Callebaut W2 Beyaz Çikolata 1 kg

724 TL
(724 TL / kg)
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Callebaut W2 Beyaz Çikolata 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALONE Satıcı Ünvanı: TAYYAR YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9770051252
    Bu ürün ALONE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orta derecede tatlı yoğun süt tadı
  • Akışkanlık:3/5
  • içerik:Min. %28 kakao, %22 süt, %35.8 kakao yağı
  • ürün tipi: Drop
  • Dengeli sütlü ve kremalı tat, hafif vanilya esintileri
  • Dengeli sütlü ve kremalı tat, hafif vanilya esintileri ile %33 kakao yağı oranıyla beyaz kuverür' ün kullanım alanları
  • ekler, pasta, muslar, pralinler. Yoğun çikolata ve daha az şeker tadı elde etmek için mükemmeldir. Bu mükemmel beyaz çikolata, az miktarda kullanıldığında bile güçlü çikolata tadını elde etmek için idealdir.
  • Tüm uygulamalara tad ve aroma olarak ayrıcalık arayanlar için. Çikolatamız %28 kakao yağı, %22 süt tozu toplamda %35 yağ ve %16 kuru madde oranına sahip bir kuvertürdür.
  • 3 damla vizkositesiyle genel amaçlı kullanımlara uygundur.
Geri Bildirim Ver

Lezzetli Callebaut Bitter Damla Çikolata 811 400 gr Sizlerle

Gündelik hayatta çoğu kişi tarafından tercih edilen damla çikolatalar, malzeme olarak faydalı atıştırmalıklar arasında yerini almıştır. Dekorasyon, bireylerde yüksek lezzet yaratma işlevine sahiptir. Bahsi geçen ürün, her türlü kullanıcı zevkine hitap eden özelliklere sahip olduğu için insanlar tarafından sıkça tercih edilen bir ürün haline gelmiştir. Günümüzde pastaların en güzel sunumunu ve sütlü tatlıların en zarif dekorasyonunu mükemmelleştirdiği için birçok tüketici tarafından beğenilen Callebaut bitter çikolata aynı zamanda birçok ürün içerisinde yer almakta ve belirli kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Her zevk ve ihtiyacı karşılamak için, kolayca ulaşılabilen bir ürün olarak yerini almıştır. Herhangi bir yiyeceği süslemek ve ona farklı tatlar eklemek için favori olan Callebaut bitter damla çikolata en çok talep edilen ve ihtiyacı karşılayabilen bir üründür.

  • Lezzetli
  • Kaliteli
  • Katkı Maddesiz

Callebaut Bitter Damla Çikolata ile Lezzetli Yiyecekler

Çikolatanın istenilen ve maksimum sunumunu en iyi sağlayabilecek ürünler arasında bulunan bu ürün kullanıcıların hizmetine sunulmaktadır. Kullanıcılara sunulan bitter damla çikolata favoriler arasındadır. Hemen hemen her kullanıcının evinde yer almaktadır. Özellikle pastane ve buna benzer yerlerde yoğun talep gören Callebaut bitter damla çikolata 811 ürünü istenilen yiyecekler üzerine ya da içerisine yerleştirerek ekstra bir lezzet katmaktadır. Bu şekildeki çikolatalar, çeşitli yiyecekleri en göze güzel gelecek şekilde süslemek için en popülerler arasında yer almaktadır. Özellikle Callebaut Bitter Damla Çikolata 811 400 gr 811-E0-D94 ürünü meyveli kek yapımında kullanılan malzemelerden biridir. Genellikle doğum günlerinde yoğun talep gören, bu dekoratif malzemelerle süslenen pastalar, ihtiyaca ve bakıma göre farklı şekil ve tatlara ev sahipliği yapar. Bu nedenle tüketiciler bu ürünleri ister pastane gibi işletmelerde ister evde kullanabilirler.

Callebaut Bitter Damla Çikolata Özellikleri ve Yorumları

Sundukları lezzetleri ile oldukça ulaşılabilir olan bu ürün, çoğu tatlının favorilerinden biridir. Callebaut bitter damla çikolata 811 özellikleri küçük yapılarda olmasından dolayı görsel olarak zenginlik katmaktadır. Çeşitli sütlü tatlılarda, keklerde ve kurabiyeler üzerine kullanılan bir ürün olarak da bilinmektedir. Bu şekilde belirtilen amaçlarla satın alınan söz konusu ürün, çeşitli tatlı ve pastalarda yer almaktadır. Farklı şekilli pastalar için farklı dekorasyon malzemelerinin, özellikle çikolata parçalarının kullanılması, zarif ve güzel bir görünüm oluşturmada en önemli faktörlerden biri haline gelmiştir. Bu nedenle kullanıcılar, tatlıları veya kekleri hangi amaca yönelik hazırlarlarsa bu ürünleri amaca uygun hale getirme imkanına sahiptirler. Ayrıca kullanıcılar için fark yaratan, şık ve lezzetli yiyecekler ile buluşturan özelliği de bulunmaktadır. Callebaut bitter damla çikolata 811 yorumları kullanıcıların görüşleri kapsamında farklı öneri ve tavsiyelerle doludur. Bunun yanı sıra yorumlara göz atarak detaylı bilgiye de sahip olabilirsiniz.

Callebaut Bitter Damla Çikolata Fiyatı

İnsanların günlük yaşamlarında arzu ettikleri ürünün çeşitli formlarında değişimi görmek istemeleri ve çok çeşitli günlük ürünlere ihtiyaç duyma ihtimalinin olması, üreticiyi gerekli özeni göstererek hizmet kullanıcılarına çeşitli şekillerde hizmet eden ürünler sunmaya zorlamıştır. Bu bağlamda yoğun talep gören bitter damla çikolata Callebaut markası tarafından kullanıcıya sunulmaktadır. Her kesime hitap eden ve oldukça kullanışlı olan Callebaut bitter damla çikolata 811 fiyatları ise her bütçeye uyum sağlaması sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanmaktadır. Bitter damla çikolata keklere ve pastalara farklı şekillerde lezzet katan bir ürün olarak öne çıkmaktadır. Sevilerek kullanılan bu ürün tüm bu özellikleri ile beraber kolay bir kullanıma sahiptir. Callebaut bitter damla çikolata 811 kampanyalarına Trendyol'dan ulaşabilir, Callebaut bitter damla çikolata 811 satın al işlemini gerçekleştirerek ürünlere sahip olabilirsiniz.