Calgon Calgon Toz Kireç Önleyici 500 G

225 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Calgon Calgon Toz Kireç Önleyici 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇİĞDEM TEMİZLİK MADDELERİ Satıcı Ünvanı: RAHMİ IRGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4650048881
    Bu ürün ÇİĞDEM TEMİZLİK MADDELERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Calgon Toz Kireç Önleyici, çamaşır makinelerinin kusursuz performans göstermesi için tasarlanmıştır. Makinelerin rutin bakımında kullanılabilir. Kireci önleyerek makine arızalarına engel olan Calgon, kir birikimi ve tortulara karşı etkilidir. Temiz kokan ve kötü kokulardan arınmış çamaşır makinelerinin sırrı olan Calgon, hızla çözünerek makinedeki tüm artıkları arındırır.  Her yıkamadan sonra makineden kirli su ve tortular tahliye edilir. Calgon sayesinde makine tam performansla çalışarak ortalama % 35 deterjan tasarrufu sağlar. Daha temiz çamaşırlar daha temiz bir makine ve tasarruf ??Calgon toz kireç önleyici ile mümkün hale gelir. Aktif bileşenler kendiliğinden suda çözünerek bakım sağlar. Kullanıcıların tek yapması gereken Calgon'u makineye eklemektir.
Geri Bildirim Ver