Çam Sakızı Çamsakızı Ilık Ağda

112 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (77)
Kurumsal Fatura
47,93 TL
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çam Sakızı Çamsakızı Ilık Ağda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KRİSTALYA AVM Satıcı Ünvanı: MUHAMMED SOYLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7760401764
    Bu ürün KRİSTALYA AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamsakızı kavanozunu 10 dakika kaynar suyun içinde bekletiniz (çamsakızı'nın içine su kaçırmayınız) eriyen çamsakızı'nı mutfağınızda bulunan mermerin veya betonun üzerine kullanacağınız miktarda dökünüz
  • Dökülen çamsakızı'nı biraz ılıdıktan sonra iki parmağınızla kaldırınız
  • Elinize aldığınız çamsakızı'nı bir sakız gibi uzatıp katlayınız
  • Çamsakızı bu sayede özleşip sapsarı olacaktır
  • Kullanacağınız yerlere yapıştırınız
  • Ağdanın alt ucundan tutup yukarıya doğru hızla çekiniz
  • Çamsakızı'nı kullanım anında vücudun ıslak ve terli olmaması önerilir

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Organik
  • Form Kavanoz
  • Paket İçeriği 10+
  • Ürün Tipi Normal Ağda
Geri Bildirim Ver

Çam Sakızı Çamsakızı Ağda

Çam sakızı ağda; doğal bitki özlerinden elde edilen formülü ile istenmeyen tüyleri cildinize zarar vermeden, kolayca temizlemenizi sağlar. Doğal reçinelerden özel olarak hazırlanan ağda, cildinizdeki istenmeyen tüyleri kökünden alır. Uzun süreli bir pürüzsüzlük ve temizlik hissi verir. Çam sakızı ağda; çubuk ya da bant gibi yardımcı malzemelere ihtiyaç duymadan, pratik bir şekilde tüylerinizden kurtulmanızı sağlar. Vücuttaki tüyleri kökünden almanın yanı sıra cildi havalandırır ve bol oksijen almasını sağlar. Benzersiz kokusuyla ferahlık hissi verir. Çam sakızı ağda içindekiler sayesinde güvenli bir kullanım sunar. Doğal ve bitkisel ürünlerden oluşan içeriği sayesinde cildinizi tahriş etmeden etkili sonuçlar almanızı sağlar.

  • Tüm cilt tipleri ile uyumludur.
  • Kavanoz içerisinde yer alır.
  • Organiktir.

Çam Sakızı Ağdanın Genel Özellikleri Nelerdir?

Çam Sakızı Ağda

Kimyasal madde barındırmayan çam sakızı ağda, temiz içeriği sayesinde tüm cilt tiplerinde rahatlıkla kullanılabilen bir üründür. Bitkisel içeriğe sayesinde cilde zarar vermez. Aksine cildi besleyerek yumuşaklık kazandırır. Çam sakızı ağda ile cildiniz uzun süre pürüzsüz kalır. Düzenli aralıklarla uygulandığında diğer tüm sir ağdalar gibi kıl köklerini zayıflatır ve tüylerin geç çıkmasını sağlar. Çam sakızı ağda ile hayalini kurduğunuz temiz ve pürüzsüz cilde sahip olabilirsiniz. Herhangi bir güzellik merkezine gitmeden evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz ürün, pratik kullanımı ile büyük kolaylık sağlar. Cildi yormadan ve yıpratmadan tüylerin alınmasına imkân tanır. Doğal bitki özlerinden elde edilmiş formülü sayesinde kızarıklık, yanma hissi, kaşıntı gibi şikayetleri en aza indirir. Son derece büyük bir kavanoz içerisinde yer alan ağda, uzun süreli kullanım sağlar.

Çam Sakızı Ağda Nasıl Kullanılır?

Çam Sakızı Ağda

Çam sakızı ağda; güzellik merkezine gitmeye gerek kalmadan, evinizin konforunda epilasyon işlemi yapmanıza imkân tanır. Vücudunuzdaki tüyleri kıl kökünden alır ve cildinize pürüzsüz bir görünüm katar. Yüz ve bıyık hariç tüm vücut tüylerinin alınması için kullanılabilir. Çam sakızı ağdanın kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Öncelikle kavanozu yaklaşık 10 dakika kadar kaynar suda bekletin. Bu süre ağdanın erimesi için gereklidir. Ardından eriyen ağdayı bir mermerin üzerine kullanacağınız kadar dökün. Biraz soğuduktan ağdayı iki parmağınızla kaldırın ve uzatın. Daha sonra katlayarak ağdanın özdeleşip sarı bir renk almasını sağlayın. Artık ağdayı kullanacağınız bölgeye yapıştırabilirsiniz. Ardından tüylerin çıkış yönünün tersine doğru hızla çekerek işlemi sonlandırabilirsiniz. Ağda uygulaması yapılacak bölgenin ıslak ya da terli olmaması sorunsuz bir uygulama için önemlidir.

Çam Sakızı Ağda Cilde Zarar Verilir mi?

Çam Sakızı Ağda

Çam sakızı ağda; organik, kaliteli ve sağlıklı bir üründür. Hassas, yağlı, karma veya kuru fark etmeksizin tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilir. Cilt yüzeyinde herhangi bir tahrişe veya irritasyona neden olmaz.Uygulama sonrasında kaşıntı, kızarıklık gibi problemlerle karşılaştırmaz. Pratik bir şekilde etkileyici sonuçlar almanızı sağlar. İstenmeyen tüyleri kökünden almanın en pratik yollarından biridir. Kıl köklerini zayıflatarak tüylerin daha geç çıkmasını sağlar. Sizi uzun süre epilasyon derdinden kurtaracak olan çam sakızı ağda son derece etkili bir üründür. Çam sakızı ağda kullananlar tarafından yapılan yorumlar da ürünün başarısını ortaya koymaktadır. Bu ürün Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Çam sakızı ağda fiyat takibi yaparak kampanya ve indirim dönemlerinde ürünü daha da uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’daki çam sakızı ağda yorumları ve tavsiyelerini okuyarak ürün ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Ürünü Trendyol güvencesiyle satın almak için hemen sipariş oluşturabilirsiniz.