Calvin Klein Eternity Edt 100 Ml Erkek Parfümü

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Calvin Klein Eternity Edt 100 Ml Erkek Parfümü

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tüm ürünlerimiz 100% orijinal ve faturalıdır *Paketi açılmamış, ithalatçı firmanın etiketi üzerindedir *Jelatini açılmış ürünler iade kabul edilmemektedir. *ÜCRETSİZ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Boy 100 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Calvin Klein 088300105519 Eternity Edt 100 Ml Erkek Parfüm

Calvin Klein Eternity erkek parfümü, asil kokusuyla zamansız klasikler arasındadır. Gücünü ve etkisini görkemli üst, kalp ve dip notalarından alır. Cesur ve ikonik esansıyla her seferinde canlandırıcı ve tazeleyici bir his yaratır. Calvin Klein 88300105519 Eternity edt, parfüm dünyasını yeniden tanımlayan seçkin bir çalışmanın ürünüdür. Hassas ama maskülen, ince ama güçlü günümüz erkeğinin ruhunu sembolize eder. Calvin Klein Eternity edt erkek parfümün sporcular ile gezginler için de idealolan doğal ve hafif baharatlı esansı maceracı yönünüze hitap eder. Calvin Klein’in kendi sözleri ile Eternity erkeği: “Kendini hayatın temel değerlerine adamış bir romantiktir. Sevdikleri, işi, sağlığı ve mutluluğu için yaşar. Kendisi, çevresi ve kendi dünyası ile barış içindedir.”

  • Tüm cilt tipleri için uygun
  • Ferah ve oryantal
  • Temiz cilde ve kıyafete uygulanır.

Calvin Klein Eternity Erkek Parfümün Özellikleri Nelerdir?

Calvin Klein 088300105519 Eternity Edt 100 Ml Erkek Parfüm Fiyatları

Calvin Klein Eternity erkek parfümü, bu koleksiyona özgü güçlü çizgilere sahip cam şişesi ve gümüş renkli kapağı ile özel karton ambalajında satışa sunulur. 100 mililitrelik cömert miktarı ile uzun süre bu tazeleyici parfümün keyfini yaşayabilirsiniz. Calvin Klein Eternity erkek parfümü, tüm cilt tipleri için güvenle kullanılabilir. Ferah ve oryantal etkisi ile modern erkeğin tüm özelliklerini dışa vurmasını sağlayan iddialı bir kokudur. Güçlü, kendinden emin ve kararlı beylere hitap eder. Calvin Klein Eternity edt, her gün istenilen sıklıkta temiz cilt üzerine uygulanabilir. Daha etkili bir sonuç için kıyafetlere sıkılması da önerilir. Calvin Klein Eternity, hoş kokusu ile yaşam biçiminize uyum sağlayacak çok yönlü kullanıma uygun bir parfümdür. İş yerinde, arkadaş toplantısında ya da romantik bir buluşmada tarzınızı tamamlayacak gizli silahınızdır.

Calvin Klein Erkek Parfüm Kaliteli ve Kalıcı mıdır?

Calvin Klein 088300105519 Eternity Edt 100 Ml Erkek Parfüm Fiyatları

Dünyanın önde gelen markalarından Calvin Klein; otantik, modern ve minimalist tarzı ile üretim yaptığı her alanda fark yaratır. Bu anlayışın bir eseri olan Calvin Klein Eternity edt 100 ml erkek parfümü, kaliteli ve kalıcı ama baskın olmayan ferah bir kokuya sahiptir. Her hissedilişte sizin ve çevrenizdekilerin koku duyularını nazikçe okşar. Temiz teninize ve kıyafetlerinize sıktığınızda ağırlaşmadan ve hiçbir rahatsız edici durum yaşatmadan gün boyu farklı notaları ile size eşlik eder. Calvin Klein Eternity erkek parfümü, vücut ısınız ve hareketleriniz ile koku moleküllerini yeniden aktive ederek hoş bir tazelik yaşatır. Calvin Klein’ın zamansız klasikler hâline gelen bütün ödüllü kokuları gibi Eternity parfüm de tüm dünyada erkekler tarafından sevilerek kullanılır. Calvin Klein Eternity edt erkek parfümü, kalıcılığı ile cesur tarzınızı yansıtır.

Calvin Klein Eternity Erkek Parfümün Kokusu Nasıldır?

Calvin Klein 088300105519 Eternity Edt 100 Ml Erkek Parfüm Fiyatları

Calvin Klein Eternity erkek parfümü, ferah ve oryantal esansı ile modern erkeğin gerçek kokusudur. Önce tepe notalarındaki bergamot, limon, portakal ve lavantaduyulur. Zaman geçtikçe kalp notasındaki portakal çiçeği, kişniş, ardıç ve mügenin eşsiz ahengi sahneye çıkar. Finalde dip notalarında bulunan sandal ağacı, gül ağacı, misk ve kehribar esansları ile baş döndüren bir etki yaratır. Bu en seçkin kokuların harmonisinden berrak, erkeksi ve güçlü Calvin Klein Eternity edt erkek parfümü ortaya çıkar. Aşırıya kaçmadan son derece zarif şekilde varlığını hissettiren bir etki bırakır. Yenilemeniz gerekmeden uzun saatler teniniz ile uyum içerisinde varlığını sürdürür. Calvin Klein Eternity, her mevsim rahatlıkla kullanılacak eşsiz bir parfümdür. Calvin Klein Eternity edt 100 ml erkek parfüm yorumlarını Trendyol ürün değerlendirmeleri bölümünden okuyarak gerçek kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ardından sadece birkaç tıklama ile bu eşsiz kokuya hesaplı bir şekilde sahip olabilirsiniz.