Calve Köri Sos 260 gr

64,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
550 TL'ye 50 TL İndirim
64,85 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79,90 TL
175 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Calve Köri Sos 260 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kaytika Satıcı Ünvanı: KAYTİKA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0541103196800001 Vergi Kimlik Numarası: 5411031968
    Bu ürün kaytika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tat Acı Ketçap, ketçap dendiğinde ilk akla gelen Tat'tan enfes, acılı bir lezzet! Aynı anda ketçabın tatlı lezzetini alırken, hafif bir acılık veren acı ketçap hemen her yemeğe eşlik edebilir. Kızarmış patates, sosis, köfte, et, tavuk... Makarnanın, hamburgerin olmazsa olmazı, tost ve sandviçlerin en lezzetli eşlikçisi! Ketçap severlerin vazgeçilmezi Tat ketçap, enfes acısı ile yemeklerin en önemli çeşnilerinden biri. İşletme Kayıt No TR-16-K-000470 Kullanım Önerileri Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz. Net Miktar (g/ml) 650 Menşei TÜRKİYE İçindekiler Domates Püresi, şeker, sirke, tuz, aroma verici (doğal baharat aroması), soğan tozu, sarımsak tozu, acı biber suyu. Alerjen Uyarısı Yumurta, hardal ve süt ürünü içeren ürünlerle aynı hatta üretilmektedir. Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş. Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Geri Bildirim Ver

Calve Köri Sos 260 gr

Köri; zencefil, biber, zerdeçal, karanfil, kimyon gibi birçok baharatın karışımıyla oluşur. Yemeklerin vazgeçilmez baharatı olan köri Hindistan ve Güneydoğu Asya’da yoğun olarak üretilir ve kullanılır. Aynı zamanda bu sos dünya genelinde birçok yemeğin ana malzemesidir. Çeşitli yemeklerde kullanılarak kendine özgü bir renk ve tat katar. Köri sosu, basit yemeklerinizi bile lezzetli hale getirerek damağınızda unutamayacağınız tatlar bırakır. Dostlarınızla geçireceğiniz keyifli akşam yemeklerinizi Calve köri sos 260 gr ile eğlenceli hale getirebilirsiniz. Köri sosu, sarı rengini içinde bulunan zerdeçal baharatından alır. İçerdiği birçok baharat sayesinde sağlık yönünden olumlu etkileri mevcuttur. Serin ve kuru yerlerde muhafaza edilerek son tüketim tarihine kadar sağlıklı bir şekilde hamburger ya da kızartma gibi yemeklerde de isteğe göre kullanılabilir.

  • Düşük kalori oranı
  • Zengin baharat içeriği
  • Uyumlu ambalaj tasarımı

Yemeklere Lezzet Katan Calve 260 gr Köri Sos

Yemeklere Lezzet Katan Calve 260 gr Köri Sos

Asya mutfağında oldukça yaygın kullanılan ve son yüzyılda Avrupa mutfağında da kullanımı yaygınlaşan köri, vazgeçilmez baharatlar arasında bulunur. Yumuşak yapısı ve çok basit yemeklerle harmanlandığında eşsiz lezzetler yaratması çoğu kişi tarafından Calve köri sos ürününün tercih edilme nedenlerinden biridir. Kızartma gibi pratik yemekler ile köri sosu bir araya geldiğinde öğün kolaylıkla hazır olur. Özellikle tavuk yemekleri ile karıştırıldığında hızlı bir şekilde servise hazır hale gelir. Bu nedenle tavuk yemekleri ile de çok tercih edilir. Lezzetli olmasının yanı sıra yemeklere güzel bir görüntü ve koku katması diğer bir tercih sebebidir. İçerisinde oldukça az olan 0.2 gr doymuş yağ oranı ile sağlık açısından bir yan etki oluşturmaz. Günlük olarak tüketilebilecek bir sostur. Ana ya da ana yemeklerde ve salatalarda da kullanabilirsiniz.

Calve 260 gr Köri Sos ile Yemeklerinizi Tatlandırın

Calve 260 gr Köri Sos ile Yemeklerinizi Tatlandırın

Köri sosu, içerisinde ki zencefil, zerdeçal ve daha birçok baharat sayesinde bağışıklık sistemi üzerinde güçlendirici etkiye sahiptir. Aynı zamanda içerisinde bulunan 0.4 gr protein ve 14.1 gr karbonhidrat oranı ile gerekli temel besin takviyelerini sağlar. Sahip olduğu baharat karışımının farklı beğenileri olan kişilere hitap etmesi beğeni toplar. Her çeşit yemeğinizde kolaylıkla kullanarak misafirlerinizin damak zevkine uygun yemekler hazırlamanızda kolaylık sağlar. Farklı çeşitte olan yemeklerinizde de kullanarak kısa zamanda lezzetli yiyecekler hazırlamanıza yardımcı olur. Yumuşak bir tada sahip olması, miktarını hazırladığınız yemeğe göre istediğiniz gibi ayarlayabilmeniz ürünün kolaylık sağlayan özellikleri arasında yer alır. Ürünün mevcut birçok özelliği ile misafirleriniz için lezzetli yemekler hazırlamak ve unutulmaz bir deneyim şansı yaratmak oldukça mümkündür. Calve köri sos 260 gr fiyatı ve performansıyla tüm beklentileri karşılar.

Calve 260 gr Köri Sosunun Kullanışlı Tasarımı ile Tanışın

Calve 260 gr Köri Sosunun Kullanışlı Tasarımı ile Tanışın

Ürünün ambalaj tasarımı, kullanımı kolay ve içeriği ile uyumlu olacak şekildedir. Bu durum tercih edilebilir bir ürün olmasını sağlar. Ambalaj üzerinde ürünün içerisinde bulunan tüm bileşenler bilgilendirici şekilde yer alır. Aynı zamanda besin değerleri de yine ambalaj üzerine müşterileri bilgilendirmek için eksiksiz olarak yazılır. Ürün miktarı, müşterilerin ihtiyaçlarını fiyat ve performans açısından verimli şekilde karşılar. Küçük ambalajı sayesinde piknik sepetinize kolayca sığar ve her yere kolaylıkla taşınabilir. Her anınızda ve her yerde lezzetli anlarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz. Katkı maddesi içermeyen bu ürün, sofralarınıza farklı tatlar katmak için uygun bir seçenektir.Köri sosunun saymakla bitmeyen birçok özelliğinden yararlanarak misafirlerinize güzel yemekler sunmak isterseniz Calve köri sos 260 gr yorumları ve incelemeleri arasından müşteri deneyimlerine Trendyol ile kolayca ulaşabilir, seçiminizi yapabilirsiniz.