Çam Tohumculuk Pitaya Ejder Meyvesi Tohumu 10 Adet Tohum Pithaya Dragon Fruit

38,49 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  38,49 TL
%10 indirim
8 x  34,64 TL
277,13 TL
%11 indirim
9 x  34,26 TL
308,30 TL
%12 indirim
10 x  33,87 TL
338,71 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
39,99 TL
5 Al 4 Öde
169 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
39,99 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
42,99 TL

Ürün Bilgileri

Çam Tohumculuk Pitaya Ejder Meyvesi Tohumu 10 Adet Tohum Pithaya Dragon Fruit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çam Tohum Çiçek ve Fidancılık Satıcı Ünvanı: SERDAR ÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6025925120200000 Vergi Kimlik Numarası: 2280562380
    Bu ürün Çam Tohum Çiçek ve Fidancılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN AÇIKLAMASI
  • Pitaya, bilimsel anlamda Hylocereus cinsi çeşitli kaktüs türlerinin olarak adlandırılan meyvesidir. En önemlisi ve yaygın olanı da Hylocereus cinsinden olanlardır.
  • Saksıda ve bahçede yetiştirmeye uygundur.
  • Çimlenme oranı %99 dur.
  • EKİM BİLGİSİ
  • Her bir tohumu 1 pet bardağa çiçek toprağına 3 cm derine ekip ilk sulamayı yapınız. Günlük 1 saat kadar güneş alan bir yere bırakıp 5 gün ara ile püskürtme usulü sulama yapınız.
  • Tohumlarınız çimlenip toprak üzerinde görmeye başladığınızda ise güneşli bir yere alınız ve 3 günde bir püskürtme usulü su vermeye devam ediniz. 10 cm kadar olduğunda ise bardaklardan toprakları ile çıkartarak taşımak istediğiniz yere taşıyarak dikebilirsiniz.
  • Pket İçeriği
  • 10 Adet Tohum

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Tohumu
Geri Bildirim Ver

Çam Tohumculuk Pitaya Ejder Meyvesi Tohumu 10 Adet

Ejder meyvesi, sağlığa faydaları ile bilinen lezzetli bir egzotik meyve olarak bilinir. Ürün, sahip olduğu vitaminli ve mineralli doğal yapısı sebebiyle pek çok kişi tarafından sık sık tüketilir. Bu sağlıklı yiyeceği siz de evinizde yetiştirebilirsiniz. Ejder meyvesi tohumu alarak ürünü kendiniz yetiştirebilir ve doğal üretim sayesinde katkı maddesi kullanmadan bu sağlıklı yiyeceğe sahip olabilirsiniz. Çam Tohumculuk verimli tohumları ile bilinen kaliteli bir markadır ve ejder meyvesi tohumları da vardır. Bu paket içerisinde 10 adet tohum vardır. Özel yetiştirme talimatlarını dikkate alarak siz de bu tohumların yeşermesini sağlayabilir ve kendi yiyeceğinizi yetiştirmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Pitaya ejder meyvesi evde üretim setiyle bu meyveyi evde yetiştirebilir ve düzenli kullanım sonucunda sağlığınız üzerindeki olumlu etkilerini görebilirsiniz.

  • Set içerik
  • Sağlığa faydalı yapı
  • Pratik talimatlarla kullanım

Güvenilir Çam Tohumculuk Ejder Meyvesi Tohumu 10 Adet

Güvenilir Çam Tohumculuk Ejder Meyvesi Tohumu 10 Adet

Pitaya ejder meyvesi fidanı çimlenme oranı %99’a oldukça yakındır. Yetiştirmesi oldukça kolay olduğundan siz de bu ürünü yetiştirebilir ve bahçecilik konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz. Hylocereus cins kaktüslerin ürünü olan bu meyve, oldukça lezzetli bir aromaya sahiptir. Farklı şekillerde yetiştirilmeye uygundur, bu sebeple de pek çok kişi tarafından tercih edilir. Saksıda veya bahçede rahatlıkla büyütebilirsiniz. Bahçesi bulunmayan ve balkonda bitki bakmak isteyen kişiler için oldukça uygun bir seçenek olduğu söylenebilir. Çam Tohumculuk pitaya ejder meyvesi tohumu 10 adet üründen her birini farklı pet bardaklar içerisine ayrı ayrı yerleştirmeniz ve 3 cm yüksekliğinde toprak içerisine yerleştirmeniz gerekir. Günde yaklaşık 1 saat güneşte ve sonrasında doğrudan güneş almayan bir yerde bekleterek yeşillenmesini sağlayabilirsiniz. 5 günde bir düzenli sulama yaparak bitkinizin yeşermeye başladığını görebilirsiniz.

Çam Tohumculuk Ejder Meyvesi Tohumu 10 Adet Yorumları

Çam Tohumculuk Ejder Meyvesi Tohumu 10 Adet Yorumları

Çam Tohumculuk pitaya ejder meyvesi tohumu 10 adet fiyat belirlemesi sırasında ürünlerin kalitesi gibi pek çok farklı özellik dikkate alınır. Firmanın bünyesinde olan bu ürünler %99 çimlenme şansına sahiptir. Siz de bu kaliteli ürünler sayesinde yetiştirme talimatlarına uyarak kısa sürede bitkinizin yeşermesini sağlayabilirsiniz. Ürünleri ilk olarak 3 cm yüksekliğinde toprak altında tutup 5 günde bir su püskürtmeniz yeterlidir. Toprak üzerinde yeşillik görmeye başladıktan sonra 3 günde bir su püskürtmeye başlayabilirsiniz. Bitki yaklaşık olarak 10 cm olduğundan istediğiniz uygun yere taşıyabilirsiniz. Yeşerme sürecinde ürünü günde 1 saat güneşli bir yerde tutmanız uygun olabilir. Çam Tohumculuk pitaya ejder meyvesi tohumu 10 adet yorum bölümüne baktığınızda ürünlerin kalitesine odaklanan olumlu geri dönüşleri okuyabilirsiniz. Siz de evinizde kaliteli, organik ejder meyvesi bitkisi yetiştirmek istiyorsanız bu 10’lu setten edinebilirsiniz.

Dikkat Çeken Çam Tohumculuk Ejder Meyvesi 10 Adet Tohum

Dikkat Çeken Çam Tohumculuk Ejder Meyvesi 10 Adet Tohum

Çam Tohumculuk pitaya ejder meyvesi tohumu 10 adet kullananlar ürünü yetiştirmekten ve tüketmekten hoşlanan kişilerdir. Bahçede ve saksıda yetiştirme koşullarına uyum sağlayan bu özel ürünler sayesinde siz de kolayca bitki yetiştirmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Bitki yetiştirmek ve toprakla ilgilenmek stres atmanızı sağlar ve rahatlamanıza da imkan verir. Meyveyi organik koşullar altında yetiştirerek faydalarından istifade edebilirsiniz. Siz de tohumdan meyveye bitkinin gelişimini görmek istiyorsanız bu kullanışlı seti edinebilirsiniz. Set içerisinde toplam 10 adet ürün bulunur. Her bir tanenin yeşillenme oranı %99’dur. Yüksek çimlenme oranı sayesinde siz de bu üründen edinebilir ve kendi evinizde ejder meyvesi yetiştirmeye çalışabilirsiniz. Trendyol sayesinde Çam Tohumculuk pitaya ejder meyvesi tohumu 10 adet satın alarak hem lezzetli hem de sağlıklı olan bu meyveyi evinizde kendiniz yetiştirebilirsiniz.