Can Çocuk Yayınları Erik Çekirdeği - Lev Nikolayeviç Tolstoy 9789755100807

113 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
2. Ürüne %10 İndirim
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
69,50 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
84,94 TL
2. Ürüne %1 İndirim
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
84,90 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Can Çocuk Yayınları Erik Çekirdeği - Lev Nikolayeviç Tolstoy 9789755100807

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erik Çekirdeği - Lev Nikolayeviç Tolstoy 9789755100807

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Lev Nikolayeviç Tolstoy
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Erik Çekirdeği - Lev Nikolayeviç Tolstoy | Can Çocuk Yayınları

Yetişkinlere sağladığı katkıyla öne çıkan yazar, çocukları düşünerek de güzel hikayeler kalem alır. Erik Çekirdeği Lev Tolstoy tarafından ilköğretim çağındaki çocuklar için yazılarak öykülere yer verilen bir eserdir. Çocukların gelecekteki yaşamlarını dikkate alarak, onlara gerçekçi ve öğretici bilgiler sunan Tolstoy bu eseri ile ebeveynlerin ve çocukların beğenisini kazanır. Sıradanlaşan hikayelerden farklı olarak öğretici bilgilerle çocukların hafızasına kazanmaya çalışan yazar, onları yarının büyükleri olarak düşünmesinden dolayı öğretici ve düşündürücü pek çok konuyu ele alır. Baş kahramanlarının hayvan olması çocukların dikkatini çekerken konuların gerçekçi bir şekilde sunulması çocukların kitapları ellerinden bırakmamalarına etki eder. Kısa öykülere yer verilmesi akılda kalıcılık oranını artırırken inandırıcılık özelliği sayesinde çocuklar kendilerini hikayenin içerisinde bir figür olarak görürler.

  • İnandırıcı ve gerçekçi
  • Kısa ve ilginç konular
  • 19 hikaye avantajı

Kısa Hikayeleriyle Erik Çekirdeği - Lev Nikolayeviç Tolstoy

Kısa Hikayeleriyle Erik Çekirdeği - Lev Nikolayeviç Tolstoy

Yetişkinler için yazdığı kitaplarla tanınan ve 19 hikayenin yer aldığı Erik Çekirdeği kitabı yazarı Tolstoy, bu eserini çocukları özgün olarak hazırlar. Pek çok farklı hikayenin yer aldığı ürün çocukların rahatlıkla anlayabileceği açık ve anlaşılır kelimeler kullanılır. Çocukların seveceği konulardan olan hayvanlar dünyası kitaptaki birçok hikayenin içerisinde yer verilerek dikkat çekici hale getirilir. Çocukların ilgisini kazanan hayvan baş kahramanlarına yer verilen kitapta macera dolu pek çok konu anlatılır. Okuma çağına gelmemiş çocuklar için bebeğin desteği ile okumalar gerçekleştirebilir çocukların gelişim süreçlerine katkı sağlayabilirsiniz. Onların zihinlerinde oluşan hayvan figürleri zihinsel süreçlerine etki ederek canlıları yakından tanımalarına olanak sağlar. Can Çocuk Yayınları Erik Çekirdeği Lev Nikolayeviç Tolstoy 9789755100807 132056 ürün kodu ile ulaşım sağlayarak alabileceğiniz bir eserdir. Okul çağındaki çocuklar için uygunluk gösterir özelliktedir.

Erik Çekirdeği Konusu ve Fiyatı

Erik Çekirdeği Konusu ve Fiyatı

Tolstoy gibi büyük bir yazarın önemli yapıtlarına ilave olarak eklediği Erik Çekirdeği kitap çeşitleri arasında çocuk kategorisinde yer alır. Yazdığı kitaplar ve işlediği konularla pek çok kişiye bilgi kaynağı olan yazar, bu eseriyle çocukları önemsediğini ve onların gelişimlerine katkı sağladığını ortaya koyar. Farklı tarzlardaki ilginç konular çocukların dikkatini çekerek ebeveynleriyle güzel okuma saatleri yapmalarına yardımcı olur. İlköğretim dönemindeki çocukların yaşına uygun olarak hazırlanan eser içerisinde 19 adet hikaye bulunur. Okumayı bilen çocukların rahatlıkla anlayacağı kelimelere başvurularak akıcı bir eser sunulur. Aslan, köpekbalığı, kuş, serçe, kuğu, kurt gibi masallara konu olan hayvanlara yer verilen kitap çocuklar tarafından ilgiyle karşılanır.Erik Çekirdeği kitabı fiyat olarak değerlendirildiğinde her bütçeye uygunluk göstermesi bakımından tercih edilen başyapıtlar arasında yer alır. Yakınlarınız için hediye seçiminde bulunabilirsiniz.

Tolstoy - Erik Çekirdeği İçeriği ve Yorumları

Tolstoy - Erik Çekirdeği İçeriği ve Yorumları

Çocukların farklı dünyalarına ışık tutarak onların konulara çeşitli bakış açılarından bakmalarına yardımcı olan hikaye kitapları okumaya yeni başlayan çocukların bu süreçlerini kolay bir şekilde geçirmelerine katkı sağlar. Erik Çekirdeği kitabı yorum kısmından eseri çocukları için sizden önce deneyimleyen ebeveynlerin pek çok değerli düşüncelerine ulaşabilir, kararınızı bu doğrultuda kolay bir şekilde verebilirsiniz. Rus yazar herkesin bildiği yalancı çoban hikayesine kadar pek çok bilindik ya da hiç duyulmamış hikayelere kitap içerisinde yer verir. Hikayelerin güncel ve sarsıcı pozisyonlarda olması bir süre sonra tekrardan okunabilmesine imkan tanır. Birçok yaş grubuna hitap ediyor olması bakımından çocukların ilerleyen yaşlarında da tekrar okumalarına imkan tanıyan bu esere 9789755100807 kodu ile Trendyol üzerinden sipariş ederek, kısa süre içerisinde sahip olabilir hemen okumaya başlayabilirsiniz.