Camsil Silikonlu 2lt 2'li

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Camsil Silikonlu 2lt 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Sultanlar Grup: "Yerli, milli ve helal" içimizden, bizden.(2 ADET) CAMSİL SİLİKONLU 2LT 2'LİYeni Camsil Silikonlu 2LCamsil Silikonlu, su kaydırma özelliği sayesinde su lekelerinin oluşumunu önler, kolay ve kalıcı temizlik sağlar.Camsil Silikonlu kullanım alanları
  • Cam, pencere, ayna: Silikonlu temizleyici yağmur ve su damlalarını kaydırır, su tutmaz ve leke oluşumunu engeller. Kirlenmeyi ve tozlanmayı geciktirir.Mobilya, ahşap: İçeriğindeki silikon sayesinde yüzeye cila etkisinde parlaklık ve kalıcı temizlik sağlar. Mobilyalarınızın ömrünü uzatır ve tozlanmayı geciktirir. Yüzeydeki leke ve parmak izlerini yok eder.Duşakabin, lavabo, fayans, musluk: Özel formülü ile yüzeyi temizler ve parlatır. Yüzeyde oluşturduğu ince film tabakası sayesinde suyun akıp gitmesini sağlar. Böylece su lekesini önler, kireç oluşumunu engeller ve geciktirir.Ankastre, metal, çelik: Günlük yağ, kir, parmak izi lekelerini temizler, yeniden kirlenmesini geciktirir. Yüzeyi parlatır.Araba içi ve dışı: Plastik ve vinil yüzeyleri temizler, cila etkisi yaratır ve parlatır. Hem koruyucu bir tabaka oluşturarak yıpranmayı önler, hem de güneş ışınlarından korumaya yardımcı olur. Kaporta ve dış yüzeyleri parlatır, yeniden kirlenmeyi ve tozlanmayı geciktirir.BU ÜRÜNLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRCAMSİL SİLİKONLU 2LTCAMSİL SİLİKONLU 2LT 2'LİCAMSİL SİLİKONLU 2LT 4'LÜCAMSİL SİLİKONLU 2LT 6'LICAMSİL SİLİKONLU 2LT 8'LİCAMSİL SİLİKONLU 2LT 12'LİSultanlar Pazarlama A.Ş. e-fatura mükellefidir. Bütün satış işlemelerimiz faturalıdır, faturanız e-fatura portalınıza gönderilirken (e-fatura mükellefler için) bir sureti de e-posta adresinize gönderilmektedir. Ayrıca kargonuz ile birlikte de irsaliye veya faturanız gönderilmektedir.Sizlerden desteğinizi ve güzel yorumlarınızı beklerken yüzde yüz yerli ve helal üretim olan ürünlerimizden memnun kalmanızı diliyoruz. Başka alışverişlerde görüşebilmek üzere hayırlı günler dileriz, Sultanlar Grup.
Geri Bildirim Ver