Calvin Klein In2U Edt 150 ml Kadın Parfümü 088300196869

1.797,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Calvin Klein In2U Edt 150 ml Kadın Parfümü 088300196869

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİLAY KOZMETİK Satıcı Ünvanı: DİLAY KOZMETİK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0296060584100001 Vergi Kimlik Numarası: 2960605841
    Bu ürün DİLAY KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • In2U Edt 150 ml Kadın Parfümü 088300196869

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 150 ml
  • Boy 100 - 200 ML
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Calvin Klein In2U Edt 150 ml Kadın Parfümü

İçinizdeki cazibeyi ortaya çıkaracak Calvin Klein ck in2u edt 150 ml kadın parfüm ferah ve çiçeksi kokusuyla tarzınızı tamamlar. Tepe noktasında pembe üzüm, kalp notasında şeker orkidesi ve dip notasında neon amber harmanı, hislerinize uyum sağlar. CK IN2, teknoloji araçlarıyla iletişim halinde olan, ilk kez kullandıkları iletişim araçlarıyla tanımlanan yeni nesile, yani teknoseksüellere kendileriyle özdeşleştirebilecekleri bir parfüm sunmaktadır.

Yaklaşık %5-15 esans oranına sahip Ck ın2u kadın parfümü, Eau de Toilete (EDT) sayesinde 2-4 saate kadar kalıcılığını korur ve size özel etkili bir kokuya sahip olmanızı sağlar. Hassas ciltlere de uygun olan Calvin Klein CK IN2U EDT 150 ml kadın parfüm, kıyafetlerde iz bırakmaz ve gün boyu rahatça kullanılabilir.

  • Tepe Noktası: Pembe Üzüm
  • Kalp Notası: Şeker Orkidesi
  • Dip Notası: Neon Amber

Calvin Klein In2U Edt Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Calvin Klein In2U Edt Kadın Parfümünün Kokusu Nasıldır?

Eşsiz kokusu ile sizinle özdeşleşecek in2u kadın parfüm kendinden emin ve başarılı kadınların tercihidir. Kıyafet ve aksesuarlarla mükemmel bir uyum yakalayacak olan parfüm, çiçeksi ve ferah bir kokuya sahiptir.

Yaz-kış severek kullanacağınız parfüm, kokusuyla herkesi kendisine hayran bırakır. Üst notalarında pembe üzüm, orta notalarında şeker orkidesi ve alt notalarında neon amber ile muhteşem bir kokuya sahip in2u kadın parfüm edt 150 ml tüm duyularınızı harekete geçirir ve size canlılık katar.

Amerika’da, benzersiz kokular yayarak dünyanın en ünlü parfüm markası sıfatını kazanmış olan Calvin Klein kaliteden ödün vermek istemeyenlerin tercihidir. Muhteşem kokusunu yanı sıra bir tasarım harikası olan parfümler, odanızda biblo gibi durarak görenleri kendisine hayran bırakır. Ck in2u fiyat açısından oldukça makul olması nedeniyle kaliteyi uygun fiyata mâl edebileceğiniz bir üründür.

Calvin Klein In2U Edt Kadın Parfümünün Kokusu Kalıcı mıdır?

Calvin Klein In2U Edt 150 ml Kadın Parfümü

Tüm cilt tiplerine uygun olan parfüm cildinizde uzun süre kalır. %10-15 esas oranına sahip olan Calvin Klein IN2U, 2-4 saat kalıcılığını korumaktadır. Parfümün kokusunun etkili ve kalıcı olması için Calvin Klein IN2U parfümü, bilek, kulak arkası ve boyun bölgelerinde kullanabilir, ayrıca parfümün yayılmasını sağlamak için de saçınıza sıkabilirsiniz.

Calvin Klein IN2U parfümün çiçeksi kokusunun kalıcılılığını koruması için uygun koşullar altında ambalajı içerisinde saklanması gerekmektedir. Uygun koşullar altında saklandığında  kalıcılığını uzun süre korur ve ilk günkü gibi kokar.

2 ile 4 saat kalıcı kokuya sahip in2u edt 150 ml kadın parfümü 150 ML’lik şişesi ile uzun süreli kullanıma uygundur. Kadınlar için üretilen In2U Edt 150 ml kadın parfümü 088300196869  cesur ve fresh kokusuyla özgüvenli ve güçlü bir imaj yaratmaktadır. Kadının feminenliğini ve cazibesini iki katına çıkarır.

Calvin Klein In2U Edt Kadın Parfümü Uygun Fiyatlı mıdır?

1968 yılından bugüne parfümde bir dünya markası olan Calvin Klein, uzun süre kalıcı kokuları ile bilinen bir markadır. Calvin Klein’ın parfümleri şık ve zarif tasarımları ile de dikkat çekmekte ve görenlerin gözlerini kamaştırmaktadır. Yoğun ilgi gören bu parfümün tercih edilme nedenlerinden biri de fiyat olarak oldukça uygun olmasıdır.

Calvin Klein’ın başarılı parfümlerinden olan Calvin Klein IN2U, hafif notaları ve çiçeksi kokusuyla dikkat çekmektedir. IN2U Kadın Parfüm EDT 150 ml ambalaja sahiptir. Ambalajı size uzun süre yeter ve kullanım süresi boyunca kokusunda herhangi bir bozulma olmaz.

Gerek kalitesi gerek de ambalaj tasarımı ile adından söz ettiren Calvin Klein IN2U, oldukça uygun fiyatlarla Trendyol’da satışa sunulmaktadır. Ayrıca site üzerinden ürünü kullanmış olan kişilerin  In2U Edt 150 ml Kadın Parfümü 088300196869 yorum ve tavsiyelerini okuyarak, parfüm ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.