Calve Tatlı Acı Dip Sos 300 gr

25,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Calve Tatlı Acı Dip Sos 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Enfes Tadıyla Calve Tatlı Acı Dip Sos 300 gr

Cam kavanoz ve güvenlik kilidiyle yüksek gıda kalitesi düzeyinde olan Calve tatlı acı sos size uzun bir raf ömrü sağlar. Güvenlik şeridi kolay açılır, koku yapmaz. Raf ömrünü güvenlik tıpa kontrolüyle bastırıp yapabilirsiniz. Dolapta yer kaplamayan bir üründür. Farklı tat arayanları ve gurmeleri memnun eder. Hafif bir acı tadıyla sizi cezbederken arkasından tatlı biber tadıyla sürprizlere tanık olabilirsiniz. Calve’nin acı tatlı dip sosu, patlıcanlı yemekler ve cağ kebabı gibi öğünlerin yanına yakışabilecek bir lezzettir. 300 gramlık miktarıyla uzun bir süre buzdolabında muhafaza edilebilir. Tatlı ve acı lezzetleri farklı zevklerle denemek isteyenlere önerilebilir. Tatlı acı dip sosun besin değeri yüksek ve sindirimi de kolay olur. Yüksek damak zevkine varmak isteyen müşterileri sürpriz tatlara hazırlar.

  • Uzun ömürlü
  • Enfes lezzetli
  • Veganların tercihi

Calve Tatlı Acı Dip Sos 300 gr Özellikleri

Calve Tatlı Acı Dip Sos 300 gr Özellikleri

Hoş ve şık tasarımı, kolay taşınabilirliğiyle uzun ömre sahip tatlı acı dip sos ile en güzel anılarınızı dostlarınızla tazeleyebilirsiniz. Lezzetli dönerlerinizin keyfini dip sosla çıkarabilirsiniz. Tatlı acı sos calve her farklı müşteri grubuna hitap edebildiği gibi veganlar tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Maç öncesi hazırlıkların, sürpriz partilerin, doğum günlerinin ve baş başa anların keyfini çıkarabilirsiniz. Kırmızı biber tadıyla oldukça lezzetli bir üründür. Makarnanın, mantının ve pek çok yemeğin yanına da uygundur. Eski anılarınızın hatırası olan salçalı ekmek yerine kullanabilir. Özellikle patlıcan yemeklerinin ya da mezelerin, neşeli keyifli vakitlerinizin anlamlı tatlarını oluşturabilirsiniz. Gurmelerin ve veganların güvenle tüketebildiği, içinde hayvansal gıdaların olmadığı bir doğallık sunar. Kahvaltı ve aperatif atıştırmalıklarla rahatlıkla tüketilebilir. İçerisindeki taze kırmızı biberlerin parçacıklarıyla hissedeceğiniz tadı, yoğurtlu bir meze çeşidi oluşturabilir.

Calve Tatlı Acı Dip Sos 300 gr ile Lezzetli Yemekler

Calve Tatlı Acı Dip Sos 300 gr ile Lezzetli Yemekler

Sonu gelmez partilerin, özel parti ve dizi film keyfinin, birlikte nice dostlukların, atıştırmalıkların yanında sos olarak güvenle kullanabilirsiniz. Cips, çiğ köfte, lahmacun gibi yiyeceklerle birlikte sofranızı donatır. Calve tatlı acı dip sos 300 gr ile babagannuş, sarma, dolma, salatalarınızla sofralarınızı güzelleştirebilir ve damak zevkinizi değiştirebilirsiniz. Et ve tavukseverler, bu sosu fırından çıkmış sıcacık ekmekle tüketebilir. Mangal keyfinizi küçük sürprizlerle süsleyerek neşeli anlarınıza farklı tatlar katabileceğiniz bir üründür. Farklı tadı ile dikkatleri üzerine çeken Calve tatlı acı dip sos birçok kişinin beğenisini toplar. 300 gram ambalajı ile uzun süre kullanılabilir. Pizza ve ton balıklı fesleğenli diyet salatanıza, köfte ve patates kızartmanıza ekleyebilir ve yeni lezzetler yaratabilirsiniz. Bulgur pilavının yanında meze olarak servis edebilir, afiyetle tüketebilirsiniz.

Veganların Tercihi Calve Tatlı Acı Dip Sos 300 gr

Veganların Tercihi Calve Tatlı Acı Dip Sos 300 gr

Hayvansal gıda tüketiminden uzak, günlük yaşamın stresinde farklı tatlar arayan veganlar için iyi bir tercih olabilir. Her türlü pişirmiş tahıl ve sebzede güvenle kullanılabilen Calve tatlı acı dip sos 300 gr fiyatı ile göz doldurur. Avantajlı fiyatı ile sos seven kişilerin ilgisini çeker. Veganlar, sağlıklı beslenme olarak aperatif ürünlerin tüketiminde kolaylıkla ve gönül rahatlığıyla tercih edebilirler. Bu ürünü kullanarak damak zevkinizde benzersiz değişiklikler yaratabilirsiniz. Özel davetinizde verdiğiniz kanepelerin yanında tatlı acı dip sos, ziyaretçilerinizin dikkatini çeker. Ürün, vegan tüketime uygun olup uygun fiyat ile müşterisini cezbeder. Aynı zamanda tereyağı üzerinde bir tavada güzelce kızarttığınız bu sos, ana yemeklere de eklenebilir. Gözünüze ve damağınıza hitap eden özel tatları sofranızda hissedebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Calve tatlı acı dip sos 300 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Özel tatlı acı sosa Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.