Can Çocuk Yayınları Büyük Atatürkten Küçük Öyküler 1

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (52)
Kurumsal Fatura
93,22 TL
2. Ürüne %15 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Çocuk Yayınları Büyük Atatürkten Küçük Öyküler 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler - 1- Süleyman Bulut

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Süleyman Bulut
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Can Çocuk Yayınları Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler - 1

Can Çocuk Yayınları Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler 1 kitabı, Mustafa Kemal’in hayatından kesitleri öykü biçiminde anlatarak okuyucuya hitap eden bir eserdir. Atatürk’ün gündelik hayatını aktaran öykülerden oluşan kitap ile onun bilmediğiniz pek çok yönünü öğrenebilirsiniz. Soyadını nasıl aldığından köpeği Foks’la geçirdiği zamanlara, en sevdiği çiçek olan al karanfilin öyküsünden kızı Ülkü’ye olan sevgisine kadar az bilinen yönlerini okuyabilirsiniz. Çeşitli kaynaklardan derlenen bilgileri kısa öyküler şeklinde okuyuculara aktaran bu eser, Atatürk’ün insani yanını ön plana çıkarır. Can Çocuk Yayınları koleksiyonunun onlarca eserinde imzası olan Süleyman Bulut, bu kitabında aktardıklarını pek çok kaynaktan derler. Mustafa Kemal Atatürk’ü gündelik hayatının içinde görmek ve yakından tanımak isteyen çocuklar için onları sıkmayacak başucu niteliğinde bir eserdir.

  • Belgesel öykü
  • 148 sayfa
  • 12,5x19,5 cm

Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler Özellikleri Nelerdir?

Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler Özellikleri Nelerdir?

Can Yayınları Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler eseri ile çocuk kitapları koleksiyonuna eşsiz bir parça katar. 148 sayfadan oluşan bu kitap oldukça akıcı bir anlatıma sahiptir. Kitapta yer alan hikâyeler siyah-beyaz fotoğraflar ile desteklenir. Kitap, Mustafa Kemal Atatürk’ü bilinmeyen yönleriyle bu defa bir öykü kahramanı olarak genç okurlarla buluşturur. Yapı itibariyle onlarca öyküden oluşan eserde geçen olayları yazar Süleyman Bulut onlarca farklı kaynaktan derlemiştir. Bütün bu kaynaklar teyit edilebilsin ve ileri okumalara götürebilsin diye her öykünün sonunda belirtilmiştir. Kitap; okuyucuya Atatürk’ü bir insan olarak tanıyabilmeyi, gündelik alışkanlıklarına ve başından geçen olaylara tanıklık etme imkânı sunar. Anlatımın sade ve akıcı bir dille yapılması sayesinde de kitap genç okuyucuların beğenisini kazanır.

Can Yayınları Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler Yazarı Kimdir?

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler Süleyman Bulut tarafından yazılmış bir eserdir. Süleyman Bulut, Can Çocuk Yayınları’ndan kırkı aşkın eseri çıkmış olan bir yazardır. 1954 yılında Konya’nın Beyşehir ilçesinin Tolca Köyünde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitirse de edebiyat alanında daha aktif olmuştur. Yazdığı ilk edebî eserler olan “Çocuk Saati” ve “Çocuk Bahçesi” isimli radyo oyunları, İstanbul Radyosu’nda yayınlanır. Yazdığı çocuk oyunlarıyla ödüllere layık görülür. Milliyet Sanat Dergisi’nin Çocuk Oyunu Yarışması’nda başarı ödülü almıştır. Hürriyet gazetesinin düzenlediği Muhsin Ertuğrul Oyun Yarışması’nda da ödüle layık görülmüştür. Yayınlanan bazı kitapları şöyledir: 101 Atasözü 101 Öykü, Anne Ben Yapabilirim, Atatürk Hangi Takımı Tutuyordu?, Çocukların Hakları Var, Kardeşlik Çemberi, Oklu Kirpi ile Konaklı Kaplumbağa.

Can Yayınları Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler Konusu Nedir?

Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler konusu ve üslubu açısından ele alındığında belgesel öykü niteliğinde bir eserdir. Atatürk’ün az bilinen yönlerini, gündelik hâllerini ve onun insani yanını ön plana çıkarır. Ele aldığı olaylar bir hayli ilgi çekicidir. Bir öyküde Atatürk’ün çok sevdiği atı ve onunla nasıl ayrıldığı anlatılır. Bir diğerinin konusu ise köpeği Foks’la geçirdiği vakitlerdir. Erzurum’dan Sivas’a, Sakarya’dan Büyük Taarruz’a dek geçen süredeki yolculukları, Cumhuriyet’i kurması, soyadını alırken yaşadıkları kitapta anlatılan olaylardan bazılarıdır. Onu gündelik hayatı içinde, incelikleri ve insani taraflarıyla anlatır. Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler 1, tüm bunları anlatırken Mustafa Kemal’in sıkı sıkıya bağlı olduğu değerleri de okuyucunun karşısına çıkarır. Genç Cumhuriyet’e ve Mustafa Kemal Atatürk’e yakından bakma imkânı sağlar. Genç okurların ilgisini devamlı canlı tutmayı başaran akıcı bir dile sahiptir. Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler yorumları, kitabın okuyucular tarafından beğenildiğini göstermektedir. Siz de bu kitabı Trendyol’un avantajlarından faydalanarak hesaplı bir şekilde temin edebilirsiniz.