Genel Markalar Wın3030 Otomatik Cam Silme Robotu

8.749 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Wın3030 Otomatik Cam Silme Robotu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Binbircesit Satıcı Ünvanı: BİNBİRÇEŞİT ELEKTRONİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175043237200015 Vergi Kimlik Numarası: 1750432372
    Bu ürün Binbircesit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Wın3030 Otomatik Cam Silme Robotu

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 51 Dba - 60 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Robot
  • Haritalandırma Yok
  • Yer Silme Özelliği Yok
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
  • Aşılabilir Engel Seviyesi 3 cm
  • Hazne Kapasitesi 0-250 L
Geri Bildirim Ver

CAMBOT WIN3030 Otomatik Cam Silme Robotu

Ev temizliğinin zahmetli, yorucu ve zaman alan işlemlerinin başında cam silmek gelir. Etkili bir temizlik için ihtiyaç duyduğunuz tüm özellikler Cambot WIN3030 25×25×8.5 cm otomatik beyaz cam silme robotunda mevcuttur. Cam silmeyi son derece pratik ve zahmetsiz bir hâle getiren bu ürünü; fayans, parke ve diğer yüzeylerde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Hafif ve fonksiyonel tasarımıyla ön plana çıkan Cambot WIN3030 otomatik cam silme robotu, varlığını hissettirmeyen bir ses seviyesinde çalışır. Temizlik alışkanlıklarınızı değiştirmenize olanak tanıyan söz konusu cihaz, uzun süreli kullanımlarda enerji ve zamandan tasarruf etmek isteyenler için idealdir.

  • Güvenli bir kullanım sağlayan 4 metrelik emniyet halatı
  • Tüm pürüzsüz yüzeylerde kullanıma uygun
  • iOS ve Android cihazlar ile kontrol imkânı

CAMBOT WIN3030 Otomatik Cam Silme Robotunun Özellikleri

CAMBOT WIN3030 Otomatik Cam Silme Robotunun Özellikleri

Yüksek performansı ve fonksiyonel tasarımı tek bir cihazda birleştiren Cambot WIN3030 25×25×8.5 cm otomatik cam silme robotu, pratik bir temizlik işlemini mümkün hâle getirir. Söz konusu cihaz, tüm cam yüzeylerde dikey ve yatay enlem doğrultusunda temizlik yapabilir. Camlara ek olarak; fayans, parke, mermer ve diğer pürüzsüz zeminler üzerinde de etkili bir temizlik sağlayan bu ürün tüm yüzeylerde maksimum temizlik vadeder. Cambot WIN3030 25×25×8.5 cm otomatik beyaz cam silme robotunun fırçasız motoru 6 milimetreden kalın camlarda dahi etkili bir temizlik sağlar. Söz konusu cihaz, 65 dB'den daha düşük bir ses seviyesinde çalışır. Gürültü kirliliği oluşumunu engellemesi sayesinde etkili ve verimli bir temizliği günün her saatinde erişilebilir kılar.

CAMBOT WIN3030 Otomatik Cam Silme Robotu Nasıl Kullanılır?

Fonksiyonel yapısının sunduğu çok amaçlı temizlik olanağı Cambot WIN3030 25×25×8.5 cm otomatik beyaz cam silme robotunu oldukça kullanışlı bir cihaz hâline getirir. Bu ürünü temizlik için belirlediğiniz yüzey üzerine yerleştirerek kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz. Cihaz vakumlama özelliği ile yüzeye yapışır. Ürünü yalnızca tek bir tuşla, pratik bir şekilde çalıştırmak mümkündür. Cambot WIN3030 25×25×8.5 cm otomatik beyaz cam silme robotunu telefondan kontrol etmek mümkündür. Bu özellik sayesinde oturduğunuz yerden cam silerek zahmetsiz temizliğin tadını çıkarabilirsiniz. Söz konusu cihazın içerisinde yer alan fiber bez, pek çok zeminde etkili bir temizlik için idealdir. Fiber bezi kullanım sonrasında yıkayarak temizleyebilir; yeniden kullanıma uygun bir hâle getirebilirsiniz.

CAMBOT WIN3030 Otomatik Cam Silme Robotunun Performansı Nasıldır?

Teknolojik tasarımıyla ön plana çıkan Cambot WIN3030 25×25×8.5 cm otomatik beyaz cam silme robotu, yüksek performansıyla da göz dolduran bir cihazdır. 2500 Pa emiş gücüne sahip olan cam silme robotu tüm zorlu kirlerin üstesinden gelir. Söz konusu cihaz tek dolumda 1 saat kesintisiz çalışır. Dilediğiniz tüm alanlarda etkili performans göstererek derinlemesine temizliği mümkün kılar. Cambot WIN3030 25×25×8.5 cm otomatik beyaz cam silme robotunun sahip olduğu 5 metrelik uzatma kablosu oldukça geniş bir hareket alanı sunar. Bu sayede temizlik esnasında şarjının bitse dahi otomatik olarak çalışmayı sürdürür. Bahsi geçen cihazın 4 metrelik emniyet halatı güvenli bir kullanımı mümkün kılar. Bu cihaz her ne kadar vakum özelliğiyle yüzeylere sıkıca yapışsa da beklenmeyen kazalara da hazırlıklıdır. Cambot WIN3030 25×25×8.5 cm otomatik beyaz cam silme robotu yorumlarına göz atma imkânınız bulunur. Siz de bu fonksiyonel cam silme robotunu Trendyol'un fırsat ve avantajlarından yararlanarak hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.