Çam Tohumculuk Pembe Orkide Tohumu 5 Adet Tohum Phalaenopsis Çiçek Tohumu

44,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  44,99 TL
%10 indirim
8 x  40,49 TL
323,93 TL
%11 indirim
9 x  40,04 TL
360,37 TL
%12 indirim
10 x  39,59 TL
395,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
169 TL'ye 10 TL İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
49,99 TL

Ürün Bilgileri

Çam Tohumculuk Pembe Orkide Tohumu 5 Adet Tohum Phalaenopsis Çiçek Tohumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çam Tohum Çiçek ve Fidancılık Satıcı Ünvanı: SERDAR ÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6025925120200000 Vergi Kimlik Numarası: 2280562380
    Bu ürün Çam Tohum Çiçek ve Fidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Salepgiller veya Orkidegiller, Asparagales takımına ait bir familyadır. Salepgiller familyası çiçekli bitkilerin ikinci büyük familyasıdır. Dünyada yaklaşık 880 cins ve 22 binden fazla tür ihtiva etmektedir.
  • Saksıda yetiştirmeye uygundur.
  • Çimlenme oranı %99 dur.
  • EKİM BİLGİSİ
  • Her bir tohumu 1 pet bardağa çiçek toprağına 3 cm derine ekip ilk sulamayı yapınız. Günlük 1 saat kadar güneş alan bir yere bırakıp 3 günde bir püskürtme usulü sulayınız. Tohumlarınızı çimlenip toprak üzerinde görmeye başladığınızda ise güneşli bir yere alınız ve 3 günde bir su vermeye devam ediniz. 10 cm kadar olduğunda ise bardaklardan toprakları ile çıkartarak taşımak istediğiniz yere taşıyarak dikebilirsiniz efendim.
  • PAKET İÇERİĞİ
  • 5 Adet Tohum

Ürün Özellikleri

  • Tip Çiçek Tohumu
Geri Bildirim Ver

Çam Tohumculuk Pembe Orkide Phalaenopsis Çiçek Tohumu 5 Adet

Hobi olarak sebze, meyve veya çiçek ekerek zamanını değerlendirenler vardır. Özellikle evlerinde veya iş yerlerinde dekoratif açıdan da etkisi kullanılabilen çiçekler, kolay ekilip yetiştirilebilir özelliktedir. Çam Tohumculuk pembe orkide phalaenopsis çiçek tohumu 5 adet, yaklaşık 60 tür cins arasından dikkat çeker. Salepgiller (Orchidaceae) familyasından bir orkide cinsidir. Tropikal olması ile sevilir ve beğenilir. Güve görünümüne sahip oldukları için tropikal güveleri anımsatır. Türkiye’de ve dünya genelindeki değerli çiçek türleri arasındadır. Diğer çiçekli bitkilere oranla bakımı ve yetiştirme özen gerektirir. Yetiştirilmesi, sulanması ve bakımı düzenli aralıklarda yapılır. Yıl içinde belirli günlerde sararan veya çürümüş olan kısımları makas ile budanır. Doğrudan güneş ışığı istemez yapıdadır. Güneş ışığı haricindeki ışıklardan da yararlanabilir özelliğe sahiptir. Mevsim fark etmeden oda sıcaklığında yetiştirilir.

  • Her mevsim yetişir
  • Estetik görünüm
  • Hoş koku

Dikkat Çeken Çam Tohumculuk Pembe Orkide Özellikleri

Dikkat Çeken Çam Tohumculuk Pembe Orkide Özellikleri

Yılın her günü stabil sıcaklıktaki bir yerde konumlandırılır. Pembe orkide phalaenopsis çiçek tohumu 5 adet, hava akımından kolay etkilenir. Bu etkilenmelerin olumsuz olmaması adına belirli önlemler alınır. Hemen her bitkideki gibi zaman içinde topraktaki mineralleri ve vitaminleri tüketir. Bu nedenle yıl içinde bir ya da iki kere vitamin ve mineral desteği sunulur. Bakım yapılacağı zamanlarda saksı değişimi de yapılır. Saksıyı genelde sıcak ayların başlangıcı olduğu için mayıs ayında değiştirmek önerilir. Orkidenin bulunduğu ortamda herhangi bir cisimle temasta bulunmaması gerekir. Aksi takdirde üzerinde lekeler oluşabilir. Çam Tohumculuk pembe orkide phalaenopsis çiçek tohumu 5 adet kullananlar arasına girmek isterseniz ürünün tüm aşamalarına tanıklık ederek çiçeği yetiştirebilirsiniz. Çiçeğin yetiştirilmesindeki önemli noktalardan biri kış aylarında oda sıcaklığının 15 °C’ın altında olmaması gerekir.

Çam Tohumculuk Pembe Orkide Yetiştirme Süreci

Çam Tohumculuk Pembe Orkide Yetiştirme Süreci

Orkideler, geniş ve ferah alanlarda yetiştirildiği zaman sağlıklı bir şekilde büyür. Bakım ve sulama esnasında dikkat edilmesi gereken noktalar bulunur. İlk olarak oda sıcaklığındaki su ile sulanmalıdır. Kışın bitki aşırı soğuktan korunmalıdır ve minimum seviyede su verilmelidir. Yazın ise suya ihtiyaç duyacağı için verilen su miktarı artırılır. Suyu toprağın her kısmına ulaşacak şekilde vermek gerekir. Sularken kullanılan kap ile her seferinde aynı ölçüde sulama yapılıdır. Aynı gün aynı miktar su, orkide yetiştiriciliğinde önemlidir. Orkidenin yapısında değişken bir durum görülmedikçe sulama kabı, ölçüsü ve miktarı aynı kalmalıdır. Hormon ve GDO bulunmayan tohumlardır. Tohumdan yetişen orkidelerin büyüdükten sonra verdikleri tohumlarla yeni ekimler yapılabilir. Çam Tohumculuk pembe orkide phalaenopsis çiçek tohumu 5 adet yorumları incelendiğinde yetiştirme aşamalarında dikkat edilecek ek detaylar görülebilir.

Bütçe Dostu Çam Tohumculuk Pembe Orkide Fiyatları

Bütçe Dostu Çam Tohumculuk Pembe Orkide Fiyatları

Orkide bitki çiçeğinin çoğaltılması mümkündür. Bitki kökünden ayırma yöntemi veya kökten uca doğru uzanan kısımlardaki ince bitki yerleri ile çoğaltılabilir. Büyüyen orkidelerden bu kısımları alarak farklı saksılara dikebilirsiniz. Bu sayede yeni orkideler elde edilir. Kolay ve zaman konusunda yoran bir işlem olmaması da çiçeklerle vakit geçirmeyi daha keyifli bir hale getirir. Kaliteli bir şekilde üretilen ve karşınıza çıkan tohumlar ile yaşam alanlarınıza renk ve canlılık kazandırabilirsiniz. Kışın minimum oranda sulama ile sağlıklı bir şekilde yetiştirilir. Yazın ise su miktarı artarak ihtiyaca göre daha fazla sulama yapılır. Doğal tohumlar olması yetiştirme aşamasını kolaylaştırır. Pembe rengi ortamlara soft bir dokunuş yapar. Çam Tohumculuk pembe orkide phalaenopsis çiçek tohumu 5 adet fiyatları uygun aralıklarda seyreder. Siz de Trendyol güvencesiyle çiçek tohumunu alabilirsiniz.