Çam Tohumculuk Liquidambar Bonsai Ağacı Tohumu 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu

33,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  33,99 TL
%10 indirim
8 x  30,59 TL
244,73 TL
%11 indirim
9 x  30,25 TL
272,26 TL
%12 indirim
10 x  29,91 TL
299,11 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
5 Al 4 Öde
300 TL'ye %20 İndirim
Kurumsal Fatura
34,90 TL
5 Al 4 Öde
169 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
39,99 TL

Ürün Bilgileri

Çam Tohumculuk Liquidambar Bonsai Ağacı Tohumu 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çam Tohum Çiçek ve Fidancılık Satıcı Ünvanı: SERDAR ÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6025925120200000 Vergi Kimlik Numarası: 2280562380
    Bu ürün Çam Tohum Çiçek ve Fidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçeriği
  • 5 Adet Bonsai Tohumu

Ürün Özellikleri

  • Tip Bitki Tohumları
Geri Bildirim Ver

Çam Tohumculuk 63601672 Liquidambar 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu

Çam tohumculuk 5 adet bonsai ağacı tohumunu bahçelerinizi yeşillendirmek ve bulunduğunuz ortama estetik bir görünüm kazandırmak için tercih edebilirsiniz. Bonsai yapısı gereği bakımı kolay bir ağaçtır. Sahip olduğu egzotik şekilleri bulunduğu ortama görsel niteliği yüksek bir duruş kazandırır. Bonsai ağacının insanların ruh halinde olumlu tesirler bıraktığına ilişkin derin bir inanç da bulunmaktadır. Bu ağaçların kendisine has bir felsefeleri olduğuna inanılmaktadır. Bu inançlar insanların bu minyatür ağaçlara yönelik ilgisini artırmıştır. İnsan ile doğa arasında bir uyumu gösteren bu ağaçlar bulunulan ortamda sakin bir dinginlik yaratmaktadır. Bu nedenle iç mekanların dekorasyonunda yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Çam tohumculuk liquidambar bonsai ağacı tohumu da kişilerin mental sağlığını iyileştirir ve çevrelerine muazzam bir görsellik katar.

  • İç/dış mekan bitkisi
  • Kolay bakım
  • Dekoratif

Çam Tohumculuk Bonsai Ağacı Tohumu Hangi Ortamlarda Yetiştirilir?

Çam Tohumculuk Bonsai Ağacı Tohumu Hangi Ortamlarda Yetiştirilir?

Çam tohumculuk 5 adet bonsai ağacı tohumunu yetiştirmek için dikkat edilmesi gereken birkaç unsur mevcuttur. Bonsai ağaçları açık havada kaplarda yetiştirilen ılıman iklim ağaçlarıdır. Bir evin yapay ortamında havasız ve susuz tutulan bu ağaçlar zayıflar ve zaman içerisinde ölürler. Ama bazı tropikal ve alt tropikal bonsai ağaç türünün hayatta kalması ve iç mekânlarda sağlıklı büyümesi mümkündür. Bonsai dikmek için belirli periyotlar vardır. Baharın ilk haftaları bonsai dikmek için en uygun zamanlardır. Eğer tohumdan bir bonsai yetiştirmekteyseniz, ekim işlemini sonbaharda yapmalısınız. Ekilen tohumlar baharda filizlenmeye başlamaktadır. Çam tohumculuk 5 adet bonsai ağacı tohumu yorumlarını inceleyerek de diğer kullanıcıların düşüncelerini ve kullanım şekillerini öğrenebilirsiniz. Bu kolay yetiştirilen ve görsel açıdan dikkat çeken bonsai ağacının sizin evinize de renk katacağı kesindir.

Çam Tohumculuk 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu Ömrü Ne Kadardır?

Çam Tohumculuk 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu Ömrü Ne Kadardır?

Çam tohumculuk 5 adet bonsai ağacı tohumu özel yetiştirme stratejileri ile aslında bakımı kolay olan saksı içerisinde de filizlenen bodur ağaçlardır. Bonsai bakımı özen ister ancak çok zor değildir. Yeterli koşullar sağlandığı müddetçe uzun yıllar yaşayıp size bir hayat arkadaşı olabilir. Ortalama insan ömründen daha fazla yaşayabilen bonsailer olduğu gibi birkaç yıl hayatta kalan bonsailer de vardır. Bonsai ağacının kaç yıl yaşadığı konusunda birden farklı cevap mevcuttur. Bonsai ağaçları yol kenarında, ormanda ya da parklarda karşılaştığımız ağaçlarla benzerlik göstermektedir. Bu nedenle yaşam süreleri de bu ağaçlarla doğru orantılı bir şekilde değişmektedir. Bakımına gösterdiğiniz özen derecesi, ağacın ömrünü de aynı oranda etkilemektedir. İyi bir bakımla ağacınızı 100 yıl kadar da yaşatabilirsiniz, kötü bir bakımla ağacınızı ilk haftada da yok edebilirsiniz.

Çam Tohumculuk 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu Bakımı Nasıldır?

Çam Tohumculuk 5 Adet Bonsai Ağacı Tohumu Bakımı Nasıldır?

Çam tohumculuk 5 adet bonsai ağacı tohumu oldukça kolaydır. Tohumların patlama ve belirli bir olgunluğa ulaşma süresi türden türe değişiklik göstermektedir. Genellikle bu süre 3-8 hafta sürebilir. Tohumlar dışarı çıktığında ortam ılık olmalıdır. Çok sıcak ya da çok soğuk ortam tohumları olumsuz etkilemektedir. Tohumların dikildiği bölge bolca ışık almalıdır. Işık tohum gelişiminde oldukça önemli bir faktördür. Tohumlar fotosentez yaparak enerji üretebilmelidir. Tohumların nemli ortamda olması gerekir. Nemli ortam onları suya alıştırır ve tohumlar kolayca köklenir. Çok ıslak ya da çok kuru ortam tohumların çürümesine sebep olur. Filizlendirmek için hazır olan tohumlarınızı toprağın hemen altına ekmeniz gerekmektedir. Üzerine ara sıra su sıkarak filizlendirme sürecini hızlandırabilirsiniz. Çam tohumculuk 5 adet bonsai ağacı tohumu fiyatı bütçe dostu olduğundan Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.