sebebiyle kullanıldığı alanlara zarar vermemektedir. Hafif ve minimal tasarımlarda olması nedeniyle rahat hareket ettirilebilen ürünün altının yumuşak malzemeden üretilmesi kullanıldığı alanın çizilmesini ve darbe almasını engellemektedir.

Cajuart Dekoratif Minyatür Buda Heykeli Biblo Buddha Yoga Zen Süs Yorumları

Cajuart dekoratif minyatür buda heykeli biblo Budha yoga zen süs yorumları bulunabilmektedir. Genel olarak yapılan yorumların olumlu olması ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından dikkat edilen konulardan birisi olurken yorumlar kullanıcı deneyimleri nedeniyle değişiklik gösterebilmektedir. Yapılan yorumlar ağırlıklı olarak ürünün hafifliği, boyutları ve tasarımı ile ilgili olurken renk seçenekleri ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Minik Buda heykeli yorumlarıyla dikkat çeken dekorasyon ürünleri arasında sıklıkla tercih edilen ürünlerden bir tanesidir. Trendyol'da yer alan bu çok beğenilen ürün sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir. Dilerseniz siz de hemen sipariş vererek bu ürünü satın alabilirsiniz.