Can Ali Toys Uzaktan Kumandalı Motorsiklet Devrilmez Lightning %100 Orijinal

179,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Can Ali Toys Uzaktan Kumandalı Motorsiklet Devrilmez Lightning %100 Orijinal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORUKTOYS Satıcı Ünvanı: ÖZCAN ÖZTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 7070194637
    Bu ürün DORUKTOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lightning Uzaktan Kumandalı Motorsiklet Devrilmez Uzaktan Kumandalı Motorsiklet Yeşil /Siyah Model Satışa AçılmıştırKaliteli plastik malzemeden üretilmiş gerçekçi görünümlü MotorsikletFull fonksiyon 2.4 Ghz frekanslı uzaktan kumandaAraç boyu 24 Cm'dir.Kaliteli ve sağlığa uygun malzemeden üretilmiştir.Kumanda 2 adet AA 1,5V pil ile çalışır.(Piller Kutuya Dahil Değildir.)Araç 1 adet 6V şarjlı batarya ile çalışır.(Batarya ve Şarj Cihazı Kutuya Dahildir.)Çocuğunuz bu oyuncak ile çok eğlenecek.Yaş Grubu : 3+ YaşBarkodu: 2016032020204Item No : 333-MT01BKutu Ölçüleri : 40 x 19,5 x 17,5 cm. ÜCRETSİZ KARGO * Mesai günleri içerisinde saat 15:00'e kadar verilen siparişler AYNI GÜN ÜCRETSİZ kargolanmakta olup. belirtilen saat sonrası verilen siparişler takip eden ilk mesai günü kargo firmasına teslim edilir. * Verilen siparişlerin kargo durumunu platform üzerinden takip edebilir, soru ve sorunlarınız için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. * Tüm ürünlerimiz %100 Orijinal, Lisanslı ve adınıza faturalı olarak gönderilmektedir. * Hediye paketi hizmetimiz mevcut olup, siparişte bildirmeniz gerekmektedir. * İade/değişim işlemlerinizde satın aldığınız ürüne ait orijinal kutusu/ambalajı zarar görmemiş halde, faturası ile birlikte anlaşmalı kargo koduyla ücretsiz olarak tarafımıza göndermeniz gerekmektedir. * Sunmuş olduğumuz hizmet kalitemizi artırmak adına, satın almış olduğunuz ürünler ve firmamız hakkındaki kıymetli yorumlarınıza önem verdiğimizi belirtiriz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver